muhammett99
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 17
Muzikleriniz apple music spotify gibi ucretli applerden mi dinliyorsunuz yoksa tele mi indiryorsunuz
Spotify kullaniyorumMuzikleriniz apple music spotify gibi ucretli applerden mi dinliyorsunuz yoksa tele mi indiryorsunuz
Pcye Smart switct indir telefonu tak pcye güncelleBeyler s7 düz var bende daha güncelleme gelmedi beden olabulir acaba
Pcye Smart switct indir telefonu tak pcye güncelleBeyler s7 düz var bende daha güncelleme gelmedi beden olabulir acaba
Pcye Smart switct indir telefonu tak pcye güncelle sonraBeyler s7 düz var bende daha güncelleme gelmedi beden olabulir acaba
Yok be arkadaş.Kardeşim parayla olmayacak şey yok sen internet paketi yap radyo ekletecegin paraya radyo kulesi isimli uygulamayı indir devam et
161 mb mı?An itibarı ile güncelleme s7 telefonuma geldi. Fakat güncelleyip güncellememek arasında kaldım.
Evet güncelledim.161 mb mı?
3 günlük olduğu için çok ısınıyor zaten çok fazla veri indiriyorsunArkadaşlar benim s7 daha 3 günlük ama fazla ısınıyor neden acaba bide internetsiz radyo dinleyen var mı ya
Radyo yokki hocamYa bu s7 ye ne radyo güncellemesi gelir
bataryayı bitirip telefonu kapattırma hızlı şarjı kapat yüzde 10da takArkadaşlar s7 aldım ilk şarjımı nasıl yapmalıyım ? batarya tamamen bitiripmi yoksa %5-%10 arası kaldığındamı
Okadar dikkat etmeye gerek yok hocam. İllaki yanlışlık oluyor. Akşama kadar dışarı çıkacak oluyorsun şarjın %25 ise mecbur takıyorsun. Tavsiyem aciliyetiniz yoksa %5 te takın. Hayırlı olsun bu arada.Arkadaşlar s7 aldım ilk şarjımı nasıl yapmalıyım ? batarya tamamen bitiripmi yoksa %5-%10 arası kaldığındamı