omerdincer97
Öğrenci
Teşekkür ederimO hiç belli olmaz o an oluşmayan bi arıza şimdi oluşmuş olabilir ama servise vermenizde fayda var
Teşekkür ederimO hiç belli olmaz o an oluşmayan bi arıza şimdi oluşmuş olabilir ama servise vermenizde fayda var
ahizedeki cızırtı ile ilgili problemi çözebildiniz mi son seste cızırtı oluyor sadece bendeResmi tekrar yükle bende görünmüyor
Aga seninki dizel galiba [emoji23] tleefonu hic mi kullabmiyon
Telefon Batman versiyon degilse Batman romu yuklenirse tel acilmaz.Cunku yapim numaralari falan farkli.Oyle olsa herkes tema indirmek yerine Batman romu kurardi s7 edge telefonuna.Birde ben aşırı ısınmadan dolayı cihazı servise vermiştim servis bana bunun batman versiyonu olan yazılımı yüklemiş onunla alakasi olabilir mi sizce ?
Yok sürekli elimde hocam her fırsattaAga seninki dizel galiba [emoji23] tleefonu hic mi kullabmiyon
Hangi ayarlarda kullaniuon bizde oyle yapalimYok sürekli elimde hocam her fırsatta
Her bildirim geldiğinde açıp bakıyorum sosyal medyada takılıyorum internette takılıyorum normal gündelik kullanım işte![]()
Abi herhangi bir ayar kullanmıyorum mobil veri wifi arası kullanıyorum genellikle wifi şu sıralar internet paketim yokHangi ayarlarda kullaniuon bizde oyle yapalim
Evet isinma sorunu bende de baş gostermeye başladi. Sarjdayken dahi ısınmayan telefon simdi normal kullanimda dahi oldukca asiri isiniyor. Bi anlam veremedim. Işlemciye cok yukleniyor sistem sanirim.Haziran ayının başında bir güncelleme geldi. 200 mb civarında bir boyutu vardı. Onu güncelledikten sonra cihaz LG telefonlar gibi ısınmaya başladı. 1 buçuk yıldır telefonun ısındığını hatırlamıyorum. Sizde de aynı problem var mı? Yoksa benim telefonda donanımsal bir sorun mu oluştu?
Telefondan telefona değişiyormu bu güncelleme anlamadım benim telefon kesinlikle ısınmıyorEvet isinma sorunu bende de baş gostermeye başladi. Sarjdayken dahi ısınmayan telefon simdi normal kullanimda dahi oldukca asiri isiniyor. Bi anlam veremedim. Işlemciye cok yukleniyor sistem sanirim.
Mayıs ayı güncellemesini yükledim.normal s7'de nasıl pil durumları?
S7 Edge Injustice sahiplerinin dikkatine.Eger elinde su an ki surumun romu yoksa sakin yeni gelen guncellemeyi yuklemeyin.Ben yukledim tel samsung logosunda kaldi.Sifirlamakta istemedim cunku bir daha ugrasamam o kadar seyi yuklemeye.Sonra ilk cikan 7 romuna(yesilcin sitesinde adbyasar adli kullanici guncel olarak romu yuklemektedir.sammobildan indirmenize gerek yok) dondum telefon simdi acildi.7 guncellemesinden sonra ilk sefa guncelleme geldi S7 Edge Injustice'a.Tahminimce duze gelen butun guncellemeleri derleyip birden sundular.Aksama yukleyecem degisiklikleri yazarim.
Spiegen kablolarına bak veya samsung Wa'da varsa orijinal kablo alOrijinal s7 data kablom ucundan koptugu icin 25 liraya internetten baska bi kablo aldim. O da veri aktarimi yaparken falan sorun veriyor. Güvenebilecegim farkli bi model var mi arkadaslar?
Bu arada şu an aldım güncellemeyi samsung ile konuşmuştum ımeı numarasına göre sırayla gelir demişti 371mb lık bir güncelleme aldım indiriyorumSmart swich'ten pc üzerinden deneyin güncelleme oraya gelmiştir.
Ben kurunca tel coktu.Sen kurdun mu haberdar et beni.Galiba wipe istiyor guncelleme.Bu arada şu an aldım güncellemeyi samsung ile konuşmuştum ımeı numarasına göre sırayla gelir demişti 371mb lık bir güncelleme aldım indiriyorum![]()
Smart Switch uzerinden guncelleyince sıfırlaamıyor teli degil mi ?Hayır çökmedi herhangi bir sorun yaşamadım normal bi şekilde kurulum yaptı telefon
Bende de böyleYa bune 3 saat ekran süresi bi ben mi alıyorum. Bakıyorum ekran sürelerinize 6-7 saat.
Ya bu niye böyle bi türlü çözüm bulamadım. Ekran parlaklığı yarıda, aod desen kapalı. Sıkıntı ne yani?Bende de böyle![]()
Hayır sıfırlamaz sadece güncellemeyi cihaza kurar siz sıfırlamadıgınız sürece cihazı kimse sıfırlayamazSmart Switch uzerinden guncelleyince sıfırlaamıyor teli degil mi ?
Ben telefonu ne zaman guncellesem su 371 mb lik guncelleme, telefon samsungda kaliyor.Sifirlamadan nasil cozebilirim ?Hayır sıfırlamaz sadece güncellemeyi cihaza kurar siz sıfırlamadıgınız sürece cihazı kimse sıfırlayamaz