Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Dostlar son günlerde S7 edge de ısınma sorunu yaşamaya başladım örneğin oto parlaklıkta 10 15 dk facede dolaşsam ya da video izlesem ısınmaya başladı normal mi önceden böyle değidli diye hatırlıyorum
Havalar çok sıcak. Normal ısınması. Zaten kullanım klavuzunda 35 dereceden yüksekte kullanmayın yazıyor

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Havalar çok sıcak. Normal ısınması. Zaten kullanım klavuzunda 35 dereceden yüksekte kullanmayın yazıyor
Şey tahmin ettim de bu kadar etki ediyor mudur diye korkmuştum rahatlattınız gerçekten :D bu arada 35 derece aşırımı sıcak anlayabilir miyim yani Bir de hocam bu konuyla hiç alakası yok ama spigenin kılıfını önerir misiniz ekran koruyucusunu felan telefonumu satamassam 2500 den felan artık telefonu korumaya oynayacağım da :D

Eldorado47

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Kullanmadığım halde devamlı arka planda çalışan pil tüketen uygulamaları nasıl görebilirim ve kapatabilirim yada bunun için iyi bir program varmı

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Şey tahmin ettim de bu kadar etki ediyor mudur diye korkmuştum rahatlattınız gerçekten :D bu arada 35 derece aşırımı sıcak anlayabilir miyim yani Bir de hocam bu konuyla hiç alakası yok ama spigenin kılıfını önerir misiniz ekran koruyucusunu felan telefonumu satamassam 2500 den felan artık telefonu korumaya oynayacağım da :D
Evet çok sıcak telefonlar için;)
Spigen çok sağlam kılıflar üretiyor, tamamen koruma amaçlı:)

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Evet çok sıcak telefonlar için;)
Spigen çok sağlam kılıflar üretiyor, tamamen koruma amaçlı:)
Ekran koruyucusnu ve şeffaf kılıfını alacağım hepsiburadadan hani çizilmelere bir de cep hizasında vsvs düşünce korusa yetmesi için yeterlimidir :D cümle çok karıştı biliyiorum ama olsun anladınız siz :D

cr7kaan7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
197905fd-23d7-4580-b651-c136c343ae1e.jpg
197905fd-23d7-4580-b651-c136c343ae1e.jpg Resimde yuvarlak içerisinde aldıgım yer de ki o ufak aşşagıya işareti şarj yerinde yok ben ne kadar kaldı şarj süremin bitmesine göremiyorum bunu getirmenin yada görmemin bir yolu varmıdır

TR_Asker

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Ekli dosyayı görüntüle 24904 Ekli dosyayı görüntüle 24904 Resimde yuvarlak içerisinde aldıgım yer de ki o ufak aşşagıya işareti şarj yerinde yok ben ne kadar kaldı şarj süremin bitmesine göremiyorum bunu getirmenin yada görmemin bir yolu varmıdır
S7 nin sarj aletiyle sarj ediyorsan çıkması lazım eğer değilse çıkmaz ben geçen gün a5 2016nın sarj aletiyle denedim göstermiyor sadece s7nin sarj aletinde gösterir. Ayrıca hızlı sarj gerekmedikçe kullanmayın pilin ömrü azalır ve daha çabuk biter
--- Gönderi Güncellendi ---
S7 kullananlar memnunmusunuz? Pil ömrü ve kamerasindan ?
herşeyiyle çok güzel fakat nereden alıcaksın o önemli

cr7kaan7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s7 edge in kutudan çıkan şarjı kullanıyorum hata mı ypaıyorum acaba daha önceden görüyordum ama bu bi kaç gündür yok yani

TR_Asker

Asistan
Reaksiyon puanı
37
s7 edge in kutudan çıkan şarjı kullanıyorum hata mı ypaıyorum acaba daha önceden görüyordum ama bu bi kaç gündür yok yani
şimdi ayarlarına baktım acaba birşey mi açık diye ama göremedim internette araştır istersen

dirlik95

Asistan
Reaksiyon puanı
9
S7 nin sarj aletiyle sarj ediyorsan çıkması lazım eğer değilse çıkmaz ben geçen gün a5 2016nın sarj aletiyle denedim göstermiyor sadece s7nin sarj aletinde gösterir. Ayrıca hızlı sarj gerekmedikçe kullanmayın pilin ömrü azalır ve daha çabuk biter
Telefoncudan alıcam. Herhalde operatörlerden alınmış faturalı kutusu açılmamış 24 ay garantili biraz ucuz

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
S7 edge ile aranıza katılmış bulunmaktayım ekran jelatini ve kılıf önerilerinizi almak isterim saygılar iyi forumlar

Dejavu0707

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar s7 edge telefonum 2 gündür %81 e gelince şarj takılı kalıyor dün çok yavaş dolmuştu 81 e gelince bugün tamamen durdu hiç dolmadı çekip taktım öyle dolu. Sebebi ne bunun

dirlik95

Asistan
Reaksiyon puanı
9
herşeyine bak araştır imei phone info indir bak bakalım doğru mu değil mi mediatek değil exynos olucak
Phone info dediginiz nedir ve nelere dikkat edicem? Birde telefonlar operatörlerden alinmissa baskasinin ustune faturalidir.Ben alsam ileride garanti adina sıkıntı yasarmiyim?

