Başara biliyorsam ne mutlu benim aldığım cihazlar genel de iyi çıkmakta yapacak bir şey yok.zamzung'a olan nefretimi azaltıyorsunuz![]()
Pembe cizgi cikarsa degistirirler zaten rahat ol.Arkadaşlar bende s7 almayi dusunuyorum ama bazi kullanicilar bataryasindaki problemden ve genellikle rastlanan ekrandaki kalici çıkan pembe çizgiden bahsetmisler aklim karisti acaba ne onerirsiniz ne dusunuyorsunuz?
Bildiğim kadariyla pek oyle degil. Samsung servisinin ne kadar kotu oldugu konusunda destan yazabilecek insanlar var. Samsung bu hatanin kendilerinin oldugunu kabul etmesine ragmen bir cok sebepten dolayi telefonu garantiden cikarip tonla para talep ediyor.Pembe cizgi cikarsa degistirirler zaten rahat ol.
Vallaha ben daha 2 gunu goremedim hic 2 olacaksa isin icinde gunde 2 defa sarj ederimBöyle bir sorunla karşılaşmadım.2 Güne yakın da normal kullanımım da şarjı gitmekte.
Kulaklık sıkıntı olabilir başkasıyla denedin mi? Girişte de problem olabilir bende yaşamıştım önceki telefonda çok sinir bozucuVallaha ben daha 2 gunu goremedim hic 2 olacaksa isin icinde gunde 2 defa sarj ederim)
--- Gönderi Güncellendi ---
Benim şöyle cok ciddi bi sorunum var. Muzik yahut video izlerken kendi kendine duruyor. Program hata veriyor demiyorum. Sanki pouse tusuna basmis gibi duruyor. Yemin olsun sinir etti bu olay beni.
Yazılım tr sürümü mü? Yurtdışı mı?Dostlar para lı uygulamaları görememekteyim.Sizce sorun ne olabilir samsung app da gear için saat teması alacam ama ucretli uygulamalar yok hep ücresizler mevcut.![]()
Yurtdışı sürümü Dubai Arab emiratesYazılım tr sürümü mü? Yurtdışı mı?
Ondan olabilir. Belki o ülke izin vermiyordur.Yurtdışı sürümü Dubai Arab emirates
Apk var. Dert yokArkadaşlar bugün Samsung'un Bixby için yayınladığı reklamları izledim. Açıkçası beğendim, baya iyi olacak. Sizce bizim S7 ve S7 Edge'lere Bixby'i verecek mi ? Ya da belki aranızda resmi açıklama falan okumuş biri var mı ? Videoların linklerini aşağıya koyacağım.
Linkler:
Tabiki iyi olucak biraz sabır.Arkadaşlar bugün Samsung'un Bixby için yayınladığı reklamları izledim. Açıkçası beğendim, baya iyi olacak. Sizce bizim S7 ve S7 Edge'lere Bixby'i verecek mi ? Ya da belki aranızda resmi açıklama falan okumuş biri var mı ? Videoların linklerini aşağıya koyacağım.
Linkler:
Note 7deki durum onda da 6.0.1di ama nougattaki gibi bildirim paneli vardı.Yeri değil ama sorayım.
Kardeşim bugün A3 2017 aldı.
Bildirim paneli menüsü ve ayarlar kısmı tamamen nougat ama yazılım bilgisi kısmında 6.0.1 yazıyor.
Bunun sebebini bilen varmı?
Note 7 7.0 ile gelmiştiNote 7deki durum onda da 6.0.1di ama nougattaki gibi bildirim paneli vardı.
Note 7 6.0.1 ile geldiNote 7 7.0 ile gelmişti
Samsung Galaxy Note 7 İnceleme - ShiftDelete.NetNote 7 6.0.1 ile geldi
Mate 9 4 saat 41 dk
hem büyük hem de daha fazla mah.
siz hala s7 edge deyin.
Büyük ekran olması diyorsun sen ne kadar bilgisiz boş bir adamsın ya .Büyük ekran olması. s7 eğer gerçekten güzel bir telefonsa, alabileceğim telefonlar listesine eklemeyi düşünüyorum. ama samsung'taki sıkıntılar beni gerçekten soğuttu. servisi özellikle. almaya çekiniyorum.
Bilmediğiniz konularda gelip s7 ve s7 Egde kulübünde yorum yapmayın ezerim hadi yol alınbu kadar bilgi biliyorsanız, buyrun. samsung'da falan işe girin.
Ya daha neyi zorluyorsun ?