- Katılım
- 16 Eylül 2016
- Mesajlar
- 8,217
- Reaksiyon puanı
- 3,025
- Puanları
- 293
- Yaş
- 22
Bi ara kullanmıştım. Bir fark yoktu.son güncelleme ile ekran çözünürlüğü full hd yapılınca pil tüketiminde değişim gözlemledinizmi ?
Bi ara kullanmıştım. Bir fark yoktu.son güncelleme ile ekran çözünürlüğü full hd yapılınca pil tüketiminde değişim gözlemledinizmi ?
Aleykümselam, modemle ilgili sıkıntı olabilir. Reset atmayı deneyinEkli dosyayı görüntüle 20854 Ekli dosyayı görüntüle 20854 selamın aleykum arkadaşlar cihazımda internete bağlanınca sürekli bu şekilde arada bir düzeliyor sadece internet yok diyor sürekli konu hakkında bilgisi olan varmı acaba
Birincisi temiz bi kurulup yap hafıza kartında dahil olmak üzere herşeyi sil tabi yedeğini almayı unutma ikincisi kurduğun bi program da bunu yapa bilirtelefonu kilitleyince tekrar acmak icin power yada home tusuna bastgmda acilmiyor daha dogrusu power tusuna basilip ekran siyah olduktan 10 saniye sonra tekrar acabiliyorum always on da 10 saniye sonra geliyor, telefonu fabrika ayarlarina cevirdikten sonra duzeldi fakat bugun yine aynisi oldu ne yapmaliyim ?
Pek bi fark yok denedim ama şu an tekrar 2k da kullanmaya devam ediyorum..son güncelleme ile ekran çözünürlüğü full hd yapılınca pil tüketiminde değişim gözlemledinizmi ?
pil 1.5 gün gidiyor. kullanımdan kısmıyorum. 7-24 4g ve wifi açık. otomatik parlaklıkSon gelen guncellemeden sonra durum nedir? @SONG JOONG KI
pil 1.5 gün gidiyor. kullanımdan kısmıyorum. 7-24 4g ve wifi açık. otomatik parlaklık
bir kez bile donmadı telefon.
kısacası çok çok iyi.
sizde var mıydı bilmiyorum çoklu ekrana geçemiyordum.tuşu ayarlamak çok zordu. geçme özelliği 6.0 daki gibi olmuş yine![]()
o yüzden gittim İngiltere romu kurdumKucuk ama etkili bir guncelleme olmus diyebiliriz o zaman. Bende oyle bir sorun yok ama bazi kararsizliklar var. Buyuk guncellemelerde olan yamalar ile duzelebilecek seyler. Hala ulkemize ulasmis degil.
o yüzden gittim İngiltere romu kurdum
Yakında gelir ama Avrupa romlarını hazırlayan gruptan kaynaklı olarak daha kaliteli oluyor. Özellikle de geçme nedenim bu.
çookBende gecmeyi planliyorum aslinda sirf bu sebepten ama.. Bilemedim.Farkliliklar oluyordu hatirladigim suan oyle mi bilemiyorum. S4 Active kullandigimda farkli ulkelerin romlarini kullandim. Kimisinde kilit ekraninda kamera ikonu yoktu kimisinde kamera sesi kapatilmisti. Bu tip degisiklikler var diye degistirmedim o zamandan bu yana aldigim telefonlarda. Genel itibari ile memnunsunuz sanirim romdan?
çook
Hemen geçin. volte dışında eksiği yok. fazlası var![]()
Sen en güzeli tuş kombinasyonu ile sıfırla en garantisi o çünküTamam olmadı geçerim bu sıralar.
--- Gönderi Güncellendi ---
Nougat güncellemesinden sonra telefonu sıfırladım ama önceki cihazlarda olduğu gibi değil bu işlem. Uygulamalar silinmedi, kişisel bilgiler duruyor sadece fabrika ayarlarına döndü. Farklı bir sıfırlama yöntemi var da ben mi yabancı kaldım? Yoksa mantık aynı mı?
Sen en güzeli tuş kombinasyonu ile sıfırla en garantisi o çünkü
Beyler su tarayicinin kendisini sacma sapan sitelere yonlendirmesini nasil engelleyebilirim.Yok telefonununuzda virus var falan bazi sitelerde surekli yonlendirip duruyor.
@bb90 bende de adblock var ama yönlendiriyorlar.
Denedim. Ama pile bayağı olumsuz etkisi varBen hic sorun yasamadim. Belki de sorun cikaracak sitelere denk gelmemisimdir ondan olabilir. Bir de adguard daha kaliteli benim gozumde. Denemenizi tavsiye ederim.
Denedim. Ama pile bayağı olumsuz etkisi var![]()
Samsung browser ad block kullanıyorum. Hepsini engelliyor.Ben daha iyisini bulamadigim icin vazgecemiyorum. Pil konusuunda ise problem yasamadim. Simdi baktimda hesaplanan guc kullanimi 13 mah gosteriyor.
Samsung browser ad block kullanıyorum. Hepsini engelliyor.
%23 gösteriyordu adguard.Hesaplanan guc kullaniminda ne kadarlik bir kullanim gosteriyor peki?
%23 gösteriyordu adguard.
Bu 2 yada 1
Nougat güncellemeden sonra aynı sıkıntıyı bende yaşadım. Muhtemelen programlar uyku moduna geçiyor. Blue mail ve k9 posta kullanıyordum mailler işkenceye dönmüştü. Aqua mail kullanarak sorunu çözdüm. Şirket ve şahsi mailimi kurdum. 2. Haftadır kullanıyorum ve sorun yok. Ancak bu programı satın almazsanız. Bazı kısıtlamalar var. Ücretsiz olanı deneyin.Merhaba arkadaşlar telefonumda yandex nail, gmail ve eposta uygulamasında her ikiside aktif açık bulunmaktadır. Telefonumda senkronizasyon açık olmasına karşın uygulamaya girip yenileme yapmadıkça mailleri otomatik alamıyorum. Bunun kaç gündür araştırıyorum yapamadım yardımcı olur musunuz ? Yenileme yapmadan mail otomatik olarak gelse bildirim vererken
uygulamanın orjinalini yüklesem ne olur gmail ve yandex mail orjinal uygulamasıNougat güncellemeden sonra aynı sıkıntıyı bende yaşadım. Muhtemelen programlar uyku moduna geçiyor. Blue mail ve k9 posta kullanıyordum mailler işkenceye dönmüştü. Aqua mail kullanarak sorunu çözdüm. Şirket ve şahsi mailimi kurdum. 2. Haftadır kullanıyorum ve sorun yok. Ancak bu programı satın almazsanız. Bazı kısıtlamalar var. Ücretsiz olanı deneyin.
Ben mail.com ve şirketin imap maillerinde sıkıntı yaşamıştım.uygulamanın orjinalini yüklesem ne olur gmail ve yandex mail orjinal uygulaması