Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Mutlaka arka planda çalışan bişeyler vardır bide always on display açıksa ben bi kere test etmiştim saatte %1 şarj tüketiyo
Hocam normalde hep açık ve %4 lük bir düşüş yaşardım günde ilk defa böyle oldu kurduğum launcher felanmı etki ediyor anlamadım ama %12 aşırı fazla bir şey bence

legolas162

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Degerli forum sakinleri s7 edge kullaniyorum bilinmeyen bi sebepten dolayi arama yaptigimda ahizeden hic ses gelmiyor. Whatappta veya 3g goruntulu aramada boyle bir sorun yok lutfen yardim edin cok zor durumdayim rom da attim ama olmadi

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Degerli forum sakinleri s7 edge kullaniyorum bilinmeyen bi sebepten dolayi arama yaptigimda ahizeden hic ses gelmiyor. Whatappta veya 3g goruntulu aramada boyle bir sorun yok lutfen yardim edin cok zor durumdayim rom da attim ama olmadi
Türkiye cihazı mı?

TZCN

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Beyler telefonu elime aldigimda anlamsiz bi şişme var sanki batarya da yabut bana mi oyle gelio bide cok isinmaya basladi sarjdayken %15 in altinda.sarj etmedim hic yani bitip kapanmasina izin vermedim. Ama bu batarya şişkinlik hissi beni tedirgin ediyor.

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Beyler telefonu elime aldigimda anlamsiz bi şişme var sanki batarya da yabut bana mi oyle gelio bide cok isinmaya basladi sarjdayken %15 in altinda.sarj etmedim hic yani bitip kapanmasina izin vermedim. Ama bu batarya şişkinlik hissi beni tedirgin ediyor.
şişkinlik değilde ısınma bendede var çok aşırı gereksiz ısınıyor

TZCN

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Şunu farkettim 3lu priz de taktigim zaman sarj nerdeyse etmiio ve buda isinmasina sebep oluo simdi duvardaki prize taktim yağ gibi akio :) oyle abartili isinma olayi da yok. 3priz etkiler mi?

cr7kaan7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S7 edge im var fakat 4 k kalitesinde youtube da flan izleyemiyorum nasıl izleyebiliriz

emir_kr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
S7 edge'de arama ekranı rengi kendi kendi değişiyor mor,mavi,turuncu... sizinde değişiyor mu ve onu ayarlayabilir muyuz?

Furkan Mert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
S7 edge'de arama ekranı rengi kendi kendi değişiyor mor,mavi,turuncu... sizinde değişiyor mu ve onu ayarlayabilir muyuz?
Hocam biz değiştiremiyoruz.Yanlış olmasın 1 ya da 1.5 ayda otomatik degisiyo renk.
--- Gönderi Güncellendi ---
S7 edge im var fakat 4 k kalitesinde youtube da flan izleyemiyorum nasıl izleyebiliriz
Hocam uygulamadan izleyemezsin ama tarayıcıdan bi dene.

legolas162

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar Arama esnasinda ahizeden ve ses gelmiyor android 6 yuklu ve yazilimsal bir sorum lutfen yardimci olun

emir_kr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
S7 edge'de arama ekranı rengi kendi kendi değişiyor mor,mavi,turuncu... sizinde değişiyor mu ve onu ayarlaya
Ekranın 4K olmadığı için hiçbir şekilde izleyemezsin

rrrr

Dekan
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4287693)

Son düzenleme:

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Arkadaşlar s6 sersisiyle s7 serisi kulaklıklarında kalite farkı varmı

dirlik95

Asistan
Reaksiyon puanı
9
fotograf ve videoları gizleme veya şifreleme nasıl yapabiliriz?