Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

M

Murat Burç

SDN Okuru
ezmek ne demek be hocam. ben size, SİZ diye hitap ediyorum. sen bana ezmekten bahsediyorsun. güzel bir şekilde, sinirlenmeden, güzel bir dille anlat ki anlayalım ve s7 alalım.
sorularım:
Sizde şarj ne kadar gidiyor?
Oyunlarda kasıyor mu? Oynadığım oyun MCPE.
Chrome'ye falan hızlı giriyor mu? Web sayfalarını hızlı açıyor mu?
Neden iPhone değil de Samsung?

Şunlara tatmin edici bir cevap veriniz lütfen. Ardından Samsung ciddi ciddi düşünürüm. Ama Samsung'dan iyi bir cihaz almak için çok cep açmak lazım. iPhone öyle değil. 5s alırsınız bakarsınız keyfinize. 1500 tlye samsungun adam akıllı bir telefonu yok/ben göremedim.
Yahu geliyorsun mate 9 videosu atıyorsun siz hala s7 edge diyin diyorsun hem de S7 edge kulübünde oraya buraya gidip yok zamsung kaçıyor yok uçuyor .

Şarjı günü çıkarıyor ben bu aralar telefon kullanmıyorum şuan da mi5sden yazıyorum kendi telefonum sarjda genelde PC şarj ömrü şu sıralar eskisine göre düştü yine günü çıkarıyor .

Minecraftda kasmasıni beklemiyorsun herhalde
Chromeu napıcan ? Kendi tarayıcısı uçuyor .

S7ye 2300 vereceğim en ucuz 7 3200 en ucuz 7 plus 3700 TL
2300e aldığım s7nin kamera ekranı bunlardan çok daha iyi hızlı şarjı var suya dayanıklılığı var hafıza kartı var bataryası 7den net daha iyi 7 Plusda da iyi yeri geldiğinde ve 2300 veriyorum bunun 500 üstüne s7 edge var .

5s'e iyi telefon diyen arkadaşların teknoloji bilgisi 0dır
Samsung'un 1500 TL'ye Tr garantili iyi telefonu yok ben zaten amiralleri dışında yüzde 90 Samsung'u savunmadım A 2017 serisi o fiyatlarla benim için çöptür 1500 param olsa Tr garantili Zf3 alırım ithalatçı mi5sden veya Samsung C9 Pro

rrrr

Dekan
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4297103)

Son düzenleme:

rrrr

Dekan
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4297113)

Son düzenleme:
M

Murat Burç

SDN Okuru
kullananlar demiş ama...
Samsung Galaxy C9 Pro
bl8S2d_RSh6sCDTK2v4zrQ.png
2 kişi demiş buraya takılı kalma
Mi5se garantisi yok demişsin fakat C9 proda ithalatçı garantili
Mi5se 32gb depolama 4gb ram olanı al benim elimde şuan o var tavsiye ederim

rrrr

Dekan
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4297118)

Son düzenleme:
M

Murat Burç

SDN Okuru
işte ithalatçı satan ne kadar ilgilenir o bilinmez. kronik sorun var mı peki xiaomi'de huawei ve bazı samsunglardaki gibi?
babamda huawei g8 var arada kronik sorun çıkıyormuş ama yeniden başlatınca düzeliyormuş
Kronik sorun dediğin g4de ki gibi gjost screen booylop gibi sorunlar note 5deki kalemi ters takma meselesi
Bunlar kronik sorun senin dediğin yazılımsal
Xiaomi mi5sde ben görmedim şuana kadar

rrrr

Dekan
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4297125)

Son düzenleme:

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
benim telefonum birkaç kez fabrika ayarlarına çevirdikten sonra eskisi gibi arıza yapmıyor.pek programda yüklemedim.sadece internete fazla bağlı kaldığımda ısınma yapıyor.ücret iadesi hala duruyor.siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız. telefonu arızalanan kadar kullanmaya devam mı eder yoksa hemen para iadesi için başvurada mı bulunurdunuz?bunların zaman aşım süresi nedir bilmıyorum ama alacakların 5 yıla kadar zamanaşım süresi olduğunu duymuştum

Reaksiyon puanı
5,164
benim telefonum birkaç kez fabrika ayarlarına çevirdikten sonra eskisi gibi arıza yapmıyor.pek programda yüklemedim.sadece internete fazla bağlı kaldığımda ısınma yapıyor.ücret iadesi hala duruyor.siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız. telefonu arızalanan kadar kullanmaya devam mı eder yoksa hemen para iadesi için başvurada mı bulunurdunuz?bunların zaman aşım süresi nedir bilmıyorum ama alacakların 5 yıla kadar zamanaşım süresi olduğunu duymuştum
Ne kadar teklif ediyorlar eger karli teklifse hemen alirdim

