Tahalw
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 10
Çok memnunum ama note 7 patlamasaydı note 7 alacaktım 

Ekliyorum dostum , nasıl çözülcek bu sorun ?Dostum hikaye paylaşırken .gif ekliyor musun? Aynısı bende de var. .gif varken paylaşım yaparken bu şekilde oluyor
Data saver açık.Arkadaşlar bu işaret ne anlama geliyor?
Bu maalesef oreo'nun Samsung experience ile ilgili bir tuhaflığı. Açıkcası benim de hoşuma gitmiyor.Arkadaşlar s7 e yaptigim oreo güncellemesinden sonra bildirimler değişti. Bildirim paneline gelen bildirimleri kapattığımda ana ekranda hiçbir işaret kalmıyor. Daha sonra unutuyorum gelen mesajlari vs. Ana ekrandaki bildirimlerin hic gitmemesi için bişey yapabilirmiyiz ?
Selamlar, ben S7 edge kuklanıyorum çıktığından beri.
Son 2 aydır epey donma yaşıyorum.
Telefon kilitdeyken home tuşuna basıyorum, ekran simsiyah oluyor 3-4 saniye öylr kalıyor.
Açıkçası 2.5 senedr böylr olacağını düşünmezdim. Hayal kırıklığına uğradım.
Data saver açık.
aynı sorunu yaşıyorum servisin dediği reseti tekrar atacagım olmadı servise yollayacagım bakalım ne olacakArkadaşlar merhaba , s7 edge kullanıpta instagramda sorun yaşayan varmı? Yemin ederim 1 aydır kafayı yicem , hikaye paylaştığım zaman , siyah ekranda paylaşılıyor yazısı ile kalıyor öylece. Hard reset attım yine aynı. Yokmudur bunun çözümü. Sizdede böylemi
Bende de aynı sorun var. S7 edge kullanıyorum. Oreo öncesinde böyle bir sorun yoktu güncelleme sonrası olduğunu düşünüyorum. Hard reset yaptım yine aynı sorun devam ediyor. Samsung Members ile durumu bildirdim telefona bağlanmamızı ister misiniz dediler. Büyük ihtimalle arka planda çalışan bir uygulama sebep oluyor buna ama onu da henüz bulamadım. Siz çözdünüz mü sorunu devam ediyor mu?ARKADAŞLAR....
Telefonum da muzik dinlerken (SamsungMusic, GooglePlay Music, Spotify, PowerAmp) bu saydigim tum media playerlar da dahi denememe ragmen dinledigim muzik bir anda duruyor. Programlar kapanmiyor fakat sanki Pause tuşuna basmiş gibi kendi kendine duruyor ve ben yeniden Play tuşuna basmak zorunda kaliyorum. Artik bu hata inanilmaz derecede rahatsiz etmeye başladi. Lutfen yardimci olun.
Hiçbir şey yokken durduk yere duruyor muzik...
--- Gönderi Güncellendi ---
Arkadaşlar hepiniz telefonu falan sıfırla diyeceksiniz de bi sürü video mp3 foto program vs var. Bunlari telefonu sıfırladiktan sonra yeniden eski halinde geri yukleyebileceğim bi program varsa tamam yoksa hic bulasmak istemiyorum.
--- Gönderi Güncellendi ---
Bi programla cakişma yapiyor buyuk ihtimalle
Güvenlik yaması olduğu için değişiklik göremedim ben deBende s7 edgeye güncellemeyi sabah yaptım uygulamalarda bir farklılık göremedim oreo uygulamaları dışında fark gören var mı
Bence göndermelisiniz aksi taktirde uğraşırsınız kullanıcı hatası deseler bile nedeni öğrenirsinizMerhaba arkadaşlar s7 edge kullanıyorum garantisinin bitmesine 10 gün var ve telefonu salladığımda içinden küçük bir tıkırtı sesi geliyor sanki içinde bir şey sökülmüş ya da yerinden çıkmış gibi sizce garantiye göndermelimiyim. bir de bazen telefonu şarja bıraktığımda çok ısınıyor ve çook yavaş şarj oluyor şöyle diyim 1 saatte %5 gibi
İsterseniz telefonu hücreselini ekranı kapattığınızda kapatan uygulamalar var bunları deneyebilirsiniz gayet akıcı ve işlevsellerHücre askıda şarz sorunu düzeleceğine daha çok artmış.
Telefon beklemede iken kullandığından daha çok şarj gidiyor nerdeyse![]()
İsterseniz telefonu hücreselini ekranı kapattığınızda kapatan uygulamalar var bunları deneyebilirsiniz gayet akıcı ve işlevsellerHücre askıda şarz sorunu düzeleceğine daha çok artmış.
Telefon beklemede iken kullandığından daha çok şarj gidiyor nerdeyse![]()
Bende şu an yeni bir güncelleme gözükmüyorYeni güncelleme gelmiş 2.5 GB OHA!