Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Samsung'a kızdınız ekran boyutundan dolayı. Hoop 6 plus çıktı. Bunu söyleyen firma nasıl bir U dönüşü yapar:D
yanılmıyorsam ekranın büyümeyeceğini jobs söylemişti ki ekranın büyüdüğünü görmeden öldü.
kaldıki apple yöneticileri ve politikaları hep en iyisini biz biliriz mantığında zaman zaman türkürdüklerini yalıyorlar:D

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Arka kamerayla fotoğraf çekiyorum ve cilt tonu özelliği kapalı 0 da olmasına rağmen biraz blur yapıyor fotoğrafı. Bi foto çekiyorum mesela s8 ile sivilce gibi yüzdeki sakalları vb hafif kaybediyo fakat aynısını ip 7 plus ile çekiyorum onda tüm ayrıntı orjinal gibi çekiyor nedeni nedir?

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
yanılmıyorsam ekranın büyümeyeceğini jobs söylemişti ki ekranın büyüdüğünü görmeden öldü.
kaldıki apple yöneticileri ve politikaları hep en iyisini biz biliriz mantığında zaman zaman türkürdüklerini yalıyorlar:D
Aynen sürekli:)

Emre Kux351

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Bixby türkçe olarak ne zaman gelicek biliyormusunuz?
--- Gönderi Güncellendi ---
Az önce kulaklıkla şarkı dinlerken (Samsung music uygulamasını kullanıyorum) bende olmayan bir müzik çaldı ve melodi gibi bir şeydi(söz yoktu Sadec e melodi fon müziği tarzında) ve çok hızlı çaldı ne olduğunu hala bulamadım çalarken çalan müzik gösteriliyor ama o müzikle uzaktan yakından alakası yok. Çok yüksek bir sesle çaldı. Ne olduğunu bilen veya anlayan varmı acaba?

Olcaypasa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonu 3 gün önce aldım ancak ısınıyor telefon. Yaklaşık 30dk kullanımdan sonra Cpu-Z programından thermal bölümüne bakabilirmisiniz acaba? Bende AC 40-45 arası, Battery 37-38 civarı oluyor. Normal mi bu? Telefonun arkası da belirgin ısınıyor. Birisi kontrol edip söylerse karşılaştırma yapabilirim. Teşekkürler şimdiden.

ErceKerim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
S8deki kenarlarda olan kaplama sonradan soyulma yapar mı? Metal hissi sonradan gider mi? Siyah mı gümüş mü?

Reaksiyon puanı
5,173
Arkadaşlar telefonu 3 gün önce aldım ancak ısınıyor telefon. Yaklaşık 30dk kullanımdan sonra Cpu-Z programından thermal bölümüne bakabilirmisiniz acaba? Bende AC 40-45 arası, Battery 37-38 civarı oluyor. Normal mi bu? Telefonun arkası da belirgin ısınıyor. Birisi kontrol edip söylerse karşılaştırma yapabilirim. Teşekkürler şimdiden.
Herkesde ayni sorun var hocam

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bixby türkçe olarak ne zaman gelicek biliyormusunuz?
Az önce kulaklıkla şarkı dinlerken (Samsung music uygulamasını kullanıyorum) bende olmayan bir müzik çaldı ve melodi gibi bir şeydi(söz yoktu Sadec e melodi fon müziği tarzında) ve çok hızlı çaldı ne olduğunu hala bulamadım çalarken çalan müzik gösteriliyor ama o müzikle uzaktan yakından alakası yok. Çok yüksek bir sesle çaldı. Ne olduğunu bilen veya anlayan varmı acaba?
Over the horizon ?

Nahit Eren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bende de aynı sorun var telefonu o kadar çok sevmiştim ki başlarda hissetmiyordum bir arkadaşım fark etti. Sonra cpu-z indirdim ve ısındığını fark etttim.

JhonAmora1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Cihazı aylardır kullanıyorum ilk aldığım zamanlar kış ayıydı ve piyasadaki hemen hemen bütün amiral gemisi cihazları kullandım s8 plus kadar serin bir cihaz görmedim. Şu an yaz ayındayız illaki ısınacak telefon. Benim cihazım da ısınıyor fakat havadan diye düşünüyorum cihazdan kaynaklı bir problem değil.

Emre Kux351

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Over the horizon ?
Yok hyr o değil çok kısa birşeydi onunla bile alakası yoktu çok hızlı çaldı ama çok hoş bi melodisi var di 30 sn boyunca sadece melodi çaldı çok yüksek seste hala bulamadım ne olduğunu.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Yahu daha bixby gelisecek bir sakin. Siri sanki 3 ayda gelişti. Hemen turkce dil destegi geldi sanki. Yillar sonra oldu bu. Biraz toplum olarak balik hafizayiz. Her konuda.

cmlsn

Asistan
Reaksiyon puanı
12
yanlış hatirlamiyorsam Tansu bey yilbasina bixby turkce olacak demisti .

