Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

Mehmet Kuş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
telefonu kilitleyince tekrar acmak icin power yada home tusuna bastgmda acilmiyor daha dogrusu power tusuna basilip ekran siyah olduktan 10 saniye sonra tekrar acabiliyorum always on da 10 saniye sonra geliyor, telefonu fabrika ayarlarina cevirdikten sonra duzeldi fakat bugun yine aynisi oldu ne yapmaliyim ?

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
telefonu kilitleyince tekrar acmak icin power yada home tusuna bastgmda acilmiyor daha dogrusu power tusuna basilip ekran siyah olduktan 10 saniye sonra tekrar acabiliyorum always on da 10 saniye sonra geliyor, telefonu fabrika ayarlarina cevirdikten sonra duzeldi fakat bugun yine aynisi oldu ne yapmaliyim ?
Birincisi temiz bi kurulup yap hafıza kartında dahil olmak üzere herşeyi sil tabi yedeğini almayı unutma ikincisi kurduğun bi program da bunu yapa bilir

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Son gelen guncellemeden sonra durum nedir? @SONG JOONG KI
pil 1.5 gün gidiyor. kullanımdan kısmıyorum. 7-24 4g ve wifi açık. otomatik parlaklık
bir kez bile donmadı telefon.
kısacası çok çok iyi.
sizde var mıydı bilmiyorum çoklu ekrana geçemiyordum.tuşu ayarlamak çok zordu. geçme özelliği 6.0 daki gibi olmuş yine;)

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
pil 1.5 gün gidiyor. kullanımdan kısmıyorum. 7-24 4g ve wifi açık. otomatik parlaklık
bir kez bile donmadı telefon.
kısacası çok çok iyi.
sizde var mıydı bilmiyorum çoklu ekrana geçemiyordum.tuşu ayarlamak çok zordu. geçme özelliği 6.0 daki gibi olmuş yine;)

Kucuk ama etkili bir guncelleme olmus diyebiliriz o zaman. Bende oyle bir sorun yok ama bazi kararsizliklar var. Buyuk guncellemelerde olan yamalar ile duzelebilecek seyler. Hala ulkemize ulasmis degil.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Kucuk ama etkili bir guncelleme olmus diyebiliriz o zaman. Bende oyle bir sorun yok ama bazi kararsizliklar var. Buyuk guncellemelerde olan yamalar ile duzelebilecek seyler. Hala ulkemize ulasmis degil.
o yüzden gittim İngiltere romu kurdum:)
Yakında gelir ama Avrupa romlarını hazırlayan gruptan kaynaklı olarak daha kaliteli oluyor. Özellikle de geçme nedenim bu.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
o yüzden gittim İngiltere romu kurdum:)
Yakında gelir ama Avrupa romlarını hazırlayan gruptan kaynaklı olarak daha kaliteli oluyor. Özellikle de geçme nedenim bu.

Bende gecmeyi planliyorum aslinda sirf bu sebepten ama.. Bilemedim. :) Farkliliklar oluyordu hatirladigim suan oyle mi bilemiyorum. S4 Active kullandigimda farkli ulkelerin romlarini kullandim. Kimisinde kilit ekraninda kamera ikonu yoktu kimisinde kamera sesi kapatilmisti. Bu tip degisiklikler var diye degistirmedim o zamandan bu yana aldigim telefonlarda. Genel itibari ile memnunsunuz sanirim romdan?

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Bende gecmeyi planliyorum aslinda sirf bu sebepten ama.. Bilemedim. :) Farkliliklar oluyordu hatirladigim suan oyle mi bilemiyorum. S4 Active kullandigimda farkli ulkelerin romlarini kullandim. Kimisinde kilit ekraninda kamera ikonu yoktu kimisinde kamera sesi kapatilmisti. Bu tip degisiklikler var diye degistirmedim o zamandan bu yana aldigim telefonlarda. Genel itibari ile memnunsunuz sanirim romdan?
çook:)
Hemen geçin. volte dışında eksiği yok. fazlası var;)

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
çook:)
Hemen geçin. volte dışında eksiği yok. fazlası var;)

Tamam olmadı geçerim bu sıralar. :)
--- Gönderi Güncellendi ---
Nougat güncellemesinden sonra telefonu sıfırladım ama önceki cihazlarda olduğu gibi değil bu işlem. Uygulamalar silinmedi, kişisel bilgiler duruyor sadece fabrika ayarlarına döndü. Farklı bir sıfırlama yöntemi var da ben mi yabancı kaldım? Yoksa mantık aynı mı?

