Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Turkcellin cekim gucu azaldi sizdede oylemi? 4.5 g full ceken yer artik 2 diş cekiyor s7 edgede

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Turkcellin cekim gucu azaldi sizdede oylemi? 4.5 g full ceken yer artik 2 diş cekiyor s7 edgede
İlginç. Sizde de mi öyle?
Ben Akhisarda oturuyorum bizim evde full 4.5G çeken turkcell kaç gündür hep GSM çekiyor.
Ben sadece bizim burda sorun var sanıyordum.

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
İlginç. Sizde de mi öyle?
Ben Akhisarda oturuyorum bizim evde full 4.5G çeken turkcell kaç gündür hep GSM çekiyor.
Ben sadece bizim burda sorun var sanıyordum.
Bendede var ama evde ve isyerinde full ceken 4.5g artik 2 dis cekmeye basladi bizim köyun yakinlarinda full ceken turkcell artik cekmiyor vodafone daha iyi cekiyor

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Şarj %8 e kadar düştü ekran görüntülerini aldım ektedir şimdi full şarj yaptım çektim telefon kapalı ve hızlı şarj kapalı şarj ediyorum telefonu açtım 3 4 tane mesaj geldi telefon açılınca ve hemen %99 a düştü şarj
--- Gönderi Güncellendi ---

10 dakika sonrada %98 e indi :( birde servisten aldım üç gün önce pili değişti dediler deişşen bir şey yok aynı

10 dakika sonrada %98 indi şarj üç gün önce servisten aldın pili değişti dediler ama aynı hala
3 gun once yeni batarya takilmis biraz bekle duzene girer. Daha yeni batarya
kullanmadan böyleyse yoğun kullansam bir günü bile çıkarmayacak gibi gözüküyor param yazık vallahi :)
Kullanirsan cikarir...
O kadar bekletirsen az ekran suresi alirsin cok kullanirsan az bekleme fazla ekran alirsin bu kadar bir cozemediniz

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Arkadaşlar note 5 satıp s7 edge almayı düşünüyorum konu hakkında fikir ve düşüncelerinizi alabilir miyim alsam mı yada note 5 ile devam mı etmeli

M

Murat Burç

SDN Okuru
Arkadaşlar note 5 satıp s7 edge almayı düşünüyorum konu hakkında fikir ve düşüncelerinizi alabilir miyim alsam yada note 5 ile devam mı etmeli
S8 ve S8 Plus almayacaksan Note 5 ile devam et derim.
Neden S8 al diyorum. Samsung pilin dayanıklılığını (ömrünü yani) S7lere göre kayda değer şekilde artırdığını iddia ediyor. Yani batarya tarafında S7lerden ve note5den daha uzun süre götürecek bir cihaz

TR_Asker

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Arkadaşlar note 5 satıp s7 edge almayı düşünüyorum konu hakkında fikir ve düşüncelerinizi alabilir miyim alsam mı yada note 5 ile devam mı etmeli
note 5 hala 1-2 sene daha gidecek bir cihaz depolama konusunda sıkıntı varsa en azından note 8 çıkana kadar bulut servisleriyle idare edebilirsin. S7 edge geçmek ben lüks olur ama note serisi kullanmışken bu yıl note8 çıkması gündemde onu bekleyip inceleyip ona göre karar vermen daha mantıklı olur

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
S8 ve S8 Plus almayacaksan Note 5 ile devam et derim.
Neden S8 al diyorum. Samsung pilin dayanıklılığını (ömrünü yani) S7lere göre kayda değer şekilde artırdığını iddia ediyor. Yani batarya tarafında S7lerden ve note5den daha uzun süre götürecek bir cihaz
S8e bütçem yetmiyor hocam bende onu düşündüm fakat bütçe sınırlı ek olarak note 5 in şarjı iyiden iyiye düştü servise verip uğraşmak istemiyorum 1000 TL gibi üste verip sıfır s7 edge almayı düşünüyorum

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
note 5 hala 1-2 sene daha gidecek bir cihaz depolama konusunda sıkıntı varsa en azından note 8 çıkana kadar bulut servisleriyle idare edebilirsin. S7 edge geçmek ben lüks olur ama note serisi kullanmışken bu yıl note8 çıkması gündemde onu bekleyip inceleyip ona göre karar vermen daha mantıklı olur
Bide depolama konusu malum s7 edge hafıza kartı seçeneği var note 5 de yok her seferinde yedek almak bi yerden sonra sıkıyor benim resim video baya var şu an hepsi PC de fakat insan arada resimleri görmek videolara bakmak istiyor iş yerinde de bu pek mümkün olmuyor akşam eve gidince pc den tekrar tele yükle vs..

