Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

necmi.0201

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Acikcasi oyun konusunda iphone her turlu avantajli.Android optimizasyindan kaybediyor.Benim android konusunda tek pismanligim belki de asiri oyun oynamam ve telefonun oyun konusunda kotu olmasi.
Bence android iosa göre oyunda daha avantajlı çünkü ios da 1 2 oyuna mahkum kalıyorsun hafize yüzünden ama android de hafıza seçeneği ve genişletme olasılığı yüksek ve 5 6 oyun oynama imkani var mesela bende 3 4 oyun var ger biri en az 900 1.1 gb boyutunda...

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
4.5 g daha cok kullaniyom 1 gunu gecmis bazen 12 saat bekleme oluyo 8 saat ekran suresi veriyo sarj mukemmel s7 edge

Ekli dosyalar

• Screenshot_20170611-173408.png
    Screenshot_20170611-173408.png
    119.2 KB · Görüntüleme: 474
  • Screenshot_20170611-173248.png
    Screenshot_20170611-173248.png
    63.3 KB · Görüntüleme: 533

burak0603

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Bence android iosa göre oyunda daha avantajlı çünkü ios da 1 2 oyuna mahkum kalıyorsun hafize yüzünden ama android de hafıza seçeneği ve genişletme olasılığı yüksek ve 5 6 oyun oynama imkani var mesela bende 3 4 oyun var ger biri en az 900 1.1 gb boyutunda...
Bendede oyle MKX Injustice 1 ve 2 birde COC var ama dedigim gibi Injustice 2 optimizasyonu kotu oldugu icin zevk vermiyor.Ayrica TWD New Frontier daha yeni geldi Mali gpuya.Bir kere mali adreno falan diye 4 cesit gpu olmasi cok sacma.Oyun yapimcilari hangisine ugrassin.

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Olumlu yorumlarınıza güvenerek düz S7'ye bugün mayıs ayı güncellemesini yükledim.
Bu gece şarja takıp yarın deneyip bakalım inşallah yüklediğime pişman olmam.
Ha bu arada benim otomatik güncelleme tamamen kapalı olduğu halde yinede güncellemeyi hiç kontrol etmediğim halde otomatik olarak geldi.
Buda ayrı bir sinir etti beni.
Böyle saçmalık mı olur.
Güncellemeye Hayır diyecem menüde ayarlar simgesinde 1 işareti kalacak diye bende mecburen Evet dedim.
Oysa güncelleme yapmayacaktım.

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Birşey soracam.
Ekran modu olarak şarjı en az hangisi tüketiyor söyler misiniz?
Uyarlanabilir ekran en canlısı görünüyor bende ama Bir arkadaşım şarjın daha az gitmesi için en iyi ekran modu Amoled sinema diyor.
Sizce en az şarj tüketen hangisi?
Ona göre seçeyim.

nights35

Asistan
Reaksiyon puanı
29
Birşey soracam.
Ekran modu olarak şarjı en az hangisi tüketiyor söyler misiniz?
Uyarlanabilir ekran en canlısı görünüyor bende ama Bir arkadaşım şarjın daha az gitmesi için en iyi ekran modu Amoled sinema diyor.
Sizce en az şarj tüketen hangisi?
Ona göre seçeyim.
Ben amoled sinema olarak kullanıyorum şarjı gayet iyi gidiyor.
--- Gönderi Güncellendi ---
Olumlu yorumlarınıza güvenerek düz S7'ye bugün mayıs ayı güncellemesini yükledim.
Bu gece şarja takıp yarın deneyip bakalım inşallah yüklediğime pişman olmam.
Ha bu arada benim otomatik güncelleme tamamen kapalı olduğu halde yinede güncellemeyi hiç kontrol etmediğim halde otomatik olarak geldi.
Buda ayrı bir sinir etti beni.
Böyle saçmalık mı olur.
Güncellemeye Hayır diyecem menüde ayarlar simgesinde 1 işareti kalacak diye bende mecburen Evet dedim.
Oysa güncelleme yapmayacaktım.
Güncellemede hiç sıkıntı yok hatta dahada iyi olmuş bence.

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Ben amoled sinema olarak kullanıyorum şarjı gayet iyi gidiyor.

Güncellemede hiç sıkıntı yok hatta dahada iyi olmuş bence.
Mayıs ayı güncellemesini yüklerken tedirgindim ama iyiki yüklemişim.
Şarj kesinlikle eskisinden daha iyi olmuş.
Telefon hafızası yaklaşık 500mb boş alan açılmış.
Boş ram yaklaşık 200mb artmış.
İyikide yüklemişim.
Samsungun belkide en iyi güncellemesi olmuş.

jdmkaan91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ben nougat güncellemesini hala yapmadım pişman olmaktan korkuyorum açıkası sizce yapmalı mıyım bu güncelleme şuankinden daha mı iyi sarj olarak görüntü olarak performans olarak nasıl izlenimlerinizi aktarırsanız cok sevinirim

Reaksiyon puanı
14
Bence acilen yapmalısın gayet stabil kendi cihazım S7 Edge başarılı bir şekilde çalışmakta güvenlik güncellemesi felan da geldi.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Ben nougat güncellemesini hala yapmadım pişman olmaktan korkuyorum açıkası sizce yapmalı mıyım bu güncelleme şuankinden daha mı iyi sarj olarak görüntü olarak performans olarak nasıl izlenimlerinizi aktarırsanız cok sevinirim
Bence de yapmalısın. Tasarım çok güzel oldu ve hız çok daha arttı.

Mert.konal

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Smart swich'ten pc üzerinden deneyin güncelleme oraya gelmiştir.
Orayı da denedim ordan da sonuç alamadım orda da herhangi gelen giden bişey yok
Yapmalısın tabi ki de biz çok memnunuz gerçekten bi performans artışı mevcut

Mert.konal

Asistan
Reaksiyon puanı
10

omerdincer97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Düşürüp herhangi bi darbe almadıysa kullanıcı hatası olacağını zannetmiyorum
2 kere sanırım düştü ancak kullanmaya baslayali 1 yil oluyor neredeyse. Ölü piksel daha 1 ay olmamistir olusali. Olacagi varsa düştüğü zaman olmasi gereknez mi? En son 4 ay once düşürdüm sanırım oda cok yüksekten degil yatak yuksekligi diyelim

Mert.konal

Asistan
Reaksiyon puanı
10
2 kere sanırım düştü ancak kullanmaya baslayali 1 yil oluyor neredeyse. Ölü piksel daha 1 ay olmamistir olusali. Olacagi varsa düştüğü zaman olmasi gereknez mi? En son 4 ay once düşürdüm sanırım oda cok yüksekten degil yatak yuksekligi diyelim
O hiç belli olmaz o an oluşmayan bi arıza şimdi oluşmuş olabilir ama servise vermenizde fayda var