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Tamam olmadı geçerim bu sıralar. :)
--- Gönderi Güncellendi ---
Nougat güncellemesinden sonra telefonu sıfırladım ama önceki cihazlarda olduğu gibi değil bu işlem. Uygulamalar silinmedi, kişisel bilgiler duruyor sadece fabrika ayarlarına döndü. Farklı bir sıfırlama yöntemi var da ben mi yabancı kaldım? Yoksa mantık aynı mı?
Sen en güzeli tuş kombinasyonu ile sıfırla en garantisi o çünkü

orhn91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar telefonumda yandex nail, gmail ve eposta uygulamasında her ikiside aktif açık bulunmaktadır. Telefonumda senkronizasyon açık olmasına karşın uygulamaya girip yenileme yapmadıkça mailleri otomatik alamıyorum. Bunun kaç gündür araştırıyorum yapamadım yardımcı olur musunuz ? Yenileme yapmadan mail otomatik olarak gelse bildirim vererken

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
7qdkoN.jpg

4PQgLA.jpg

EgNYYz.jpg

1LByvY.jpg

Eninde sonunda bildirim çubuğundan otomatik ekran parlaklığını orijinali gibi çift tıkla değilde marsmallow gibi tek tıkla açıp kapatabileceğimiz programı buldum.
Örnek olarak yükarıdaki resimlere sağ üst köşede (uyarlanan parlaklık) yazıyor bakabilirsiniz.
NOT:
Programın simgesi yoktur.
Programı yükledikten sonra bildirim çubuğunu aşağı kaydırıp sağ üst köşedeki üç noktaya dokunup Düzenle moduna girin alt kısımdan açılacak ikinci pencereden otomatik ekran parlaklığı veya kısayollar yada diğer seçeneklerden istediğinizi üst pencereye kaydırıp bildirim çubuğuna ekleyin.

Programı buradan indirebilirsiniz.

Tile Extension for Nougat v6.6 [Unlocked] . apk

burak0603

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Beyler su tarayicinin kendisini sacma sapan sitelere yonlendirmesini nasil engelleyebilirim.Yok telefonununuzda virus var falan bazi sitelerde surekli yonlendirip duruyor.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Beyler su tarayicinin kendisini sacma sapan sitelere yonlendirmesini nasil engelleyebilirim.Yok telefonununuzda virus var falan bazi sitelerde surekli yonlendirip duruyor.

Adguard reklam engelleyici ile yapabilirsiniz. Veya farkli bir engelleyici ile. Kendi tarayicisi ile uyumlu calisiyor marketten bulabilirsiniz.

orhn91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
birisi cevap veremezmi? başına böyle bişey gelen yokmu? mailler otomatik gelmiyor. illa programı açmam gerekiyor. otomatik mail geldiğinde bildirim alabilmek için ne yapmam lazım ? sadece şarja takınca otomatik olarak alıyor mailleri. diğer türlü uyarı vermiyor ve mail gelmiyor.

betoner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba arkadaşlar telefonumda yandex nail, gmail ve eposta uygulamasında her ikiside aktif açık bulunmaktadır. Telefonumda senkronizasyon açık olmasına karşın uygulamaya girip yenileme yapmadıkça mailleri otomatik alamıyorum. Bunun kaç gündür araştırıyorum yapamadım yardımcı olur musunuz ? Yenileme yapmadan mail otomatik olarak gelse bildirim vererken
Nougat güncellemeden sonra aynı sıkıntıyı bende yaşadım. Muhtemelen programlar uyku moduna geçiyor. Blue mail ve k9 posta kullanıyordum mailler işkenceye dönmüştü. Aqua mail kullanarak sorunu çözdüm. Şirket ve şahsi mailimi kurdum. 2. Haftadır kullanıyorum ve sorun yok. Ancak bu programı satın almazsanız. Bazı kısıtlamalar var. Ücretsiz olanı deneyin.

orhn91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Nougat güncellemeden sonra aynı sıkıntıyı bende yaşadım. Muhtemelen programlar uyku moduna geçiyor. Blue mail ve k9 posta kullanıyordum mailler işkenceye dönmüştü. Aqua mail kullanarak sorunu çözdüm. Şirket ve şahsi mailimi kurdum. 2. Haftadır kullanıyorum ve sorun yok. Ancak bu programı satın almazsanız. Bazı kısıtlamalar var. Ücretsiz olanı deneyin.
uygulamanın orjinalini yüklesem ne olur gmail ve yandex mail orjinal uygulaması

betoner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
uygulamanın orjinalini yüklesem ne olur gmail ve yandex mail orjinal uygulaması
Ben mail.com ve şirketin imap maillerinde sıkıntı yaşamıştım.
Yandexi kullanmıyorum bilgim yok. Ancak gmailde zaten sorun yaşamadım. Gmail uygulaması orjinali derken anlamadım. Zaten rom içinde gömülü var.