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
tek anlamadığım full şarjdan çeker çekmez niye %98 e düşüyor şarj
S7 Telefonumu alalı tam bir sene oldu.
Bugüne kadar ortalama 100 defa şarj etmişsem 50 defa saat 10 11 civarı şarj yüzde 99'a düşmüş, 50 defada saat 12 13 civarı yüzde 99'a düşmüştür.
Çünkü ben gündüzleri hiç mi hiç şarja takmam.
Hep gece yatarken takıp sabah çıkarıyorum.
Yani şarjdan fazlasıyla memnunum.
Demek senin bu konuda şansın yok.
Şansına sorunlu batarya denk gelmiştir.

TR_Asker

Asistan
Reaksiyon puanı
37
S8e bütçem yetmiyor hocam bende onu düşündüm fakat bütçe sınırlı ek olarak note 5 in şarjı iyiden iyiye düştü servise verip uğraşmak istemiyorum 1000 TL gibi üste verip sıfır s7 edge almayı düşünüyorum
Kullanmadığınız uygulamaları devre dışı bırakmayı denediniz mi? Onlar çok yer kaplayacaktır birde aradada olsa (ccleaner, bunun dışında clenaer kullanmayın.) kullanın önbellek vs dolduğunda siler bunlar hep yer açmak için yöntemler gelelim sarja aslında pillerin ömrü çabuk bitmez yani sarjdayken oynuyorsanız sosyal medya vs yada oyun bunlar pilin ömrünü yer sürekli takmakta iyi değil uzun vadede pilin ömrünü azaltır. Accubattery programını indirin yer varsa 10-15 gün kurulu kalsın bataryanın ömrünü görelim eğer dediğiniz gibi yerlerdeyse o zaman garantisi varsa servis bataryayı değiştirsin

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
gW8aQ5.png

Benim kullandığım programlar hepsi bu kadar.
Öyle cleaner'miş, battery saver'miş, bilmem neymiş hayatta kullanmam.
Hele hele facebok instagram messencer vs gibi şeyleri ise idama götürseler kullanmam.
Telefonuma sokmam bile.
Olanlarıda package disabler programıyla devre dışı bırakmışım.
Simgelerini görmek bile tiksindiriyor beni.
Hele hele facebok denince sanki küfür ediyorlar kafama vuruyorlar gibi geliyor bana.
O kadarki tiksiniyorum.
Yanlış anlamayın. Ha, whatsap'ı da işim gereği kullanmak zorundayım yoksa onuda kullanmam.
Bu adam herhalde yaşlı eski kafalı olduğundan kullanmıyordur diye düşünebilirsiniz ama öyle biri değilim.
30 yaşındayım ve türkçe çeviri işini yapan biriyim.
Belki ismimi duymuşsunuzdur.
Kendi sitem bile var.
Ama böyle telefonun batarya düşmanı olan programları telefonuma kurban eder hayatta kullanmam.
O programların tamamı şarjımın bir çubuğuna bile değmez.
Neyse.
Fazla uzattım herhalde.
Sonuç olarak kullanmadığınız ne varsa devre dışı bırakın.
Boşuna ne şarj yesinler nede menüyü işgal etsinler.
Ha unutmadan.
Telefonda oyun mu?
Asla ve asla yapmadığım ve yapmayacağım birşey.
Saygılar.

