Mert.konal
Asistan
Samsungla görüş olmadı artık tek çare yedeklerini alıp cihazı sıfırlamak..Ben telefonu ne zaman guncellesem su 371 mb lik guncelleme, telefon samsungda kaliyor.Sifirlamadan nasil cozebilirim ?
Samsungla görüş olmadı artık tek çare yedeklerini alıp cihazı sıfırlamak..Ben telefonu ne zaman guncellesem su 371 mb lik guncelleme, telefon samsungda kaliyor.Sifirlamadan nasil cozebilirim ?
Yeni güncellemeden sonra oldu bende. Muhtemelen güncelleme hatasıYa bu niye böyle bi türlü çözüm bulamadım. Ekran parlaklığı yarıda, aod desen kapalı. Sıkıntı ne yani?
s7 edge pil ömrü süper.arkadaşlar 2 yıla yakın bir süredir s6 kullanıyorum ve satıp s7 edge almayı düsünüyorum sizce değer mi ? birde telefonun pil durumu hakkunda biraz bilgi verir misiniz?
Telefon modelin ne bilmiyorum ama Düz S7'de hiçbir sorun yok yeni güncellemede.Yeni guncelleme berbat. Google playden yükleme yapamiyorum. Youtube de video acinca 4. veya 5. saniyede bi kaç saniye donuyor öyle devam ediyor. Gene samsung kendine sövdurmeyi basardi. Sırf yukleme yapmayanları uyarmak icin üye oldum onca üyenin duyarsizligini gorunce
Nasıl düzeltiriz konusunda fikri olanlarda beni aydinlatirsa ne ala...
Telefon modelin ne bilmiyorum ama Düz S7'de hiçbir sorun yok yeni güncellemede.
Hatta geçen gün buraya yazmıştım "gerek şarj yönünden gerekse performans yönünden samsungun çıkardığı en başarılı güncelleme" diye.
Güncellemeden sonra format falanda atmadım.
Bence güncelleme kusursuz.
Eger injustice edition romsa bende de ayni oldu onceki yazilima dondum duzeldi.Bir uygulamadan dolayi guncelleme teli bozuyor.Sifirlayinca duzelir galiba ama ben sifirlamak istemiyorum.O yuzden yeni guncellemenin tam boyutlusunu sammobiledan indirip onu kurmayi deneyecem.S7 EDGE cep telefonumda son güncellemeden sonra telefon kendiliginden kapanıp açılırken mavi aşık yanık kaldı açılmıyor telefon ne yapmalıyım bugün geldi güncelleme
--- Gönderi Güncellendi ---
Arkadaşlar yarıma ihtiyacım var seyahetteyim telefonu hiç bir şekilde kullanamıyorum
Ben güncelledim ve gayet güzel oldu. Klasik bir çözüm olacak ama resetle istersen.Yeni guncelleme berbat. Google playden yükleme yapamiyorum. Youtube de video acinca 4. veya 5. saniyede bi kaç saniye donuyor öyle devam ediyor. Gene samsung kendine sövdurmeyi basardi. Sırf yukleme yapmayanları uyarmak icin üye oldum onca üyenin duyarsizligini gorunce
nasıl kurucaz bir video kaynagı varsa atarmısınEger injustice edition romsa bende de ayni oldu onceki yazilima dondum duzeldi.Bir uygulamadan dolayi guncelleme teli bozuyor.Sifirlayinca duzelir galiba ama ben sifirlamak istemiyorum.O yuzden yeni guncellemenin tam boyutlusunu sammobiledan indirip onu kurmayi deneyecem.
toplu iğneyle çıkıyorsim kartı açacağı olmadan sim kartı çıkarılabilirmi toplu iğneyle falan
bu linkteki injustice ilk gelen android 7 versiyonu yani bir onceki sorunsuz : G935F Galaxy S7 Edge Injustice Edition -TUR- G935FXXU1DQC4 7.0 Factory Firmware - Galaxy S7 Edge Firmware (Stock Rom) Bölümünasıl kurucaz bir video kaynagı varsa atarmısın
önceki yazılıma nasıl döndünüz
Eyv kardesim.burak0603 ün yöntemi ile yaptım çok teşekkür ederim güncellemeden sonra donduysa aıdmlarını tek tek taip edin sağol kardeşim.
Google play store internet olmasina ragmen uygulama yukleyemiyorum yada guncelleyemiyorum kod 450 hayasi diyor ne yapmaliyim
Hattınız türkcell ya da kullandığınız internet superonline ise ondan oluyor.
Diğer bir forumda aynı sorunu yaşayanların hepsi türkcell ya da süperonline kullandığını söylüyor.
Bir kişi opera vpn kullanarak sorunu çözdüğünü söylemiş...
Neden olur bu ?
Opera vpn nasil yapacağım yardimci olursaniz sevinirim
Evetsim kartı açacağı olmadan sim kartı çıkarılabilirmi toplu iğneyle falan
s7 edge de de hiç bir sorun yok ayrıca şunu da belirtelim ki güncellemeden yana bi sıkıntı da yaşamadık biz kullananlar olarak eğer video donuyor ise bu güncelleme ile alakalı değil senin internetin ile alakalı bir durum google play de keza öyle. Güncelleme gayet başarılı bana göre gönül rahatlığı ile yükleyebilirsiniz tamamen senin internetin ile alakalı herşey insanları telefonlarından soğutma derim. Herkes kurabilir güncellemeyi sorun yok arkadaşlar..Yeni guncelleme berbat. Google playden yükleme yapamiyorum. Youtube de video acinca 4. veya 5. saniyede bi kaç saniye donuyor öyle devam ediyor. Gene samsung kendine sövdurmeyi basardi. Sırf yukleme yapmayanları uyarmak icin üye oldum onca üyenin duyarsizligini gorunce
Yeni guncelleme berbat. Google playden yükleme yapamiyorum. Youtube de video acinca 4. veya 5. saniyede bi kaç saniye donuyor öyle devam ediyor. Gene samsung kendine sövdurmeyi basardi. Sırf yukleme yapmayanları uyarmak icin üye oldum onca üyenin duyarsizligini gorunce
Erişilebilirlik》duyma ayarlarında tek kulaklıktan ses verme (mono ses) ayarı var onun etkin olup olmadığına bi bak istersen alakası var mıdır bilmem.Arkadaslar s7 edge kullaniyorum kulaklikta sıkıntı var sol tarafindan ses gelmiyor kulaklikla alakasi yok baska kulakliklardada ayni problem var problem nedir acaba bi fikriniz var mı ?
Erişilebilirlikten duyma, oradan ses dengesi yerinden çubuğu tam ortaya getir. Ne sağ ne sol olunca ses duyulurArkadaslar s7 edge kullaniyorum kulaklikta sıkıntı var sol tarafindan ses gelmiyor kulaklikla alakasi yok baska kulakliklardada ayni problem var problem nedir acaba bi fikriniz var mı ?
Maalesef denedim olmadi yine jak girisinde problem var heralde takiyorum kulakligi kendi kendine s voice yi falan aciyo ceviriyorum ses falan kısılıyorErişilebilirlikten duyma, oradan ses dengesi yerinden çubuğu tam ortaya getir. Ne sağ ne sol olunca ses duyulur![]()