Hayır RAM filan farkı değil . Ben donanımdan çok yazılıma bakarım , eğer Apple 2 GB Ram ile Android'in 4 GB Ram performansını veriyorsa (veriyor bu arada) bunlar benim için tamamıyla aynıdır , ama Android 2.3 teki özellikleri bile yeni getiriyor , mobil verinin hızlı ayarladan açılamaması çok büyük bir eksik iOS 11 ile düzeltileceksede . Yine bir sürü eksik var .Çok güzel bir yorum ve tespit olmuş. Gerçekten harika açıklamışsınız.
Teknolojik olarak geriden gelmesi demişsiniz. sanırım ram falan bahsediyorsunuz. zaten ram pahalı bişey değil. 8gb ram 90 -100 lira. bir de toptan olduğunu düşünürsek.
ekran kasa oranı benim için sıkıntı değil. olsa zaten sürekli yanlış tuşa basarım. arkasına tutacak koysalardı s8'de. tutacak yer mi var mübarek
servis harika apple'ın. samsungun vasat.
kamera fark edilmiyor kolay kolay ama s8'den kötü.
kısıtlı olması size hız kazandırıyor. jailbreak ile bu sorunu çözebilirsiniz.
ve ben de kendi yorumumu ortaya koyuyorum. iphone özelliklerine göre ÇOK PAHALI.
Bunları saydıktan sonra da açıkçası; İphone almak için bir neden kalmıyor bana göre. Ayrıca bu kadar eksikle istenilen parayı asla hak etmiyor. Piyasadaki telefonların özellikle de Samsung'un S8 ve S7 ailesinin yanında tam anlamıyla kalas gibi duruyor telefonlar. İOS; stabil, hızlı kabul ediyorum ama bu kadar eksiklikle varsın 2-3 saniye geç açsın hiç önemli değil. Ayrıca güncelleme desteği konusuna gelirsek; Google ne yapıyor sanki ? Her güncellemede Samsung gibi kendi arayüzü olan üreticilerin özelliklerini kopyalayıp güncelleme diye sunuyor. S7 Edge kullanıcısı olarak; Android O sürümünü güncelleme olarak alacağım ama diğer ki sürümü almama ihtimali var mı ? Var ama emin olun büyük eksiklik değil. Zaten güncelleme ile gelecek olan birçok özelliğin bende olacağını düşünüyorum. Basit bir örnek; Samsung'un ekranı ikiye bölme özelliği Note 2'den beri var. Ama saf Android'e daha 7.0 sürümünde geldi. Bu İOS kullanıcılarında hala yok. İOS kullanıcıları 4-5 sene güncelleme desteği alıyoruz diye seviniyorlar da her güncellemede telefonlar daha kötü hale geliyor. Her güncellemede hata. Adamlar düzenli güncelleme yolluyor ama her düzenli güncellemede düzenli bir şekilde hatalarda bulunuyor.iPhone 7 hız olarak geride kalmıyor zaten , oyun açışlarındada S8 ve diğer tüm Android telefonlardan daha iyi .
