muhammetgzl
Öğrenci
Arkadaşlar s7 mi şarja takıyorum tahmini dolma süresi 7 saat diyor neden bu kadar fazla nedenini bilen var mı hızlı sarj kapatmıştım önceden ama yine de bu kadar uzun olmaması lazım.
Orjinal şarj kablosu ve fişini kullandığını varsayarak, büyük ihtimal ile cihazın soketi arızalı. Bende de benzer sıkıntı var, kabloyu takıyorum 2 3 saat gösteriyor sonra çıkartıp biraz sert bir şekilde bastırdığım zaman normale dönüyor.Arkadaşlar s7 mi şarja takıyorum tahmini dolma süresi 7 saat diyor neden bu kadar fazla nedenini bilen var mı hızlı sarj kapatmıştım önceden ama yine de bu kadar uzun olmaması lazım.
Harici güç kaynağı olan HDD taktım bir problem olmadı.Telefona HDD takan var mı? Güç çıkışı yeterli mi?
Evet öyle çalışıyor normalde2.5 inçlik disk taktım. okudu fakat biçinlendirme istedi diskin formatından ötürü sanıyorum.
Harici güç kaynağı olanlar oluyordur da 2.5 inçler olmuyor sanırım. Ona göre HDD alacaktım da. Vazgeçtim zaten. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.Harici güç kaynağı olan HDD taktım bir problem olmadı.
Kameradan ayarlara gir. Resmi önizlendiği gibi kaydeti etkinleştir.Arkadaşlar merhaba bende bugun s7 edge le aranıza katıldım ön kamerada forograf cekınce ters dönuyor ya bunun çözümü nedir
Teşekkür ederim cevap için.2.5 inçlik disk taktım. okudu fakat biçinlendirme istedi diskin formatından ötürü sanıyorum.
araştırdımda bir çok yerde soyulma var diyorlardı bir sorayım dedim.Soyulma işini Samsung Note 4 ve S6 dan sonra bıraktı . Yeni bir başlangıç yani .
--- Gönderi Güncellendi ---
Valla bende merak ediyorum , + - olarak tek tek yazarsanız iyi olur .
kamera>sağ üstten ayarlar>resimleri önizlendiği gibi kaydet aktif yap tamamdır.Arkadaşlar merhaba bende bugun s7 edge le aranıza katıldım ön kamerada forograf cekınce ters dönuyor ya bunun çözümü nedir
1 Tb 2.5 inç taktım okuyorHarici güç kaynağı olan HDD taktım bir problem olmadı.
Telefonun kendi özelliği. Başka kemera uygulamaları kullanırsanız böyle olmazS7 edge ön kamera sekil düzeltme cilt tonu falan hepsi kapalı ama yüzümü yağlı boya gibi çekiyor.Sizdede böylemi İos te böyle değil test ettim
Evet dediğin gibi oluyor kablo da mı sıkıntı vardır cihazda mı ?Orjinal şarj kablosu ve fişini kullandığını varsayarak, büyük ihtimal ile cihazın soketi arızalı. Bende de benzer sıkıntı var, kabloyu takıyorum 2 3 saat gösteriyor sonra çıkartıp biraz sert bir şekilde bastırdığım zaman normale dönüyor.
Seneye mart nisan gibi gelirAndroid 8 güncellemesi ne zaman gelecek bilen var mı merakla bekliyorum![]()
Ocak olmaz mıSeneye mart nisan gibi gelir![]()
kamera uygulamasi isim versen?Telefonun kendi özelliği. Başka kemera uygulamaları kullanırsanız böyle olmaz
Retica veya instagram'ın kendi kamerasını öneririmkamera uygulamasi isim versen?
Hard reset değil de pil kalibrasyonu yapBeyler telefon S7.Pilim çok çabuk bitiyor.Hard reset atsam düzelirmi?
Ekli dosyayı görüntüle 27568
İngiltere yazılımına güncelleme geldi
Olabilir. Edge ile aynı olmuyor geneldeEkli dosyayı görüntüle 27703 sanirim sadece s7 ye gelmis. Edge ye gelen giden bisey yok daha.