- Reaksiyon puanı
- 3,025
Artık sıcaklıklar 35'i geçti. Çok normal ısınmaları
İlginç. Sizde de mi öyle?Turkcellin cekim gucu azaldi sizdede oylemi? 4.5 g full ceken yer artik 2 diş cekiyor s7 edgede
Bendede var ama evde ve isyerinde full ceken 4.5g artik 2 dis cekmeye basladi bizim köyun yakinlarinda full ceken turkcell artik cekmiyor vodafone daha iyi cekiyorİlginç. Sizde de mi öyle?
Ben Akhisarda oturuyorum bizim evde full 4.5G çeken turkcell kaç gündür hep GSM çekiyor.
Ben sadece bizim burda sorun var sanıyordum.
3 gun once yeni batarya takilmis biraz bekle duzene girer. Daha yeni bataryaŞarj %8 e kadar düştü ekran görüntülerini aldım ektedir şimdi full şarj yaptım çektim telefon kapalı ve hızlı şarj kapalı şarj ediyorum telefonu açtım 3 4 tane mesaj geldi telefon açılınca ve hemen %99 a düştü şarj
--- Gönderi Güncellendi ---
10 dakika sonrada %98 e indibirde servisten aldım üç gün önce pili değişti dediler deişşen bir şey yok aynı
10 dakika sonrada %98 indi şarj üç gün önce servisten aldın pili değişti dediler ama aynı hala
Kullanirsan cikarir...kullanmadan böyleyse yoğun kullansam bir günü bile çıkarmayacak gibi gözüküyor param yazık vallahi![]()
S8 ve S8 Plus almayacaksan Note 5 ile devam et derim.Arkadaşlar note 5 satıp s7 edge almayı düşünüyorum konu hakkında fikir ve düşüncelerinizi alabilir miyim alsam yada note 5 ile devam mı etmeli
note 5 hala 1-2 sene daha gidecek bir cihaz depolama konusunda sıkıntı varsa en azından note 8 çıkana kadar bulut servisleriyle idare edebilirsin. S7 edge geçmek ben lüks olur ama note serisi kullanmışken bu yıl note8 çıkması gündemde onu bekleyip inceleyip ona göre karar vermen daha mantıklı olurArkadaşlar note 5 satıp s7 edge almayı düşünüyorum konu hakkında fikir ve düşüncelerinizi alabilir miyim alsam mı yada note 5 ile devam mı etmeli
S8e bütçem yetmiyor hocam bende onu düşündüm fakat bütçe sınırlı ek olarak note 5 in şarjı iyiden iyiye düştü servise verip uğraşmak istemiyorum 1000 TL gibi üste verip sıfır s7 edge almayı düşünüyorumS8 ve S8 Plus almayacaksan Note 5 ile devam et derim.
Neden S8 al diyorum. Samsung pilin dayanıklılığını (ömrünü yani) S7lere göre kayda değer şekilde artırdığını iddia ediyor. Yani batarya tarafında S7lerden ve note5den daha uzun süre götürecek bir cihaz
Bide depolama konusu malum s7 edge hafıza kartı seçeneği var note 5 de yok her seferinde yedek almak bi yerden sonra sıkıyor benim resim video baya var şu an hepsi PC de fakat insan arada resimleri görmek videolara bakmak istiyor iş yerinde de bu pek mümkün olmuyor akşam eve gidince pc den tekrar tele yükle vs..note 5 hala 1-2 sene daha gidecek bir cihaz depolama konusunda sıkıntı varsa en azından note 8 çıkana kadar bulut servisleriyle idare edebilirsin. S7 edge geçmek ben lüks olur ama note serisi kullanmışken bu yıl note8 çıkması gündemde onu bekleyip inceleyip ona göre karar vermen daha mantıklı olur
S7 Telefonumu alalı tam bir sene oldu.tek anlamadığım full şarjdan çeker çekmez niye %98 e düşüyor şarj
Kullanmadığınız uygulamaları devre dışı bırakmayı denediniz mi? Onlar çok yer kaplayacaktır birde aradada olsa (ccleaner, bunun dışında clenaer kullanmayın.) kullanın önbellek vs dolduğunda siler bunlar hep yer açmak için yöntemler gelelim sarja aslında pillerin ömrü çabuk bitmez yani sarjdayken oynuyorsanız sosyal medya vs yada oyun bunlar pilin ömrünü yer sürekli takmakta iyi değil uzun vadede pilin ömrünü azaltır. Accubattery programını indirin yer varsa 10-15 gün kurulu kalsın bataryanın ömrünü görelim eğer dediğiniz gibi yerlerdeyse o zaman garantisi varsa servis bataryayı değiştirsinS8e bütçem yetmiyor hocam bende onu düşündüm fakat bütçe sınırlı ek olarak note 5 in şarjı iyiden iyiye düştü servise verip uğraşmak istemiyorum 1000 TL gibi üste verip sıfır s7 edge almayı düşünüyorum
Eğer buna rağmen hala aynıysa kesinlikle yalan söylüyorlar batarya değişmemiştir.Arkadaşlar telefon servise gitti ve batarya değişti artı yazılım atıldı dediler ama hala aynı
saat 21 00 de şarjdan çektim şu an %90 da dediğin gibi bir daha götüreyim görmem lazım diyorlar orada şarj edip full ledik ama orada 10 -15 dakika sonra indi %99 a oda normal dediler
bıktım vallahi alalı bir birbuçuk ay gibi bi zaman oldu uğraşıp duruyorum pişman oldum aldığıma bir daha para verseler üstüne samsung almam
Servise tekrar götür kesinlikle telefonunda sorun var belli.saat 21 00 de şarjdan çektim şu an %90 da dediğin gibi bir daha götüreyim görmem lazım diyorlar orada şarj edip full ledik ama orada 10 -15 dakika sonra indi %99 a oda normal dediler
bıktım vallahi alalı bir birbuçuk ay gibi bi zaman oldu uğraşıp duruyorum pişman oldum aldığıma bir daha para verseler üstüne samsung almam
Arkadaşlar kamerayi actiginizda goruntu kayma yapiyor mu sizlerde? Mesela kamera acar acmaz bir nesne olsun belli mesafede goruntunun kaydigini daha net anliyorsunuz. Hareket ediyor hafiften nasil ki nefes alirken elinizde hafiften oynama yapar odaklama yapamazsiniz o sekilde.
Kontrol ettim şimdi öyle bir sorunla karşılaşmadım.
Servise tekrar götür kesinlikle telefonunda sorun var belli.
Batarya degisikligi sonrasi 15 20 gun bir gecsin... batarya performansini o zaman değerlendirArkadaşlar telefon servise gitti ve batarya değişti artı yazılım atıldı dediler ama hala aynı
başkan o sol üstteki indirme hızını nasıl ayarladın?Konuda birisi yazmisti ama bulamadim o yaziyi alarm simgesi cikti ve gitmiyor alarm veya hatirlaticida acik degil neden olabilir sizce? Basina gelen varmi?![]()
saol reyizzSpeed meter lite 'ı indirince geliyor![]()