iPhone 'un kaybettiği yanlar
Ekran kasa oranı
Hızlı şarj
Teknolojik olarak geriden gelmesi
Fazla kısıtlı
Kamera
Ekran
Bunlardan bir kaçı olmasa bende iPhone alabilrdim :/
Ne diyelim yazık yaBunları saydıktan sonra da açıkçası; İphone almak için bir neden kalmıyor bana göre. Ayrıca bu kadar eksikle istenilen parayı asla hak etmiyor. Piyasadaki telefonların özellikle de Samsung'un S8 ve S7 ailesinin yanında tam anlamıyla kalas gibi duruyor telefonlar. İOS; stabil, hızlı kabul ediyorum ama bu kadar eksiklikle varsın 2-3 saniye geç açsın hiç önemli değil. Ayrıca güncelleme desteği konusuna gelirsek; Google ne yapıyor sanki ? Her güncellemede Samsung gibi kendi arayüzü olan üreticilerin özelliklerini kopyalayıp güncelleme diye sunuyor. S7 Edge kullanıcısı olarak; Android O sürümünü güncelleme olarak alacağım ama diğer ki sürümü almama ihtimali var mı ? Var ama emin olun büyük eksiklik değil. Zaten güncelleme ile gelecek olan birçok özelliğin bende olacağını düşünüyorum. Basit bir örnek; Samsung'un ekranı ikiye bölme özelliği Note 2'den beri var. Ama saf Android'e daha 7.0 sürümünde geldi. Bu İOS kullanıcılarında hala yok. İOS kullanıcıları 4-5 sene güncelleme desteği alıyoruz diye seviniyorlar da her güncellemede telefonlar daha kötü hale geliyor. Her güncellemede hata. Adamlar düzenli güncelleme yolluyor ama her düzenli güncellemede düzenli bir şekilde hatalarda bulunuyor.Sundukları özelliklerde Android'de yıllardır olan şeyler. Ama ilk onlar yapmışlar gibi kafayı yiyorlar.
Nasıl hocam memnun musunuz ?Ha bu arada konu kilitlenebilir, s8 aldim. tesekkur ederim iphone dan vazgecirdiginiz icin
Nasıl hocam memnun musunuz ?
Anladım hocam bugün yeni hat aldımda S8 vardı çıkarttım S7 edge mi karşılaştırdım da insan heves ediyor S8'e ya hayırlı olsun boşverin Iphone yiTabi ki memnunum. Az isiniyor, cok islevsel ozellikleri var, tasarimi mukemmel, ergonomik... bundan sonraki telefonumda muhtemelen samsung olacak cunku gercekten cok memnunum. Ilk gun aldigim zaman biraz hayal kirikligina ugradim. Kutudan %60 sarj ile cikti guncellemeleri falan yaptim cok bisey yapmadim bi baktim sarji %19 olmus. Baya endiselendim. Sonra iste sarj ettim.. cok hizli sarj oluyor bu arada, apple hala neden getirmemis anlayamadim. 2. Gun de pil performansi beni hic memnun etmedi ama 1. Gune nazaran iyiydi. Pil performansi gittikce iyilesmeye basladi suan 5. gundeyim 4. Gunle ayni performansi aldim 1 gunu zorlana zorlana cikariyor ama yinede cikariyor. Kameradan cok iyi sonuc aldim gorenler cok sasirdi. Oyunlar zaten yag gibi. Parmak izi konusunda biraz sikinti yasiyorum onu da gormezden gelicem artik.. almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim
Anladım hocam bugün yeni hat aldımda S8 vardı çıkarttım S7 edge mi karşılaştırdım da insan heves ediyor S8'e ya hayırlı olsun boşverin Iphone yi![]()
