M
Murat Burç
SDN Okuru
Normal şartlarda şifreyı söylersen açması gerekiyor. Şifre sormuyor mu?Kilidi ac dedigimde parola bolumune yonlendiriyor. Iris vs kullanmiyorum ben sadece parmak izi ve sifre belkide bundandir.
Normal şartlarda şifreyı söylersen açması gerekiyor. Şifre sormuyor mu?Kilidi ac dedigimde parola bolumune yonlendiriyor. Iris vs kullanmiyorum ben sadece parmak izi ve sifre belkide bundandir.
Valla guncellemeleri yukledim sonra bende bulamamistim. Telefonu yeniden baslattim tekrar ayarlara girdim karsima cikti. Ayarlarini yaptim ve suan butun programlari actirabiliyorum. Instagrami actirdim sonra abartip diger hesabima gec dedim ama yemedi [emoji16]Bixby'de ogrenme asamasinda.Ekli dosyayı görüntüle 26712 neresinden açıyoruz hocam? En son sürümü yükledim.
--- Gönderi Güncellendi ---
Bi ben mi yapamadım yahu.
Sabırsızlıkla alakası yok. Geç versin ama adam gibi versin diyorum bixby güncellemesini. Bixby tuşuna basıyorum telefon kasıyor.Ammada sabırsız çıktınız sizde be azcık sabredin bixby düzelecek
Haha süper bişey bende merakla bekliyorum 2 3 kez yeniden başlattım gelmedi bana hadi bakalım.Valla guncellemeleri yukledim sonra bende bulamamistim. Telefonu yeniden baslattim tekrar ayarlara girdim karsima cikti. Ayarlarini yaptim ve suan butun programlari actirabiliyorum. Instagrami actirdim sonra abartip diger hesabima gec dedim ama yemedi [emoji16] Bixby'de suan ogrenme asamasinda.![]()
![]()
Denedim yine ama sadece parola girme bolumune aktariyor.Normal şartlarda şifreyı söylersen açması gerekiyor. Şifre sormuyor mu?
Sizinkiyle ayni bendeki surumde.Bir de benim Bixby sürüm 2.0.01.14 sizin ki ne?
Sizinkiyle ayni bendeki surumde.
Benim de ayni sürüm ve hala yok .. gerçi benim son guvenlik guncellemesi de hala gelmedi ..almanyada kullandigim o2 genelde ay sonuna dogru veriyor..bununla alakalo olabilir diye dusunuyorumSizinkiyle ayni bendeki surumde.
Yurt dışında 2500 den aşagıda bence 2750 TL mantıksız. S8 bazen Garanti gerektiren sorunlar yaşatabiliyor.Yurtdışından , her şey dahil 2750 ye S8 almak mantıklı mı ? , Garanti durumu filan ?
Nasil yaptiginizi soylemeniz mumkun mudur ? Ben de uygulayayim ..tesekkurler simdidenYurt dışında 2500 den aşagıda bence 2750 TL mantıksız. S8 bazen Garanti gerektiren sorunlar yaşatabiliyor.
--- Gönderi Güncellendi ---
Bu arada destek ile iletişime geçtim Bixby oldu.
Yeni gelen bixby guncellemelerini yaptiysan(galaxy appstan)Uygulamalardan bixby voice -> kayıt yeri-> veriyi sil de. Bixby i aç ama bunları yaparken güc tasarrufu kapalı olsun ve internet acik olsun.Nasil yaptiginizi soylemeniz mumkun mudur ? Ben de uygulayayim ..tesekkurler simdiden
Dediklerizi yaptim saniyorum ama.bi degisiklik olmadiYeni gelen bixby guncellemelerini yaptiysan(galaxy appstan)Uygulamalardan bixby voice -> kayıt yeri-> veriyi sil de. Bixby i aç ama bunları yaparken güc tasarrufu kapalı olsun ve internet acik olsun.
Hayırlı olsunBenim de aktif oldu su anda bixby ...bakalim sevecek miyiz birbirimizi![]()
Tema rengi çıkıyo icinden o kadarŞu XP, level atlama işi komik geldi. 5 lvl'e ulaşan var mı hediye paketi var acaba ne veriyor.
Kilif ben UAG kullaniyorum su anda ve cok memnunum ..ekran koruyucu bende istedigim gibi bulamadim ..case friendly vs vss8 için ekran koruyucu ve kılıf almak istiyorum.önerileriniz varmı?
ekran filmi nekadar?9h cam mı?Alcantara kilif ve samsung emaar'da yaptirdigim ekran filmi ile kullaniyorum gerekten cok guzel. Ekran filmi kalkma yaparsa direkt yenisi ile degisim yapiyorlar sınırsiz. O yuzden kilifla kullanirken atti derdimde yok.
ekran filmi nekadar?9h cam mı?Alcantara kilif ve samsung emaar'da yaptirdigim ekran filmi ile kullaniyorum gerekten cok guzel. Ekran filmi kalkma yaparsa direkt yenisi ile degisim yapiyorlar sınırsiz. O yuzden kilifla kullanirken atti derdimde yok.