Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
S8 launcher yukledimde bu uygulamalarin altindaki boslugu daraltmak mumkunmu?

2ebd302baf44ea9b97a7de7eed209f3a.jpg

emir_kr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Telefonda yaşadığım tek sıkıntı arka planda wifi çalışmaması ben bildirim gelicek diye sürekli açık bırakmak zorunda mıyım? Sadece bende mi böyle nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim. Ne zaman uyandırsam wifi bağlanıyor birde instagramda eşitleme sıkıntı var mesaj geliyor cevaplıyorum aynı mesajı tekrar bildirim olarak gösteriyor.
Bu sorun bende de vardı. Ve sadece evde oluyordu bu olay bütün telefonlara. Modem değiştirdim ve sorun çözüldü.

Son düzenleme:

ilhan gök

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bugün s7 aldım. içindeki şarjı tamamen bitirdim. şarja taktım 2 saatte %38 oldu. ilk şarjda normal mi? yoksa sıkıntı mı var? tedirgin oldum biraz.

murat8550

Asistan
Reaksiyon puanı
10
arkadaşlar bugün s7 aldım. içindeki şarjı tamamen bitirdim. şarja taktım 2 saatte %38 oldu. ilk şarjda normal mi? yoksa sıkıntı mı var? tedirgin oldum biraz.
sıcaklardan olabilir... olmadı kablo değiştir. paralel ithalat aldıysan orjinal kabloyu almış olabilirler.

sahinilkr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
ben s7 edge nin şarj sıkıntısının yazılımsal olduğunu düşünüyorum 3-4 hafta öncesine kadar gayet stabildi bu aralar hızlı şarjda olmasına rağmen bazen yavaş şarj ediyor pil süresi azalıp arta biliyor. ve ayrıca telefonu şarj ettiğiniz ortamın sıcaklığınada bağlı.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
ben s7 edge nin şarj sıkıntısının yazılımsal olduğunu düşünüyorum 3-4 hafta öncesine kadar gayet stabildi bu aralar hızlı şarjda olmasına rağmen bazen yavaş şarj ediyor pil süresi azalıp arta biliyor. ve ayrıca telefonu şarj ettiğiniz ortamın sıcaklığınada bağlı.
Evet ne kadar sıcak o kadar az

ilhan gök

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hızlı şarj açık mı? Onu kontrol et
hızlı şarj açıkken taktım. 7 saatte dolması moralimi bozdu gerçekten. 5 yıl boyunca S3 kullandım. hiç sıkıntı yaşamadım. yavaş olsada halen çalışır durumda. S7 yi de aynı beklentiyle aldım ama inşallah beklentimi boşa çıkarmaz.
--- Gönderi Güncellendi ---
sıcaklardan olabilir... olmadı kablo değiştir. paralel ithalat aldıysan orjinal kabloyu almış olabilirler.
cihaz Türkiye garantili. sıcak havanın şarjı bu kadar etkilediğini bilmiyodum. eğer öyleyse Urfada çalışıyorum ve sıcaklık 45-50 hatta bazen daha fazla :D

nezumi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bende s7 almayi dusunuyorum ama bazi kullanicilar bataryasindaki problemden ve genellikle rastlanan ekrandaki kalici çıkan pembe çizgiden bahsetmisler aklim karisti acaba ne onerirsiniz ne dusunuyorsunuz?

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Bu Haziran yaması neden gelmedi hala çoğu ülkeye gelmiş bize neden hala gelmedi

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Arkadaşlar bende s7 almayi dusunuyorum ama bazi kullanicilar bataryasindaki problemden ve genellikle rastlanan ekrandaki kalici çıkan pembe çizgiden bahsetmisler aklim karisti acaba ne onerirsiniz ne dusunuyorsunuz?
Pembe çizgi olayı s7'lerde yok. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

rrrr

Dekan
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4293433)

Son düzenleme:

Snickers

Profesör
Reaksiyon puanı
272
Arkadaşlar S7 Edge kullanmaktayım ama Gear S3 de paralı saat şekillerini görememekteyim.Sadece ücretsiz olanlar var acaba sorun ne olabilir sizce.

rrrr

Dekan
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4294832)

Son düzenleme: