Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Acayip S8 almak istiyorum , ama Note 8 'i bekliyorum sırf bokeh efekti yüzünden gerçekten şuan bir telefonda kesinlikle olması gereken bir özellik ki ben 7 24 fotoğraf çekiyorum telefonumdan ve harikalar yaratıyorum :) Artık seneye Haziran aylarında Note 8 alırım . 6,3 inç filan olmasını da istemiyorum aslında 5.8 gayet yeterli , ha büyük mü tabi değil ama sağlamlık hissiyatı daha az verir telefonu tutmaya acırım .

yavuz2424

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Kendi sitesinde ve teknoloji marketlerinde fiyatları hala aynı internet sitelerinde satılan ların yüzde 95 i yurt dışı cihazı kayıtsız ürünler çift sim kart lılar almak mantıklı gelmiyor. Bir furya başlamış bankadan kredi alamayan kişiler operatör veya evkur denen faiz tuzağı gibi yerlerden vade farkı ile alıp internet sitelerinde satmaya çalışıyorlar. Bu tür cihazları da almak mantıklı gelmiyor

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Kendi sitesinde ve teknoloji marketlerinde fiyatları hala aynı internet sitelerinde satılan ların yüzde 95 i yurt dışı cihazı kayıtsız ürünler çift sim kart lılar almak mantıklı gelmiyor. Bir furya başlamış bankadan kredi alamayan kişiler operatör veya evkur denen faiz tuzağı gibi yerlerden vade farkı ile alıp internet sitelerinde satmaya çalışıyorlar. Bu tür cihazları da almak mantıklı gelmiyor
İntermette güvenilir sitelerde satılanların hepsi yurtiçi kayıtlı orjinal cihazlar. Evkur dan alınan cihazlarda kesinlikle orjinal. İnsanların kafasını karıştırmayın.

yavuz2424

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
İntermette güvenilir sitelerde satılanların hepsi yurtiçi kayıtlı orjinal cihazlar. Evkur dan alınan cihazlarda kesinlikle orjinal. İnsanların kafasını karıştırmayın.
Yanlış anlamışsın orjinal değil dir diye bir ifade yok tabi orjinal ürünler borç batağına girmiş insanlar dan bahsediyorum operatör veya evler kur dan fiyatının çok üstünde alıp bunları kullanmak için almıyorlar nakit e çevirmek için alıp satmaya çalışıyorlar Bu tür kişilerden alıp onlara iyilik değil kötülük yaparız demek istiyorum

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Hepsiburada marketlerdekiler gibi tr cihazları satıyor. Hiç merak etmeyin;)

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Yanlış anlamışsın orjinal değil dir diye bir ifade yok tabi orjinal ürünler borç batağına girmiş insanlar dan bahsediyorum operatör veya evler kur dan fiyatının çok üstünde alıp bunları kullanmak için almıyorlar nakit e çevirmek için alıp satmaya çalışıyorlar Bu tür kişilerden alıp onlara iyilik değil kötülük yaparız demek istiyorum
İnternet sitelerinde satılanlar yurtdışı cihazı kayıtsız ürünler demişsiniz. Hepsi kayıtlı ürünler ve bir avm de samsung mağazasına girip aldığınız ürünün aynısı.

yavuz2424

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
İnternet sitelerinde satılanlar yurtdışı cihazı kayıtsız ürünler demişsiniz. Hepsi kayıtlı ürünler ve bir avm de samsung mağazasına girip aldığınız ürünün aynısı.
Kayıtlı veya kayıtsız denince ne anlıyorsun çok merak ediyorum ?

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Kayıtlı veya kayıtsız denince ne anlıyorsun çok merak ediyorum ?
Kayıtlı olunca imei numarası kayıtlıdır sene kayıt etmessin yurtiçi cihazıdır. Kayıtsız olunca telefonu 4 ay kullanabilirsin sonrasında pasaportuna kayıt etmen gerekir.
--- Gönderi Güncellendi ---
Pil performansindan memnun olan varmi sahsen sikayetciyim de
S8 in pil performansı iphone 7 den biraz daha fazla. Çok iyi olduğu söylenemez.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Pil performansindan memnun olan varmi sahsen sikayetciyim de
idare eder (s8+) öyle gönül rahatlığıyla kullanamıyorsun gün boyu dışarda olunca pili başarılı değil bana göre.evde ofiste sorun olmuyor ama tatil günlerinde sışarıdaykenrahat rahat kullanamıyorsun.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Bu S8 'in batarya ömrü Note 5 ve S7 'ye göre daha mı düşük , şu ana kadar ki konuşmalardan bunu anladım .

@cengover05 sen Note 5 ten geçtin daha yüksek mi düşük mü ?

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Bu S8 'in batarya ömrü Note 5 ve S7 'ye göre daha mı düşük , şu ana kadar ki konuşmalardan bunu anladım .

@cengover05 sen Note 5 ten geçtin daha yüksek mi düşük mü ?
Yok note 5 den daha iyi. 6 7 saat ekran aldigimda oluyor 5 saatte aldigim oluyor. Ben pek batarya falan onemsemem. Keyfime gore kullaniyorum %50 de canım oyun oynamak isterse cekerim. Oyle yani. Powerbank var 10200 hizli sarjli istiyorsa bitsin kafasindayim:)

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
arkadaşlar telefonda ses tuşuna basınca medya, zil sesi,bildirim,sistem tüm ses ayarı eşzamanlı olarak kısılıp aççılamıyor mu? böyle bir ayar var mı hepsi ayrı ayrı açılıp kapanıyor.

birde galeriden sililnen uygulamalar iostaki gibi bir yerde saklanıyor mu?