TZCN

Asistan
Reaksiyon puanı
61
S7 edge ile aranıza katılmış bulunmaktayım ekran jelatini ve kılıf önerilerinizi almak isterim saygılar iyi forumlar
Spigen markasindan baskasi hikaye
Phone info dediginiz nedir ve nelere dikkat edicem? Birde telefonlar operatörlerden alinmissa baskasinin ustune faturalidir.Ben alsam ileride garanti adina sıkıntı yasarmiyim?
Turkiye de resmi s7 edge lerde ki islemci EXyNoS işlemcidir. S7 Edge modelinde 2 farkli işlemci vardir. Biri Snapdragon digeri Exynos. Eger Exynos islemci ile gelirse Sıkıntı yok. Snapdargon ile gelirse Yurtdisi Export üründür. SamsungTR garantili olmasina bak. Dukkanin kestigi faturaya itibar etme. O garanti degildir.
Acikcasi bu işlerden anlayan biri ile git ve cihazi incelesin. Yoksa pişman olmani istemem. Sonucta para veriyorsun.

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
S7 edge yi satamassam alacağım kılıf ve jelatin şu olacak sana da öneririm: link vermek yasak mı bilmiyorum o yüzden isimlerini söyliyim :D hepsiburadadan spigenin ekran jelatini 47 TL'ye geliyor Liquid Crystal da yine hepsiburadadan 40 TL'ye geliyor gariptir ki indirimler bazı günler tavan yapıyor hepsiburadada bu fiyatlar fazla fiyatlar bekleyin düşünce alın :D

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
S7 edge yi satamassam alacağım kılıf ve jelatin şu olacak sana da öneririm: link vermek yasak mı bilmiyorum o yüzden isimlerini söyliyim :D hepsiburadadan spigenin ekran jelatini 47 TL'ye geliyor Liquid Crystal da yine hepsiburadadan 40 TL'ye geliyor gariptir ki indirimler bazı günler tavan yapıyor hepsiburadada bu fiyatlar fazla fiyatlar bekleyin düşünce alın :D
Çok teşekkür ediyorum kardeşim

Muratcan82727

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
dostum 2 au once gelen guncelleme ile o ozellik kalktı diye biliyorum.bi 4 sanoye bekle ondan onra gosyeriuo ve ondan sonra tekrsr godiyo.Orijinal sarjında da böyle

TR_Asker

Asistan
Reaksiyon puanı
37
dostum 2 au once gelen guncelleme ile o ozellik kalktı diye biliyorum.bi 4 sanoye bekle ondan onra gosyeriuo ve ondan sonra tekrsr godiyo_Orijinal sarjında da böyle
arkadaşta olan bendede oldu kapatıp açtım düzeldi sonuna kadar gösterdi ne kadar kaldığını

dirlik95

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Bende s7 alarak araniza katıldım. 2gunluk operatörden alınıp paraya çevrilmiş samsung garantili. Parmak izini ayarlayamadım şekilde gösteriyor uyguluyorum ama yapamadım.

Ali Dirican

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Herkese merhaba . yaklaşık 1 hafta önce iphone 7 den s7 edge ye geçmiş bulunuyorum yani bende aranıza katıldım . Ama cihazda kayboluyor ve sıkılıyorum . Menüyü istediğim gibi ayarlayamadım ardından menüyü iptal edip sadece ana ekrana uygulama dizdim . Google market gerçekten rezalet apple kullanmış biri olarak söylüyorum . Kamerası çok iyi cihazın ama ön kamera aşırı makyaj yapıyor , yinede iphonedan iyi gayet . Uygulama açışlarında sıkıntı yok çok ısınmıyor , şarjı ortalamanın üstünde gidiyor . Benim tek sıkıntım telefon düzeni . Bu konuda tavsiyesi olan varsa çok iyi olur . Launcher kullanma yanlısı degilim , siz nasıl bi düzen kullanıyosunuz bikaç ekran görüntüsü işimi görebilir . Teşkkürler