- Reaksiyon puanı
- 3,025
7.1 ile gelecekBana göre 8.0 ile gelecek.
7.1 ile gelecekBana göre 8.0 ile gelecek.
yanılmıyorsam ekranın büyümeyeceğini jobs söylemişti ki ekranın büyüdüğünü görmeden öldü.Samsung'a kızdınız ekran boyutundan dolayı. Hoop 6 plus çıktı. Bunu söyleyen firma nasıl bir U dönüşü yapar![]()
Aynen sürekliyanılmıyorsam ekranın büyümeyeceğini jobs söylemişti ki ekranın büyüdüğünü görmeden öldü.
kaldıki apple yöneticileri ve politikaları hep en iyisini biz biliriz mantığında zaman zaman türkürdüklerini yalıyorlar![]()
Herkesde ayni sorun var hocamArkadaşlar telefonu 3 gün önce aldım ancak ısınıyor telefon. Yaklaşık 30dk kullanımdan sonra Cpu-Z programından thermal bölümüne bakabilirmisiniz acaba? Bende AC 40-45 arası, Battery 37-38 civarı oluyor. Normal mi bu? Telefonun arkası da belirgin ısınıyor. Birisi kontrol edip söylerse karşılaştırma yapabilirim. Teşekkürler şimdiden.
Over the horizon ?Bixby türkçe olarak ne zaman gelicek biliyormusunuz?
--- Gönderi Güncellendi ---
Az önce kulaklıkla şarkı dinlerken (Samsung music uygulamasını kullanıyorum) bende olmayan bir müzik çaldı ve melodi gibi bir şeydi(söz yoktu Sadec e melodi fon müziği tarzında) ve çok hızlı çaldı ne olduğunu hala bulamadım çalarken çalan müzik gösteriliyor ama o müzikle uzaktan yakından alakası yok. Çok yüksek bir sesle çaldı. Ne olduğunu bilen veya anlayan varmı acaba?
Bende de aynı sorun var telefonu o kadar çok sevmiştim ki başlarda hissetmiyordum bir arkadaşım fark etti. Sonra cpu-z indirdim ve ısındığını fark etttim.Arkadaşlar telefonu 3 gün önce aldım ancak ısınıyor telefon. Yaklaşık 30dk kullanımdan sonra Cpu-Z programından thermal bölümüne bakabilirmisiniz acaba? Bende AC 40-45 arası, Battery 37-38 civarı oluyor. Normal mi bu? Telefonun arkası da belirgin ısınıyor. Birisi kontrol edip söylerse karşılaştırma yapabilirim. Teşekkürler şimdiden.
Cihazı aylardır kullanıyorum ilk aldığım zamanlar kış ayıydı ve piyasadaki hemen hemen bütün amiral gemisi cihazları kullandım s8 plus kadar serin bir cihaz görmedim. Şu an yaz ayındayız illaki ısınacak telefon. Benim cihazım da ısınıyor fakat havadan diye düşünüyorum cihazdan kaynaklı bir problem değil.Arkadaşlar telefonu 3 gün önce aldım ancak ısınıyor telefon. Yaklaşık 30dk kullanımdan sonra Cpu-Z programından thermal bölümüne bakabilirmisiniz acaba? Bende AC 40-45 arası, Battery 37-38 civarı oluyor. Normal mi bu? Telefonun arkası da belirgin ısınıyor. Birisi kontrol edip söylerse karşılaştırma yapabilirim. Teşekkürler şimdiden.
Yok hyr o değil çok kısa birşeydi onunla bile alakası yoktu çok hızlı çaldı ama çok hoş bi melodisi var di 30 sn boyunca sadece melodi çaldı çok yüksek seste hala bulamadım ne olduğunu.Over the horizon ?
Kenar niye soyulcak , eskisi gibi metal görünümlü plastik kaplama kullanmıyor ki Samsung , metal soyulur muarkadaşlar telefonu kılıfsız kullanan var mi? kenarlarında soyulma oluyor mu acaba. kılıfla kullanınca hiç zevk almıyorum telefondan güzelim tasarımı mahvediyor.
G5'den S8 Plus'a geçmiştiniz. En son S8 Plus'u bırakıp V20'ye geçmiştiniz V20'ye ne oldu?Iyigeceler arkadaşlar s7 edge ve s8 arasinda kaliyorum.lg g5ten gecicem.sizce hangisi yardimci olursaniz Sevinirim
Fikir olarak degil mi ? Aksi halde baya karisik bi durum ..G5'den S8 Plus'a geçmiştiniz. En son S8 Plus'u bırakıp V20'ye geçmiştiniz V20'ye ne oldu?
Fikir olarak degil mi ? Aksi halde baya karisik bi durum ..
Gayet net anlattiniz hocam
G5'den S8 Plus'a geçmiştiniz. En son S8 Plus'u bırakıp V20'ye geçmiştiniz V20'ye ne oldu?
Ona göre 2017 gelmeden samsung pay'de gelecekti. Hep atmasyon o adam inanmayınyanlış hatirlamiyorsam Tansu bey yilbasina bixby turkce olacak demisti .
ayrica telefonun isinma sorunu var havalarinda etkisi oldugunu dusunuyorum benim telefonda fullbody kaplama var ve elimde tutarken kenar kaplamalari elimde eridi resmen
birde uygulamalari dosyali kullanan var mi bilmiyorum ama benim dosyalardaki uygulama ikonlarinin siralamasi kendi kendine degisiyor siz hic böyle birsey ile karsilastiniz mi
Aynen hatırlıyorumG5'den S8 Plus'a geçmiştiniz. En son S8 Plus'u bırakıp V20'ye geçmiştiniz V20'ye ne oldu?
Aynen hatırlıyorum![]()
Tuhafıma gitti .
Madem o kadar para var S8 al geç .
Valla benimde param olsa bende zırt pırt telefon değiştirirm , şuan öğrenciyim burs paramı biriktirip seneye Note 8 ya da V30 alcam . Siz biraz fazla abarttınız o kadar , abarttığınız yanı durmadn telefon almaktan ziyade S8 plus dan V20 ye ondan G5 'e geçmeniz biraz saçma olmuş bence .Tamam öyle yapayim ozaman.)
Para olayi degl ya.tamamen maymun istahliliktan)) yoksa para oldugundan degl .taksit denen bişi var
))
Valla benimde param olsa bende zırt pırt telefon değiştirirm , şuan öğrenciyim burs paramı biriktirip seneye Note 8 ya da V30 alcam . Siz biraz fazla abarttınız o kadar , abarttığınız yanı durmadn telefon almaktan ziyade S8 plus dan V20 ye ondan G5 'e geçmeniz biraz saçma olmuş bence .
Neyse uzatmadan kısacası S8 Plus'ın sadece boyunu sevmediniz sanırım , S8 alırsanız memnun olursunuz bence .
Ben klavyesinde hic sorun yasamadim .. vardiysa da muhtemelen guncelleme ile cozdulerEvet fırinci küregi gibi)
V20de kaba geldi elime tek elle kullanamadim.
Ondan g5e gectim.ama suan okudugum yorumlar s8 e yönlendiriyo beni.birde lg nin klavyede msj yazimi daha hizli samsungda zorlanmistim takilmali oluyo.ama gözumu karartirip s8 almak istedim