M

Murat Burç

SDN Okuru
arkadaşlar telefonda ses tuşuna basınca medya, zil sesi,bildirim,sistem tüm ses ayarı eşzamanlı olarak kısılıp aççılamıyor mu? böyle bir ayar var mı hepsi ayrı ayrı açılıp kapanıyor.

birde galeriden sililnen uygulamalar iostaki gibi bir yerde saklanıyor mu?
Galeri dosya yöneticisi gibi çalışır galeriden fotoğraf silersen telefondan da silinir .

cimbomlu52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
s4 de telefon %100 şarj olduğunda uyarı sesi veriyor ,ekran aydınlanıyordu ve kırmızı ışık yeşile dönüyordu.s8 de ise sadece ışık yeşil oluyor herhangi bir uyarı yada ekranda aydınlanma olmuyor.böyle bir özellik yokmu yada bir ayarı mı var ben mi bulamadım?

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
s4 de telefon %100 şarj olduğunda uyarı sesi veriyor ,ekran aydınlanıyordu ve kırmızı ışık yeşile dönüyordu.s8 de ise sadece ışık yeşil oluyor herhangi bir uyarı yada ekranda aydınlanma olmuyor.böyle bir özellik yokmu yada bir ayarı mı var ben mi bulamadım?
S7'de de yok. O eski serilerde kaldı

Emre Kux351

Asistan
Reaksiyon puanı
20
S8 kulaklığının suya karşı bir dayanıklılığı varmı yoksa Şu geçirmeme özelliği onu kapsamıyormu?

mia.wallace

Doçent
Reaksiyon puanı
230
Cok ciddi soyluyorum pil performansi kotu.. benim ki plus degil bide bataryasi daha kucuk. always on display cok yiyordu onu kapattim ona ragmen 1 gunu tam cikaramiyor. halbuki internette bir suru test videosu izledim s8 bataryada hepsini tokatliyordu anlamadim gitti benim mi beklentilerim cok yuksek

Brasco

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
S8 bu fiyata değermi burada eksilerini ve artılarını kendi görüşümle yazıcam;
Öncelikle samsungun s2 den itabaren s6 ya kadar kullanmış ayrıca note serisinin 2 ve 3 üncü modellerini kullanmış bir samsung delisi olarak bende S8 e kavuştum. Nacizane fikirlerimi yazıcam. Samsung her yeni modelinde yaptıgı değişikliklerle modellerini bir üst seviyeye taşıyor ve insanlara bi önceki model telefonu almış hissi vermiyor. S8 e gelicek olursak samsung home butonunu kaldırarak bir devrim yaptı bu sayede ekran kasa oranı %84 lere kadar ulaştı ki bu muazzam bir oran ve telefona mükemmel bir hava katmış kullanılan malzemede çok iyi. Telefonun olumlu yönlerine bakıcak olursak yenilenen arayüzü muazzam bir hızda çalışmakta ve kaliteli bir telefon kullandığın hissini kullanıcıya veriyor. iris tarayıcıya alışmanız biraz zaman alabilir lakin alıştıgınız zaman cok hızlı bir şekilde çalışmakta. Parmak izi arka tarafa konumlandırılmış ve çok hızlı çalışıyor(s5 te ki parmak izi tarayıcısından sonra her tarayıcı iyidir zaten.) lakin kap ile kullanımda problemlere yol açabilir tek dokunuşla açamayabilirsiniz. genel olarak olumlu bakımdan çok iyi bir telefon oldugunu söyleyebilirim. Gelelim olumsuz yanlarına bi kere en başta söylenmesi gereken Bixby nin çok gereksiz oldugu ve android marketlerde bixby tuşunun işlevini değiştirmek için yapılan programlarını oldugunu söylersem nasıl bir işlevde oldugunu anlarsınız sanırım. Apple ın siri yi geliştiren ekibini bünyelerine katmaları işe yaramamış anlaşılan eğer Bixby i siri gibi zannediyorsanız büyük bir yanılgıya düşersiniz. ayrıca 18:9 ekran formatını kullananmakta lakin bu formata uyumlu videolar çok az buna bi çözüm olarak videoların yanına format ayarlamak için bir seçenek sunmuşlar lakin videoyu keserek koydukları için videoda küçülmeler oluyor bu olumsuz bir yanı daha olumsuz yanlarını telefonla biraz daha vakit geçirdikten sonra yazarım çünkü alalı daha 4 gün oldu.
--- Gönderi Güncellendi ---
Cok ciddi soyluyorum pil performansi kotu.. benim ki plus degil bide bataryasi daha kucuk. always on display cok yiyordu onu kapattim ona ragmen 1 gunu tam cikaramiyor. halbuki internette bir suru test videosu izledim s8 bataryada hepsini tokatliyordu anlamadim gitti benim mi beklentilerim cok yuksek
Hem beklenti hem de android işletim sistemiyle alakalı birşey telefon zaten amper yönünden çok bir şey vaad etmiyor. Bende de s8 var beni 1 gün idare ediyor biraz kullanışlada alakalı yalnız hızlı şarj özelliği ile bu açığı kapatmakta.