Mert.konal
Asistan
Bana niye gelmedi acaba ?Dün geldi
Bana niye gelmedi acaba ?Dün geldi
Bence android iosa göre oyunda daha avantajlı çünkü ios da 1 2 oyuna mahkum kalıyorsun hafize yüzünden ama android de hafıza seçeneği ve genişletme olasılığı yüksek ve 5 6 oyun oynama imkani var mesela bende 3 4 oyun var ger biri en az 900 1.1 gb boyutunda...Acikcasi oyun konusunda iphone her turlu avantajli.Android optimizasyindan kaybediyor.Benim android konusunda tek pismanligim belki de asiri oyun oynamam ve telefonun oyun konusunda kotu olmasi.
Bendede oyle MKX Injustice 1 ve 2 birde COC var ama dedigim gibi Injustice 2 optimizasyonu kotu oldugu icin zevk vermiyor.Ayrica TWD New Frontier daha yeni geldi Mali gpuya.Bir kere mali adreno falan diye 4 cesit gpu olmasi cok sacma.Oyun yapimcilari hangisine ugrassin.Bence android iosa göre oyunda daha avantajlı çünkü ios da 1 2 oyuna mahkum kalıyorsun hafize yüzünden ama android de hafıza seçeneği ve genişletme olasılığı yüksek ve 5 6 oyun oynama imkani var mesela bende 3 4 oyun var ger biri en az 900 1.1 gb boyutunda...
Telefon tr mi? Bir iki güne düşer çok sürmez manüel kontrol yapınBana niye gelmedi acaba ?
Ben amoled sinema olarak kullanıyorum şarjı gayet iyi gidiyor.Birşey soracam.
Ekran modu olarak şarjı en az hangisi tüketiyor söyler misiniz?
Uyarlanabilir ekran en canlısı görünüyor bende ama Bir arkadaşım şarjın daha az gitmesi için en iyi ekran modu Amoled sinema diyor.
Sizce en az şarj tüketen hangisi?
Ona göre seçeyim.
Güncellemede hiç sıkıntı yok hatta dahada iyi olmuş bence.Olumlu yorumlarınıza güvenerek düz S7'ye bugün mayıs ayı güncellemesini yükledim.
Bu gece şarja takıp yarın deneyip bakalım inşallah yüklediğime pişman olmam.
Ha bu arada benim otomatik güncelleme tamamen kapalı olduğu halde yinede güncellemeyi hiç kontrol etmediğim halde otomatik olarak geldi.
Buda ayrı bir sinir etti beni.
Böyle saçmalık mı olur.
Güncellemeye Hayır diyecem menüde ayarlar simgesinde 1 işareti kalacak diye bende mecburen Evet dedim.
Oysa güncelleme yapmayacaktım.
Mayıs ayı güncellemesini yüklerken tedirgindim ama iyiki yüklemişim.Ben amoled sinema olarak kullanıyorum şarjı gayet iyi gidiyor.
--- Gönderi Güncellendi ---
Güncellemede hiç sıkıntı yok hatta dahada iyi olmuş bence.
Telefon tr tabiki de fakat gelmedi hala..Telefon tr mi? Bir iki güne düşer çok sürmez manüel kontrol yapın
Smart swich'ten pc üzerinden deneyin güncelleme oraya gelmiştir.Telefon tr tabiki de fakat gelmedi hala..
Bence de yapmalısın. Tasarım çok güzel oldu ve hız çok daha arttı.Ben nougat güncellemesini hala yapmadım pişman olmaktan korkuyorum açıkası sizce yapmalı mıyım bu güncelleme şuankinden daha mı iyi sarj olarak görüntü olarak performans olarak nasıl izlenimlerinizi aktarırsanız cok sevinirim
Orayı da denedim ordan da sonuç alamadım orda da herhangi gelen giden bişey yokSmart swich'ten pc üzerinden deneyin güncelleme oraya gelmiştir.
Yapmalısın tabi ki de biz çok memnunuz gerçekten bi performans artışı mevcutBen nougat güncellemesini hala yapmadım pişman olmaktan korkuyorum açıkası sizce yapmalı mıyım bu güncelleme şuankinden daha mı iyi sarj olarak görüntü olarak performans olarak nasıl izlenimlerinizi aktarırsanız cok sevinirim
o zaman doğru serviseOrayı da denedim ordan da sonuç alamadım orda da herhangi gelen giden bişey yok
--- Gönderi Güncellendi ---
Yapmalısın tabi ki de biz çok memnunuz gerçekten bi performans artışı mevcut
Servislik herhangi bi durum varmı sizce yani güncellemeden dolayı?o zaman doğru servise![]()
Tabiiki güncelleme gelmemişServislik herhangi bi durum varmı sizce yani güncellemeden dolayı?
Birde ben aşırı ısınmadan dolayı cihazı servise vermiştim servis bana bunun batman versiyonu olan yazılımı yüklemiş onunla alakasi olabilir mi sizce ?o zaman doğru servise![]()
Olabilir. Ama onlara da güncelleme geldiBirde ben aşırı ısınmadan dolayı cihazı servise vermiştim servis bana bunun batman versiyonu olan yazılımı yüklemiş onunla alakasi olabilir mi sizce ?
1 2 gün daha bekleyeyim akşam smart switch den tekrar deneyelim olmadı götürürüm servise samsung members dan da geri bildirim birde sorun bildirimi gönderdim bakalım ne cevap gelicekOlabilir. Ama onlara da güncelleme geldi
Pembe çizgi sorunu falan mı var ?Ekranda ölü piksel sorunu yüzünden garantiye yollayaniniz varmi?
Servise vermen senin yararına olacaktır..Hayir sadece siyah bi nokta
Kullanıcı hatası olma olasılığı alamaz sanırım?Servise vermen senin yararına olacaktır..
Düşürüp herhangi bi darbe almadıysa kullanıcı hatası olacağını zannetmiyorumKullanıcı hatası olma olasılığı alamaz sanırım?
2 kere sanırım düştü ancak kullanmaya baslayali 1 yil oluyor neredeyse. Ölü piksel daha 1 ay olmamistir olusali. Olacagi varsa düştüğü zaman olmasi gereknez mi? En son 4 ay once düşürdüm sanırım oda cok yüksekten degil yatak yuksekligi diyelimDüşürüp herhangi bi darbe almadıysa kullanıcı hatası olacağını zannetmiyorum
O hiç belli olmaz o an oluşmayan bi arıza şimdi oluşmuş olabilir ama servise vermenizde fayda var2 kere sanırım düştü ancak kullanmaya baslayali 1 yil oluyor neredeyse. Ölü piksel daha 1 ay olmamistir olusali. Olacagi varsa düştüğü zaman olmasi gereknez mi? En son 4 ay once düşürdüm sanırım oda cok yüksekten degil yatak yuksekligi diyelim