Snickers
Profesör
7.1 gelmedi ki
Pardon hocam ya aynen 7.0 ile diyecektim karışmış.

7.1 gelmedi ki
Ha tamamPardon hocam ya aynen 7.0 ile diyecektim karışmış.![]()
Ha tamam
7.0 çok stabil ben memnunum![]()
Sizi çok sahiplenmiş belliYa ama yine de ben ara da bazen wifi aç kapa yapınca sıkıntı çıkıyor.Telefon da bana çekmiş sanırım.Ara da bazen benim de devre gidiyor.![]()
![]()
![]()
S8 launcher yukledimde bu uygulamalarin altindaki boslugu daraltmak mumkunmu?
![]()
Hayir s8 uygun oldugu icin oyle sanal tus boslugu o kısımS8 launcher yukledimde bu uygulamalarin altindaki boslugu daraltmak mumkunmu?
![]()
Bu sorun bende de vardı. Ve sadece evde oluyordu bu olay bütün telefonlara. Modem değiştirdim ve sorun çözüldü.Telefonda yaşadığım tek sıkıntı arka planda wifi çalışmaması ben bildirim gelicek diye sürekli açık bırakmak zorunda mıyım? Sadece bende mi böyle nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim. Ne zaman uyandırsam wifi bağlanıyor birde instagramda eşitleme sıkıntı var mesaj geliyor cevaplıyorum aynı mesajı tekrar bildirim olarak gösteriyor.
sıcaklardan olabilir... olmadı kablo değiştir. paralel ithalat aldıysan orjinal kabloyu almış olabilirler.arkadaşlar bugün s7 aldım. içindeki şarjı tamamen bitirdim. şarja taktım 2 saatte %38 oldu. ilk şarjda normal mi? yoksa sıkıntı mı var? tedirgin oldum biraz.
Hızlı şarj açık mı? Onu kontrol etarkadaşlar bugün s7 aldım. içindeki şarjı tamamen bitirdim. şarja taktım 2 saatte %38 oldu. ilk şarjda normal mi? yoksa sıkıntı mı var? tedirgin oldum biraz.
Evet ne kadar sıcak o kadar azben s7 edge nin şarj sıkıntısının yazılımsal olduğunu düşünüyorum 3-4 hafta öncesine kadar gayet stabildi bu aralar hızlı şarjda olmasına rağmen bazen yavaş şarj ediyor pil süresi azalıp arta biliyor. ve ayrıca telefonu şarj ettiğiniz ortamın sıcaklığınada bağlı.
hızlı şarj açıkken taktım. 7 saatte dolması moralimi bozdu gerçekten. 5 yıl boyunca S3 kullandım. hiç sıkıntı yaşamadım. yavaş olsada halen çalışır durumda. S7 yi de aynı beklentiyle aldım ama inşallah beklentimi boşa çıkarmaz.Hızlı şarj açık mı? Onu kontrol et
cihaz Türkiye garantili. sıcak havanın şarjı bu kadar etkilediğini bilmiyodum. eğer öyleyse Urfada çalışıyorum ve sıcaklık 45-50 hatta bazen daha fazlasıcaklardan olabilir... olmadı kablo değiştir. paralel ithalat aldıysan orjinal kabloyu almış olabilirler.
Pembe çizgi olayı s7'lerde yok. Gönül rahatlığıyla alabilirsinizArkadaşlar bende s7 almayi dusunuyorum ama bazi kullanicilar bataryasindaki problemden ve genellikle rastlanan ekrandaki kalici çıkan pembe çizgiden bahsetmisler aklim karisti acaba ne onerirsiniz ne dusunuyorsunuz?
edgelerde var diye biliyorum ben
Pembe çizgi olayı s7'lerde yok. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
Edgelerde yeni seri alırsanız sorun kalmıyor. İlk serilerde olan sorunu düzelttilerYalniz S7 edge ben s7 yazmisim ama. Bilmiyorum bir çok kullanici bunun kronik oldugunu soyluyor hatta. Oyle olmasa su an alacagim yani o karistirdi sadece
Edgelerde yeni seri alırsanız sorun kalmıyor. İlk serilerde olan sorunu düzelttiler
Mavi alırsan sorun çıkacağını düşünmüyorum en son çıktı renk taa note 7den sonra çıktı.Herhangi bir tekno marketten alacagim yenidir sanirim nerden anlayabiliriz serilerin yeni olup olmadigini
Benim gold da 8 aylık sorunsuz çıktı.Ben gold aldım hiç bi sorun yok çok şükür
Böyle bir sorunla karşılaşmadım.2 Güne yakın da normal kullanımım da şarjı gitmekte.Bataryasi şişiyor gibi olan bitek ben miyim ya.....