ayrica telefonun isinma sorunu var havalarinda etkisi oldugunu dusunuyorum benim telefonda fullbody kaplama var ve elimde tutarken kenar kaplamalari elimde eridi resmen

birde uygulamalari dosyali kullanan var mi bilmiyorum ama benim dosyalardaki uygulama ikonlarinin siralamasi kendi kendine degisiyor siz hic böyle birsey ile karsilastiniz mi

kartaltibet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
arkadaşlar telefonu kılıfsız kullanan var mi? kenarlarında soyulma oluyor mu acaba. kılıfla kullanınca hiç zevk almıyorum telefondan güzelim tasarımı mahvediyor.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
arkadaşlar telefonu kılıfsız kullanan var mi? kenarlarında soyulma oluyor mu acaba. kılıfla kullanınca hiç zevk almıyorum telefondan güzelim tasarımı mahvediyor.
Kenar niye soyulcak , eskisi gibi metal görünümlü plastik kaplama kullanmıyor ki Samsung , metal soyulur mu :D :D :D

kartaltibet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Teşekkür ederim cevap için. s3, iphone 5s ve 6sten ağzım yandığı için merak ettim :))

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Iyigeceler arkadaşlar s7 edge ve s8 arasinda kaliyorum.lg g5ten gecicem.sizce hangisi yardimci olursaniz Sevinirim

M

Murat Burç

SDN Okuru
Fikir olarak degil mi ? Aksi halde baya karisik bi durum ..
upload_2017-8-7_23-35-55.png

upload_2017-8-7_23-36-28.png

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
G5'den S8 Plus'a geçmiştiniz. En son S8 Plus'u bırakıp V20'ye geçmiştiniz V20'ye ne oldu?

Ohooo v20de coktan gitti g5e geri dönmustum.simdi plus degl nornal s8 istiyorum.ama s7 edgede olabilirmi diye danismak istedim.tecrube edenler cok olmustur fikir verirler die düsundum.ben plusu aldigimda cok'yeniydi kullanan cok yoktu.
Simdi kullananlara sormak istedim.tecrube edenlere hepsi bu büyütülcek birsey yok.sadece tecrube soruyorum murat bey.o 3ay önceydi.
Suan tekrar almak isteyemezmiyim yani.
Hic işiniz gucunuz yokta ekran göruntusumu aldiniz te allam ya.bana sorsaydiniz ben söylerdim be ya.
Kime ne'benim cok tlfn degişmemden,parasini ben verdikten sonra sizler dert etmeyin bunlari.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
yanlış hatirlamiyorsam Tansu bey yilbasina bixby turkce olacak demisti .

ayrica telefonun isinma sorunu var havalarinda etkisi oldugunu dusunuyorum benim telefonda fullbody kaplama var ve elimde tutarken kenar kaplamalari elimde eridi resmen

birde uygulamalari dosyali kullanan var mi bilmiyorum ama benim dosyalardaki uygulama ikonlarinin siralamasi kendi kendine degisiyor siz hic böyle birsey ile karsilastiniz mi
Ona göre 2017 gelmeden samsung pay'de gelecekti. Hep atmasyon o adam inanmayın

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Tamam öyle yapayim ozaman.:))

Para olayi degl ya.tamamen maymun istahliliktan :))) yoksa para oldugundan degl .taksit denen bişi var :)))
Valla benimde param olsa bende zırt pırt telefon değiştirirm , şuan öğrenciyim burs paramı biriktirip seneye Note 8 ya da V30 alcam . Siz biraz fazla abarttınız o kadar , abarttığınız yanı durmadn telefon almaktan ziyade S8 plus dan V20 ye ondan G5 'e geçmeniz biraz saçma olmuş bence .

Neyse uzatmadan kısacası S8 Plus'ın sadece boyunu sevmediniz sanırım , S8 alırsanız memnun olursunuz bence .

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Valla benimde param olsa bende zırt pırt telefon değiştirirm , şuan öğrenciyim burs paramı biriktirip seneye Note 8 ya da V30 alcam . Siz biraz fazla abarttınız o kadar , abarttığınız yanı durmadn telefon almaktan ziyade S8 plus dan V20 ye ondan G5 'e geçmeniz biraz saçma olmuş bence .

Neyse uzatmadan kısacası S8 Plus'ın sadece boyunu sevmediniz sanırım , S8 alırsanız memnun olursunuz bence .

Evet fırinci küregi gibi :))
V20de kaba geldi elime tek elle kullanamadim.
Ondan g5e gectim.ama suan okudugum yorumlar s8 e yönlendiriyo beni.birde lg nin klavyede msj yazimi daha hizli samsungda zorlanmistim takilmali oluyo.ama gözumu karartirip s8 almak istedim

despotango

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Evet fırinci küregi gibi :))
V20de kaba geldi elime tek elle kullanamadim.
Ondan g5e gectim.ama suan okudugum yorumlar s8 e yönlendiriyo beni.birde lg nin klavyede msj yazimi daha hizli samsungda zorlanmistim takilmali oluyo.ama gözumu karartirip s8 almak istedim
Ben klavyesinde hic sorun yasamadim .. vardiysa da muhtemelen guncelleme ile cozduler