Eldorado47

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar telefon servise gitti ve batarya değişti artı yazılım atıldı dediler ama hala aynı

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Arkadaşlar telefon servise gitti ve batarya değişti artı yazılım atıldı dediler ama hala aynı
Eğer buna rağmen hala aynıysa kesinlikle yalan söylüyorlar batarya değişmemiştir.
Nasıl olsa bataryayı söküpde seri numarasına bakma imkanın yok.
Ondan yalan söylemişlerdir.
Çünkü batarya değişse şarjdan çıkarır çıkarmaz yüzde 98'e asla inmez.
Ha eğer gerçekten değiştiği halde bunu yapıyorsa o zaman telefonda var bir sorun.
Ben olsam servisi yakar yıkar yinede cihazı değiştiririm.
Yoksa tüketici hakları mahkemesine verir burunlarından getiririm.
Ne demek yani 3 milyara yakın para ver hayrını görme.
Doğduklarına pişman ederim valla. Gerekirse servis başka şehirde bile olsa atlar gider önce adam gibi olmazsada eşkiyalıkla bile olsa cihazı değiştiririm.
Mesela ben manisa akhisarda oturuyorum kaç defa izmirde olan elektronik cihazların servisine kendim şahsen gidip işimi halletmiş gelmişim.
Öyle telefonla iyi dilden anlamazlar inekler.
Sinir oldum ya.
Valla gece gece senin yerine ben sinir oldum.
Sen baya sabırlı birisin herhalde.

Son düzenleme:

Eldorado47

Asistan
Reaksiyon puanı
4
saat 21 00 de şarjdan çektim şu an %90 da dediğin gibi bir daha götüreyim görmem lazım diyorlar orada şarj edip full ledik ama orada 10 -15 dakika sonra indi %99 a oda normal dediler
bıktım vallahi alalı bir birbuçuk ay gibi bi zaman oldu uğraşıp duruyorum pişman oldum aldığıma bir daha para verseler üstüne samsung almam

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Arkadaşlar kamerayi actiginizda goruntu kayma yapiyor mu sizlerde? Mesela kamera acar acmaz bir nesne olsun belli mesafede goruntunun kaydigini daha net anliyorsunuz. Hareket ediyor hafiften nasil ki nefes alirken elinizde hafiften oynama yapar odaklama yapamazsiniz o sekilde.
saat 21 00 de şarjdan çektim şu an %90 da dediğin gibi bir daha götüreyim görmem lazım diyorlar orada şarj edip full ledik ama orada 10 -15 dakika sonra indi %99 a oda normal dediler
bıktım vallahi alalı bir birbuçuk ay gibi bi zaman oldu uğraşıp duruyorum pişman oldum aldığıma bir daha para verseler üstüne samsung almam

Epeydir takip ediyorum ama kafama birsey takildi. Kullanmadiginiz uygulamalari kapattiniz mi? Mesela instagram, chrome.

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
0
S7 edge gold kullaniyorum hollandadan aldım telefon normal kullanimda 40 - 50 dereceleri görmesi normalmi? Cevaplarsaniz sevinirim

nights35

Asistan
Reaksiyon puanı
29
Servise tekrar götür kesinlikle telefonunda sorun var belli.
Arkadaşlar kamerayi actiginizda goruntu kayma yapiyor mu sizlerde? Mesela kamera acar acmaz bir nesne olsun belli mesafede goruntunun kaydigini daha net anliyorsunuz. Hareket ediyor hafiften nasil ki nefes alirken elinizde hafiften oynama yapar odaklama yapamazsiniz o sekilde.

Kontrol ettim şimdi öyle bir sorunla karşılaşmadım.

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Konuda birisi yazmisti ama bulamadim o yaziyi alarm simgesi cikti ve gitmiyor alarm veya hatirlaticida acik degil neden olabilir sizce? Basina gelen varmi?
9cef033bc617a1b8e091c0b411430356.jpg

Eldorado47

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ilk aldığımdada öyle dediniz bir ay kullandım hiç bir değişmedi şimdi yine tekrar verdim servise bişey olacağını zannetmiyorum ama bu sefer servisin müdüresiyle konuştum direk olarak ben ilgileneceğim dedi

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Dostlar son günlerde S7 edge de ısınma sorunu yaşamaya başladım örneğin oto parlaklıkta 10 15 dk facede dolaşsam ya da video izlesem ısınmaya başladı normal mi önceden böyle değidli diye hatırlıyorum