M

Murat Burç

SDN Okuru
Paranı al. Cihazı beğeniyorsan ve sana iade edecekleri fiyat yeni S7 Edge almana yetiyorsa mavi S7 Edge al.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Ne kadar teklif ediyorlar eger karli teklifse hemen alirdim
herhangi bir teklifte bulunma hakları yok.mahkeme ayıplı ürün olarak kabul ettiğinden benim talep ettiğim ücret iadesine karar verdiler
Paranı al. Cihazı beğeniyorsan ve sana iade edecekleri fiyat yeni S7 Edge almana yetiyorsa mavi S7 Edge al.
n11 den 2619 tl+kargo ücreti ödeyerek satın almıştım.ama faturada 2700 tl yazıyor.şuan hepsiburada da baktım mavi renkte telefon aynı fiyat 2699 tl.ben diyorum biraz daha kullanayım telefon eskisin.sonra yine aynısından sıfır telefon alırım yada başka amiral gemisi telefon.yani 1-2 sene kullanıp iade ettiğimde yine aynı parayı almış olacağım.
telefon kamerası gerçekten süper.sokak gösterilerinde bazen toplu gece çekimlerinde milletin telefonuna bakıyorum en canlı ve net benim çekimim gözüküyor.ama 1-2 zoom yaptğımda ekran hafif karlı gibi oluyor .bu normal mi anlamadım.bunun dışında oyun oynamadığımdan bazı özellikleri fazla geliyor

M

Murat Burç

SDN Okuru
herhangi bir teklifte bulunma hakları yok.mahkeme ayıplı ürün olarak kabul ettiğinden benim talep ettiğim ücret iadesine karar verdiler

n11 den 2619 tl+kargo ücreti ödeyerek satın almıştım.ama faturada 2700 tl yazıyor.şuan hepsiburada da baktım mavi renkte telefon aynı fiyat 2699 tl.ben diyorum biraz daha kullanayım telefon eskisin.sonra yine aynısından sıfır telefon alırım yada başka amiral gemisi telefon.yani 1-2 sene kullanıp iade ettiğimde yine aynı parayı almış olacağım.
telefon kamerası gerçekten süper.sokak gösterilerinde bazen toplu gece çekimlerinde milletin telefonuna bakıyorum en canlı ve net benim çekimim gözüküyor.ama 1-2 zoom yaptğımda ekran hafif karlı gibi oluyor .bu normal mi anlamadım.bunun dışında oyun oynamadığımdan bazı özellikleri fazla geliyor
Zoom meselesi genel sorun her telefonda mevcut olan bir olay.
--- Gönderi Güncellendi ---
Optik zoom yaptığını iddia eden cihazlarda daha beter çünkü onlarında Diyafram değerleri ve ışık alma kapasiteleri ana kameralarına göre çok düşük yine ana kamera ile zoom yapmak zorundalar.

vforfreedom

Doçent
Reaksiyon puanı
75
Ekran süresi ne kadar normal s7 de ? şarjı edge kadar iyi değil ama çokmu kötü mesela

nezumi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
S7 edge'i şimdi alsam ne kadar süre guncelligini korur? Yani samsung surekli telefon cikariyor. 1-2 sene sonra s5 gibi bir telefon havasinda mi olur, yani ben aşırı kararsizim bu yuzden sirf. Bana kalsa orta segment bir telefon alabilirim 1800-2000 civari ama buyuk hata olur yorumlari var surekli ve ben ustune 900 lira fazla verip beni 4-5 sene goturur mu bilmek istiyorum. Sonuçta ogrenciyim surekli telefon degistirecek bir butcem yok. Bana bu konuda yorum yapabilen herkes yapabilir mi lütfen

M

Murat Burç

SDN Okuru
S7 edge'i şimdi alsam ne kadar süre guncelligini korur? Yani samsung surekli telefon cikariyor. 1-2 sene sonra s5 gibi bir telefon havasinda mi olur, yani ben aşırı kararsizim bu yuzden sirf. Bana kalsa orta segment bir telefon alabilirim 1800-2000 civari ama buyuk hata olur yorumlari var surekli ve ben ustune 900 lira fazla verip beni 4-5 sene goturur mu bilmek istiyorum. Sonuçta ogrenciyim surekli telefon degistirecek bir butcem yok. Bana bu konuda yorum yapabilen herkes yapabilir mi lütfen
1 ana güncelleme alır ondan sonra 1-1.5 sene güvenlik ve performans yaması alır.
4-5 senin kullanımına bağlı olarak götürür.

rrrr

Dekan
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4297868)

Son düzenleme:

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Zoom meselesi genel sorun her telefonda mevcut olan bir olay.
--- Gönderi Güncellendi ---
Optik zoom yaptığını iddia eden cihazlarda daha beter çünkü onlarında Diyafram değerleri ve ışık alma kapasiteleri ana kameralarına göre çok düşük yine ana kamera ile zoom yapmak zorundalar.
peki diğer konuda söylediklerim mantıklı değil mi?yani şuan ki telefonu tekrar bozuluncaya,yıpranıncaya kadar kulllanmak sonra yine aynı telefonun sıfırını almak yada başka bır telefon almak?gerçi ne zamana kadar sıfır olanın satışı devam eder orası bilinmez ama s6 nın hala sıfırı satılıyor.bazı markalarda üst model çıkınca sıfır olanı daha satılmıyor

M

Murat Burç

SDN Okuru
peki diğer konuda söylediklerim mantıklı değil mi?yani şuan ki telefonu tekrar bozuluncaya,yıpranıncaya kadar kulllanmak sonra yine aynı telefonun sıfırını almak yada başka bır telefon almak?gerçi ne zamana kadar sıfır olanın satışı devam eder orası bilinmez ama s6 nın hala sıfırı satılıyor.bazı markalarda üst model çıkınca sıfır olanı daha satılmıyor
S7 Edge en az bi 1-2 sene satışta olur. Note 4 bile satılıyordu daha bilmem kaç güne kadar. Bence direk değiştirin.
Şimdi zaman aşımı cart curt felan derler uğraşmayın. İşinizi sağlama alın derim.