Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Kullananlar Kulübü

Emre Kux351

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Selamlar. S8 cihazimi bugun satin aldim fakat internetten arastirdigimda kendi kendine kapanip acilma sorunu basliklarini gordum ozellikle yabanci forumlarda. Basina gelen var mi yada neden oldugunu bilen varmi acaba. Note 7de de boyle bir problemim vardi ama sansima telefonlar toplatildi. Suan biraz korkarak yaklasiyorum aydinlatan olursa sevinirim. Tesekkurler. Bu arada bu sesin kendiliginden kisilma olayinida gordum dolasirken forumlarda bu sıkınti da devam etmektemidir acaba [emoji4]cok soru sordum ama simdiden tesekkurler.
Bende olmadi hiç.

hakan-kerem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Pil kullanımım neden bu kadar kötü olabilir ve düzeltmek için ne yapabilirim? Ekran 2k'da idi ama 1080p yaptığımda da bir şey değişmedi yine aynı oranda şarj gitti. Ekran parlaklığı ise %50 civarlarındaydı hep.

https://i.hizliresim.com/Ln8RgZ.png

Son düzenleme:

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
bGZ930.png
[/url][/IMG] Pil kullanımım neden bu kadar kötü olabilir ve düzeltmek için ne yapabilirim? Ekran 2k'da idi ama 1080p yaptığımda da bir şey değişmedi yine aynı oranda şarj gitti. Ekran parlaklığı ise %50 civarlarındaydı hep.
Resim bozuk.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Instagram açılma sorunu sizde de varmı ınstsgrami açmaya çalışıyorum fakat direk ekranda uygulama yı yeniden başlat ve geri bildirim yazın şeyleri çıkıyor bugün bunu 20 kere yaşadim (ewt saydım) bunun çözümü varmı birde Instagram beta üyesiyim bundan da olabilirmi?
Yeni guncelleme geldi(instagrama) onu kurduktan sonra yaşamadım

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Anlattığım özelliklerin hiçbiri ve daha fazlası 7 plusta varmı yoksa benmi bilmiyorum diye düşünüyorum.En basit özellik olan , hesap makinesi bile geçmiş hafızasına sahip değil en kötü samsung da bile o özellik var.Ben abartmak için değil,kullandığım özelliklerin beni çok mutlu etmesi ve tecrübemi paylaşmak.Güneşli bir hava da ekranı görebilmek bence super bir özellik vs..İki telefonun fiyatını düşündüğünüz de her şey orta da...Portre çekim özelliğimi bu telefona artı fiyat katıyor bilemedim,iki telefonu da kullanıyorum çok fark var kendi düşüncem..
Bende diyorumki iki cihazında birbirinden üstün olduğu noktalar var. 7 plus da portre modu var, s8 den daha hızlı, s8 gibi videolarda ekran boyutundan dolayı sorun yaşatmıyor, instagramda da aynı şekilde. Ben sırf ekran kasa oranından dolayı almadım 7 plus. Cebe girmiyor. S8 rahat giriyor cebe.

harun272

Asistan
Reaksiyon puanı
47
arkadaşlar merhaba bir sorum olacaktı s8 kullanıyorum rahatsız etme moduna aldığımda solda (-) işareti çıkıyor ve bildirim çubuğundada rahatsız etme etkin olarak görünüyordu şimdi hiç bir şekilde işaret yada bildiri yok son güncellemeden sonramı acaba böyle oldıu sizde nasıl solda (-) gösteriyormu ?

B.H.U

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Simdi bu kapanip acilma duzeltildi mi acaba guncellemeyle ? Yada varmiydi boyle bir sorun ?

