AdminisTraktör
Dekan
yok öncedende aynı dosyayla denemiştim olmuştu sonra kaldırdım şimdi denedim bidaha olmadı
CF-Auto-Root
Şurdan kendi telefınun için cf auto root indir ve odinden aynı şekilde kur
Not:sorumluluk kabul etmem
yok öncedende aynı dosyayla denemiştim olmuştu sonra kaldırdım şimdi denedim bidaha olmadı
beyler s7 var bende root atıyorum odin üzerinden sorunsuz kurulum yapıyorum açılışta samsung yazısında kalıyor açılmıyor rom yüklüyorum düzeliyo root olmuyor yardımcı olursanız sevinirim
Bu sorunu telefona güncelleme gelirse örneğin ağustos ayı güncellemesi bunu yükledikten sonra telefonu birdaha hic kapatma bütün apklari yükler sorunsuzca ama telefonu kapatirsan yüklemez beklemen lazim aklinda bulunsunArkadaslar bu apkmirror den indirdigim guncel apklar "Ayni adi tasiyan paket bulunmaktadir" hatasi verip duruyor. Bunu cozmenin bi yolu yok mu? Ornk telefonu yeniden baslatiyorum samsung servisleri devreye girmeden hemen apk yi kurayim diyorum onda da ayni sorun...
Türkçe kaynaklardan indirirsen tabi kalır cf auto nerdeyse ayda bir güncelleniyor...Halledemediysen alttakini dene dun yaptim ben sknti yasamadim cf auto root ile yapiyosan samsung logosunda kaliyor
Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Android Nougat Root ve TWRP Yüklemek - Akıllı Telefon
Sorun yok.Arkadaşlar lütfen yardım edin en sonunda deliricem telefoncuda yazılım attırdım önce alman romu attı ben türk orjinalini istedim türk romunu yani oda bana şimdi Türkiye romu attım dedi tamam telefon formattan sonra Türkçe açıldı ama 6.0 var ve üzerine üstlük temalar da silemediğim bir tema var batman temasi buna kendi romunu nasıl yüklerim garanti dişimi şu an cihazım yazılım bilgilerini atıyorum sizlere ss olarak yardımcı olursanız sevinirim
Türkçe kaynaklardan indirirsen tabi kalır cf auto nerdeyse ayda bir güncelleniyor...
7.0 güncelledim format attım ama yine batman temasıyla kuruldu sonra kendim geçirdim normal temaya ve su anda smart swch programına bağladığımda yeni güncelleme var diyor acaa su anki güncellemeyi smart swichten yapsam bu sorun kalkar mı birde ciha su an garanti kapmamı içindemiSorun yok.
Kendini telefoncu sanan kişi türkçe yazılımı yüklemiş ama marsmallow yani 6.0.1 yüklemiş.
Zaten otomatik olarak sana 7.0 yazılımı gelmiş yükle nougata geç.
O zaman büyük ihtimalle silemediğin tema gider orjinale döner.
7.0 güncelledim format attım ama yine batman temasıyla kuruldu sonra kendim geçirdim normal temaya ve su anda smart swch programına bağladığımda yeni güncelleme var diyor acaa su anki güncellemeyi smart swichten yapsam bu sorun kalkar mı birde ciha su an garanti kapmamı içindemiSorun yok.
Kendini telefoncu sanan kişi türkçe yazılımı yüklemiş ama marsmallow yani 6.0.1 yüklemiş.
Zaten otomatik olarak sana 7.0 yazılımı gelmiş yükle nougata geç.
O zaman büyük ihtimalle silemediğin tema gider orjinale döner.
Eyvallah sagolasinBu sorunu telefona güncelleme gelirse örneğin ağustos ayı güncellemesi bunu yükledikten sonra telefonu birdaha hic kapatma bütün apklari yükler sorunsuzca ama telefonu kapatirsan yüklemez beklemen lazim aklinda bulunsun
Temayı temalara girip silebilirsin önce başka bir temayı telefona uygula sonra batman temasını sil.7.0 güncelledim format attım ama yine batman temasıyla kuruldu sonra kendim geçirdim normal temaya ve su anda smart swch programına bağladığımda yeni güncelleme var diyor acaa su anki güncellemeyi smart swichten yapsam bu sorun kalkar mı birde ciha su an garanti kapmamı içindemi
--- Gönderi Güncellendi ---
7.0 güncelledim format attım ama yine batman temasıyla kuruldu sonra kendim geçirdim normal temaya ve su anda smart swch programına bağladığımda yeni güncelleme var diyor acaa su anki güncellemeyi smart swichten yapsam bu sorun kalkar mı birde ciha su an garanti kapmamı içindemi
Aynen öyle yapArkadaslar apkmirror den samsung camera apk sini guncelledim ama pro mod slow motion hepsi gitti( napcam simdi uygulamalardan kamerayi bulup guncellemeleri kaldir mi diyeyim?
Sadece güvenlik güncellemesi yeni olan bişey görmedim ben32mb ile acaba neyi ''yeni ve geliştirilmiş özellikler'' derken neyi kastediyor ?
Sizde ki kamera uygulamasının versiyonunu bana söyleyebilir misiniz aynısını yaptim.ama.olmadi. o sürümde ki apk yi indireyim bariAynen öyle yap
Romlar arasındaki tek fark cscArkadaslar bugun gudubet bi gundu 1 defa wipe/data attim 1 defa da rok yukledim. Rom olarak almanya romi yukledim. Daha stabildir diye iyi mi ettim kotu mu?????
--- Gönderi Güncellendi ---
O degil de ben bu Alman Romunu yuklemekle.iyi mi yaptim kotumu yaptim bilemedim daha agustos guncellemesi yok piyasada![]()
Nasil yani?Romlar arasındaki tek fark csc
Yani şöyle diyeyim eğer güncellemeyi erken alan bir ülkenin rımubu yüklerseniz erken alır.Nasil yani?
Yani ben kisacasi bedavaya alman romu kurdum tuhhh be....Yani şöyle diyeyim eğer güncellemeyi erken alan bir ülkenin rımubu yüklerseniz erken alır.
Onun dışında tek fark. 4.5G yerine LTE yazar.
Giga4.5g ayarı çıkmaz vs vs
Bence deneme makine elinde kalabilir. Rom yuklemek yerine sammobile gibi sitelerden Touchwiz kur. Rom olayi bambaska bisey garanti disini birak oyun disi kalir cihazBeyler S7 'ye s8 romu aticam nas8l yaparım yada garanti dışı kalırmı
Smart Swich ile kontrol ettin miBana gelen giden güncelleme yok geçen ay gelen güncellemesi de almadım bilmiyorum nasıl olacak
4G yazio. Sıkıntı yokYani şöyle diyeyim eğer güncellemeyi erken alan bir ülkenin rımubu yüklerseniz erken alır.
Onun dışında tek fark. 4.5G yerine LTE yazar.
Giga4.5g ayarı çıkmaz vs vs
KalırBeyler S7 'ye s8 romu aticam nas8l yaparım yada garanti dışı kalırmı