@cern99 ile @--ProofStriker ilk 1 ay 5 saatin üzerine çıkamıyorlardı 5 saat ekran açık kalma süresi. Şimd, 6 ve üstü benim bildiğimTabi ki memnunum. Az isiniyor, cok islevsel ozellikleri var, tasarimi mukemmel, ergonomik... bundan sonraki telefonumda muhtemelen samsung olacak cunku gercekten cok memnunum. Ilk gun aldigim zaman biraz hayal kirikligina ugradim. Kutudan %60 sarj ile cikti guncellemeleri falan yaptim cok bisey yapmadim bi baktim sarji %19 olmus. Baya endiselendim. Sonra iste sarj ettim.. cok hizli sarj oluyor bu arada, apple hala neden getirmemis anlayamadim. 2. Gun de pil performansi beni hic memnun etmedi ama 1. Gune nazaran iyiydi. Pil performansi gittikce iyilesmeye basladi suan 5. gundeyim 4. Gunle ayni performansi aldim 1 gunu zorlana zorlana cikariyor ama yinede cikariyor. Kameradan cok iyi sonuc aldim gorenler cok sasirdi. Oyunlar zaten yag gibi. Parmak izi konusunda biraz sikinti yasiyorum onu da gormezden gelicem artik.. almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim
Aynen ilk 5 saat oluyordu son 1 aydır.Güç tasaruffu açıkken 8+ kapalıyken 7+.@cern99 ile @--ProofStriker ilk 1 ay 5 saatin üzerine çıkamıyorlardı 5 saat ekran açık kalma süresi. Şimd, 6 ve üstü benim bildiğim
Tabi ki memnunum. Az isiniyor, cok islevsel ozellikleri var, tasarimi mukemmel, ergonomik... bundan sonraki telefonumda muhtemelen samsung olacak cunku gercekten cok memnunum. Ilk gun aldigim zaman biraz hayal kirikligina ugradim. Kutudan %60 sarj ile cikti guncellemeleri falan yaptim cok bisey yapmadim bi baktim sarji %19 olmus. Baya endiselendim. Sonra iste sarj ettim.. cok hizli sarj oluyor bu arada, apple hala neden getirmemis anlayamadim. 2. Gun de pil performansi beni hic memnun etmedi ama 1. Gune nazaran iyiydi. Pil performansi gittikce iyilesmeye basladi suan 5. gundeyim 4. Gunle ayni performansi aldim 1 gunu zorlana zorlana cikariyor ama yinede cikariyor. Kameradan cok iyi sonuc aldim gorenler cok sasirdi. Oyunlar zaten yag gibi. Parmak izi konusunda biraz sikinti yasiyorum onu da gormezden gelicem artik.. almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim
Hayırlı olsun , hayatının hatasını yapmaktan kurtuldunDarısı bizim başımıza
![]()
Misal kaç saatde doluyo ve ne kadar ekran süresi veriyo. 5.7 inç olduğu çok belli oluyomu elde kocaman telefon gibi
Tesekkur ederim insallahgercekten az kalsin iphone aliyordum
--- Gönderi Güncellendi ---
Cok belli olmuyor, hani bana tam geldi acikcasi ekran-kasa oraniyla beraber. Elde kesinlikle buyuk durmuyor hatta tek elle kullaniyom ben rahatca. 1.5 saatte tam sarj oluyor. Ekran suresi de 5-6 saat falan aliyorum ama ben baya hoyratca kullaniyorum
Hayırlı olsun hocam valla güzel seçim. Benim o kadar param yok birgün zengin olursam ancabelki yurt dışından ucuza getirebilirim vs
Tesekkur ederimyurtdisindan getirebilirseniz cok iyi olur. Ama bir telefona gercekten degmiyor bu para
Aynen şimdi 7.5 saat bile alıyorum.@cern99 ile @--ProofStriker ilk 1 ay 5 saatin üzerine çıkamıyorlardı 5 saat ekran açık kalma süresi. Şimd, 6 ve üstü benim bildiğim
Bismillahirrahmanirrahim O avatar nedir öyle ödüm koptuGit gide artar kullanım oturdukça
Forumda sorun olduğunda direk koreden tim tuttum onlar yardım ediyorBismillahirrahmanirrahim O avatar nedir öyle ödüm koptu![]()
Ben Ağustos 2013 te iphone 5 aldım 4 senedir kasmadan kullanıyorum güncellemelerin hepsini de yaptım. Alırsam yine iphone alırım diyorum ama s8+ aklımı çelmiyor değil
Ben Ağustos 2013 te iphone 5 aldım 4 senedir kasmadan kullanıyorum güncellemelerin hepsini de yaptım. Alırsam yine iphone alırım diyorum ama s8+ aklımı çelmiyor değil
Çok uğraşılmadığında her telefon öyleIp 5 i bu zamana kadar kasmadan kullanmayi basarabildiyseniz bosverin siz iphone dan devam edin![]()