Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

faruk05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar vatan computerdan s7 gold aldım pili eğer forumlarda dolaşırsam 3 saat içinde bitiyor bu normal mi ? G930F diye geçiyor seri numarası, pili kullandıkça düzelir dediler iadede edemiyorum.İphone se alsaydım keşke.Pil sorunu güncelleme alanlardan çok geliyormuş sizde böyle bir sıkıntı varmı 2 3 saat nedir ya benim eski telefon bile bundan uzun dayanıyordu. :( :(

M

Murat Burç

SDN Okuru
Arkadaşlar vatan computerdan s7 gold aldım pili eğer forumlarda dolaşırsam 3 saat içinde bitiyor bu normal mi ? G930F diye geçiyor seri numarası, pili kullandıkça düzelir dediler iadede edemiyorum.İphone se alsaydım keşke.Pil sorunu güncelleme alanlardan çok geliyormuş sizde böyle bir sıkıntı varmı 2 3 saat nedir ya benim eski telefon bile bundan uzun dayanıyordu. :( :(
Ben wifi ile en az 4 saat aldım

faruk05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
3-4 saat çok az değilmi kardeşim 3000 mah içinde pil var ben çok daha uzun 2-3 gün gider sanıyordum.Acaba seri numarasındanmı diyorum bu sonu f ile bitenler farklı bir işlemciye sahipmiş ya , teknosada satılanlar x ile bitiyordu.

M

Murat Burç

SDN Okuru
3-4 saat çok az değilmi kardeşim 3000 mah içinde pil var ben çok daha uzun 2-3 gün gider sanıyordum.Acaba seri numarasındanmı diyorum bu sonu f ile bitenler farklı bir işlemciye sahipmiş ya , teknosada satılanlar x ile bitiyordu.
Nerdeyse tüm dünyada exynos kullanılıyor ben 4 saat ekran süresi aldım en az diyorum ayrıca düzelir ı batarya

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Beyler benim galeri arayüzü değişti 161 mb güncelleme sonrası

muhammett99

Asistan
Reaksiyon puanı
17
S7 edgeyi almanyadan o2 operatorunden aldin pasaporta kaydettim ben buna turkiye romu yuklesem sorun olur mu

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
SS atabilirmisin ben farklılık göremiyorum
20160825_185846.png

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Bu S7'den tek beklentim radyo özelliğinin gelmesi başka hiçbir şey istemiyorum.

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
S7 edgeyi almanyadan o2 operatorunden aldin pasaporta kaydettim ben buna turkiye romu yuklesem sorun olur mu
Peki radyo varmı telefonunda?
Türkiye haricindeki telefonlara radyo güncellemesi gelecek diyorlar.
Ben olsam türkiye romunu yüklemem belki radyo güncellemesi gelir sana.

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
İşte güncelleme sonrası böyle oldu 161 mb cloud güncelelemesi

cihanasliulas06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Şu radyo ekleme işi parayla olacak birşey olsaydı kaç para olursa olsun yinede eklerdim ama malesef bazı şeyler parayla bile olmuyor işte.
Kardeşim parayla olmayacak şey yok sen internet paketi yap radyo ekletecegin paraya radyo kulesi isimli uygulamayı indir devam et :)

tunahanxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar 1 haftaya kadar s7 edgeyi alcam ama ilk üretim de sıkıntılar belli oldu şimdiki alacağım ürünün ikinci üretim olduğunu nasıl anlayabilirim veya ilk üretim kalmış mıdır sizce ?

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Arkadaşlar 1 haftaya kadar s7 edgeyi alcam ama ilk üretim de sıkıntılar belli oldu şimdiki alacağım ürünün ikinci üretim olduğunu nasıl anlayabilirim veya ilk üretim kalmış mıdır sizce ?
İlk üretimde ne sıkıntı var tuna burada ilk çıktığı hafta alan bir sürü arkadaş var

tunahanxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
İlk üretimde ne sıkıntı var tuna burada ilk çıktığı hafta alan bir sürü arkadaş var
Kardesim forumu takip ettim bir çok kişi şikayetçi oldu edge ekranından ince bi çizik felan var dediler daha bir çok şimdi eger ikinci üretim varsa piyasada bu hataların giderildigini düsünüyorum

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
İlk hafta aldım tek sorun şarj yetmiyor bana

tunahanxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Bu forumda da var guncelelemeden sonra bi daha samsung almam diyeni de gördüm baska forumlarda da gördüm he bu biraz da şans meselesi ama benim sormak istediğim ikinci üretim mi var şuan piyasada