B.H.U

Asistan
Reaksiyon puanı
21
bende öyle sorun yaşamadım 3 haftadır kullanıyorum fazla telefonun üzerine düşmeyin malum sakınan göze çöp batar
Note 7 ilk ciktigi gun almistim 1gun sonrasinda kapanip acilma sorunu yasamaya basladim ve servise biraktim ilk hafta sonunda ama neyse ki cihaz servisteyken urunun piyasadan cekildigini ogrenmistim. Dun telefonu alip internette arastirirken yine ayni sorunun konusmalarini okuyunca tirsmadim degil acikcasi ama burda da okudugum kadari ile karilasilan yada son guncellemeden sonra karsilasilan bir problem yok. Umarim olmazda [emoji16] tesekkur ederim

despotango

Asistan
Reaksiyon puanı
34
6 mayistan bu yana kullaniyorum s8 'i kapanma sorunu yasamadim hic..kamerada ufak bir sorun vardi onu da iki dk da hallettiler ..

M

Murat Burç

SDN Okuru

yok mu bir çözümü
Google fotoğraflarda bu sorun var mı ?
Dosya yöneticisine gir Whatsaap klasörünü ve DCIM klasörünü (dahili depolamanın içinde bunlar) yedekle(flash bellek varsa OTG ile tak yedekle)
Sonra ayarlar - uygulamalar yolunu takip et galeriye gir kayıt yerine tıkla ordan önbellek ve veriyi temizle.
Sonra gir bak oluyor mu Fotoğraflarına birşey olursa (ki olmaz zaten ben kendi galerimde kayıt yerine baktığımda 496 kb veri 69 mb önbellek vardı ki galerim bunun kat kat üzerinde) DCIM ve Whatsaap klasörlerinden istersen geri yerine koyarsın.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Google fotoğraflarda bu sorun var mı ?
Dosya yöneticisine gir Whatsaap klasörünü ve DCIM klasörünü (dahili depolamanın içinde bunlar) yedekle(flash bellek varsa OTG ile tak yedekle)
Sonra ayarlar - uygulamalar yolunu takip et galeriye gir kayıt yerine tıkla ordan önbellek ve veriyi temizle.
Sonra gir bak oluyor mu Fotoğraflarına birşey olursa (ki olmaz zaten ben kendi galerimde kayıt yerine baktığımda 496 kb veri 69 mb önbellek vardı ki galerim bunun kat kat üzerinde) DCIM ve Whatsaap klasörlerinden istersen geri yerine koyarsın.
farklı fotograf galeri uygulamalarında böyle bir sorunyok,dediğini akşam deniyeceğim,teşekkürler.
bu bir klasör asıl 6s ten aktardığım fotolar var 700 küsür ama önbellekten dolayı böyle bir sorun yapması saçma geliyor,yinede denemekte fayda var.

M

Murat Burç

SDN Okuru
farklı fotograf galeri uygulamalarında böyle bir sorunyok,dediğini akşam deniyeceğim,teşekkürler.
bu bir klasör asıl 6s ten aktardığım fotolar var 700 küsür ama önbellekten dolayı böyle bir sorun yapması saçma geliyor,yinede denemekte fayda var.
Ben S7 kullanıyorum bu kadar değilde böyle bi FPS düşüşü vardı kaydırırken haliyle baya küfrediyordum:D.
Sonraki güncelleme ile çözmüşlerdi.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Ben S7 kullanıyorum bu kadar değilde böyle bi FPS düşüşü vardı kaydırırken haliyle baya küfrediyordum:D.
Sonraki güncelleme ile çözmüşlerdi.
bende birde facebook uygulamasında fps düşüşü var uygulama kaynaklıdır umarım.telefon performans olarak beklentimin altında kaldı

M

Murat Burç

SDN Okuru
bende birde facebook uygulamasında fps düşüşü var uygulama kaynaklıdır umarım.telefon performans olarak beklentimin altında kaldı
Bak illa birini performansta kötüleyeceksek kaç defa yeni 6Slerde kamerada donma sorunu yaşadım.:D
Düzeltilir merak etme.. O sırada uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemeyi dene

Erdem Alsırt

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Samsung Galaxy S8'i kullandıktan 4-5 ay sonra, kablolu şarjda ciddi bir yavaşlama meydana geldi... Telefonu ilk şarj ettiğim zamanlarda 1 saat, 20 Dakika gibi kısa bir süre içerisinde şarj olurken artık 2 Saat, 1 Dakika'da şarj olmaya başladı. Aynı sorunu siz Samsung Galaxy S8 kullananlar yaşıyor musunuz?

