Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Abileri kadar olmasa da:D
cd0bb5129b5b8ab1a508157546d7add4.jpg

burak0603

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Birde ben aşırı ısınmadan dolayı cihazı servise vermiştim servis bana bunun batman versiyonu olan yazılımı yüklemiş onunla alakasi olabilir mi sizce ?
Telefon Batman versiyon degilse Batman romu yuklenirse tel acilmaz.Cunku yapim numaralari falan farkli.Oyle olsa herkes tema indirmek yerine Batman romu kurardi s7 edge telefonuna.
--- Gönderi Güncellendi ---
Bu arada beyler telefonu 8 aydir kullaniyirumBugun kendiliginden reset atti.Ilk defa boyle bir sey oldu.Daha oncede hic sifirlamamistim.Sebebi neydi acaba ?

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Hangi ayarlarda kullaniuon bizde oyle yapalim
Abi herhangi bir ayar kullanmıyorum mobil veri wifi arası kullanıyorum genellikle wifi şu sıralar internet paketim yok :D güç tasarufu arada açıyorum ayrıca 1.5 senelik cihaz parlaklık ortalarda oto açık herşey etkin hiçbir uygulamayı devre dışı bırakmadım işte böyle usta daha merak ettiğin varsa sor cevaplarım:D
998b86dee1a6d829f6ba0b8c18e5499d.jpg

Onur sss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Haziran ayının başında bir güncelleme geldi. 200 mb civarında bir boyutu vardı. Onu güncelledikten sonra cihaz LG telefonlar gibi ısınmaya başladı. 1 buçuk yıldır telefonun ısındığını hatırlamıyorum. Sizde de aynı problem var mı? Yoksa benim telefonda donanımsal bir sorun mu oluştu?

Reaksiyon puanı
1
S7 edgede wifiye bağlı iken bildirim alamıyorum, mobil veri açılınca tüm bildirimler toplu bir şekilde geliyor. Güç tasarruf modu açık değil, sorun modemden de kaynaklanmıyor modemi degistirdim hızı artırdım yine çözülmedi, okuldaki wifide de gelmiyor bildirimler. Aynı sorunu yaşayan veya çözümünü bilen var mı?

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Bende wifiye bağlıyken Youtube ve mail den bildirimler gelmiyo mobil veriyi açıyorum şakır şakır dökülüyo neden oluyo bilmiyorum
--- Gönderi Güncellendi ---
Bende wifiye bağlıyken Youtube ve mail den bildirimler gelmiyo mobil veriyi açıyorum şakır şakır dökülüyo neden oluyo bilmiyorum

TZCN

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Haziran ayının başında bir güncelleme geldi. 200 mb civarında bir boyutu vardı. Onu güncelledikten sonra cihaz LG telefonlar gibi ısınmaya başladı. 1 buçuk yıldır telefonun ısındığını hatırlamıyorum. Sizde de aynı problem var mı? Yoksa benim telefonda donanımsal bir sorun mu oluştu?
Evet isinma sorunu bende de baş gostermeye başladi. Sarjdayken dahi ısınmayan telefon simdi normal kullanimda dahi oldukca asiri isiniyor. Bi anlam veremedim. Işlemciye cok yukleniyor sistem sanirim.

sonerozkaynak

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Evet isinma sorunu bende de baş gostermeye başladi. Sarjdayken dahi ısınmayan telefon simdi normal kullanimda dahi oldukca asiri isiniyor. Bi anlam veremedim. Işlemciye cok yukleniyor sistem sanirim.
Telefondan telefona değişiyormu bu güncelleme anlamadım benim telefon kesinlikle ısınmıyor

burak0603

Asistan
Reaksiyon puanı
10
7 guncellemesinden sonra ilk sefa guncelleme geldi S7 Edge Injustice'a.Tahminimce duze gelen butun guncellemeleri derleyip birden sundular.Aksama yukleyecem degisiklikleri yazarim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20170616-144716.png
    Screenshot_20170616-144716.png
    237.7 KB · Görüntüleme: 456

burak0603

Asistan
Reaksiyon puanı
10
7 guncellemesinden sonra ilk sefa guncelleme geldi S7 Edge Injustice'a.Tahminimce duze gelen butun guncellemeleri derleyip birden sundular.Aksama yukleyecem degisiklikleri yazarim.
S7 Edge Injustice sahiplerinin dikkatine.Eger elinde su an ki surumun romu yoksa sakin yeni gelen guncellemeyi yuklemeyin.Ben yukledim tel samsung logosunda kaldi.Sifirlamakta istemedim cunku bir daha ugrasamam o kadar seyi yuklemeye.Sonra ilk cikan 7 romuna(yesilcin sitesinde adbyasar adli kullanici guncel olarak romu yuklemektedir.sammobildan indirmenize gerek yok) dondum telefon simdi acildi.

WhereIsMyMind

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Orijinal s7 data kablom ucundan koptugu icin 25 liraya internetten baska bi kablo aldim. O da veri aktarimi yaparken falan sorun veriyor. Güvenebilecegim farkli bi model var mi arkadaslar?

Mert.konal

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Hayır çökmedi herhangi bir sorun yaşamadım normal bi şekilde kurulum yaptı telefon

Kberk06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ya bune 3 saat ekran süresi bi ben mi alıyorum. Bakıyorum ekran sürelerinize 6-7 saat.