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Facebook ve instagram bende de çok kötü. Uygulama kaynaklı sorunlar. Telefon gayet hızlı

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Facebook ve instagram bende de çok kötü. Uygulama kaynaklı sorunlar. Telefon gayet hızlı
Bak illa birini performansta kötüleyeceksek kaç defa yeni 6Slerde kamerada donma sorunu yaşadım.:D
Düzeltilir merak etme.. O sırada uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemeyi dene

facebook twitteri anladık clash royalde anladık menüye girerkenki takılmayıda anladık,rehberide anladık geriye ne kaldı,hepsi uygulama ile ilgili sorunsa diğer androidlerde de bu şekilde mi?

telefonda genel performans sorunu var evet 6s kusursuz değildi kamerada bazen donuyor kalıyordu,bataryasında bazı serilerde kronik sorun vardı vs ama hiçbir zaman performans sorunu yoktu.

bugün olsa yine s8+ alırım pişman değilim ama model yükseltim daha az performans alınca ufak takılmalar oyunlarda kasmalar görünce (1080pde) can sıkıyor,isterse uygulamanın sorunu olsun isterse telefonun yada androidin,insanlar apple bu yüzden seçiyor uygulamada hata varsada hemen düzeltilir yada markette yayınlanmaz.

kısacası okadar para verip en iyisini alıryorsak takılmayacak ister uygulamadan isterse sistemden kaynaklı olsun.
birde facebook sisteme gömülü geldiği halde.
umarım güncelleme ile hallederler,bunun dışında telefon kusursuz hele kılıfı çıkarıp kullanınca telefona hayran kalıyorum resmen :)

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
facebook twitteri anladık clash royalde anladık menüye girerkenki takılmayıda anladık,rehberide anladık geriye ne kaldı,hepsi uygulama ile ilgili sorunsa diğer androidlerde de bu şekilde mi?

telefonda genel performans sorunu var evet 6s kusursuz değildi kamerada bazen donuyor kalıyordu,bataryasında bazı serilerde kronik sorun vardı vs ama hiçbir zaman performans sorunu yoktu.

bugün olsa yine s8+ alırım pişman değilim ama model yükseltim daha az performans alınca ufak takılmalar oyunlarda kasmalar görünce (1080pde) can sıkıyor,isterse uygulamanın sorunu olsun isterse telefonun yada androidin,insanlar apple bu yüzden seçiyor uygulamada hata varsada hemen düzeltilir yada markette yayınlanmaz.

kısacası okadar para verip en iyisini alıryorsak takılmayacak ister uygulamadan isterse sistemden kaynaklı olsun.
birde facebook sisteme gömülü geldiği halde.
umarım güncelleme ile hallederler,bunun dışında telefon kusursuz hele kılıfı çıkarıp kullanınca telefona hayran kalıyorum resmen :)
Bende menü ve rehberde takılma olmuyor. Sadece menüde arama yerine tıklayınca oluyor çok az. Android telefon alıyorsan ufak takılmaları kafaya takmayacaksın bende bunu bile bile geçtim iphone dan s8 e

hakan-kerem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Samsung Galaxy S8'i kullandıktan 4-5 ay sonra, kablolu şarjda ciddi bir yavaşlama meydana geldi... Telefonu ilk şarj ettiğim zamanlarda 1 saat, 20 Dakika gibi kısa bir süre içerisinde şarj olurken artık 2 Saat, 1 Dakika'da şarj olmaya başladı. Aynı sorunu siz Samsung Galaxy S8 kullananlar yaşıyor musunuz?
Hep 1 saat 40 dakikada şarj oluyor ama az önce ultra güç tasarrufu modu açıkken daha yavaş şarj olduğunu fark ettim. Onun dışında şarjdayken kullanmadığımda hep aynıydı şarj olma süresi.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Ayarlardan hızlı şarjı kapatmayın. Hep hızlı dolsun