Uygun. Kutu açılışını video çekersinTeşekkür ederim kanka 3589₺ ye aldım fiyat uygun mu sence
--- Gönderi Güncellendi ---
Evet arkadaş doğru söylüyor çünkü telefonlar beklemede çok şarj yer ama aktif kullanırsan daha çok ekran süresi alırsın

Uygun. Kutu açılışını video çekersinTeşekkür ederim kanka 3589₺ ye aldım fiyat uygun mu sence
Evet arkadaş doğru söylüyor çünkü telefonlar beklemede çok şarj yer ama aktif kullanırsan daha çok ekran süresi alırsın
İnceleme bakımından mı yoksa sorun çıkmaması için miUygun. Kutu açılışını video çekersin![]()
inceleme bakımındanİnceleme bakımından mı yoksa sorun çıkmaması için mi
Tamam kanka sırf sana özel çekerim ama ona göre heeeeinceleme bakımından![]()
Tamam hocamKutuyu açarken normal video çek sorun oluşursa kanıt için
Smart switch kullaniyorum ben memnunumARKADAŞLAR....
Telefonum da muzik dinlerken (SamsungMusic, GooglePlay Music, Spotify, PowerAmp) bu saydigim tum media playerlar da dahi denememe ragmen dinledigim muzik bir anda duruyor. Programlar kapanmiyor fakat sanki Pause tuşuna basmiş gibi kendi kendine duruyor ve ben yeniden Play tuşuna basmak zorunda kaliyorum. Artik bu hata inanilmaz derecede rahatsiz etmeye başladi. Lutfen yardimci olun.
Hiçbir şey yokken durduk yere duruyor muzik...
Arkadaşlar hepiniz telefonu falan sıfırla diyeceksiniz de bi sürü video mp3 foto program vs var. Bunlari telefonu sıfırladiktan sonra yeniden eski halinde geri yukleyebileceğim bi program varsa tamam yoksa hic bulasmak istemiyorum.
Bi programla cakişma yapiyor buyuk ihtimalle
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bende çok git gel yaptım bu kılıfı almak için. Hatta dediğiniz gibi 250 lirayı gözden çıkarak Samsung shopa gittim. Yetkili arkadaş "katlayarak kullanacaksınız tavsiye etmiyorum, bozuluyor" deyince almaktan vazgeçtim. Onun yerine 128Gb mcsd kart alıp harici hafızamı genişlettim.Ekli dosyayı görüntüle 22807
Kılıf geldi 119 tl %100 orjinal nerdeyse 250 liraya alacaktım samsung bayiden iyiki almamışım pdateknoloji iyiki varsin
Gear S2 kullanıcısı olarak bence de çok gereksiz. Arkadaş gibi bir hevesle aldım şimdi 400 TL'ye bile satamıyorum. Bence buna vereceğiniz parayı farklı şekilde değerlendirin.Gereksiz.
Sorun kulaklıkta olabilir başka kulaklıkla denermisiniz? Ona benzer bir sorun bende yaşıyordum jack oturmuyordu eskisinde çok sinir bozucu telefonu bile kırmıştım anlıyorum sizi internetten biraz araştırın ben öyle bakmıştımARKADAŞLAR....
Telefonum da muzik dinlerken (SamsungMusic, GooglePlay Music, Spotify, PowerAmp) bu saydigim tum media playerlar da dahi denememe ragmen dinledigim muzik bir anda duruyor. Programlar kapanmiyor fakat sanki Pause tuşuna basmiş gibi kendi kendine duruyor ve ben yeniden Play tuşuna basmak zorunda kaliyorum. Artik bu hata inanilmaz derecede rahatsiz etmeye başladi. Lutfen yardimci olun.
Hiçbir şey yokken durduk yere duruyor muzik...
Arkadaşlar hepiniz telefonu falan sıfırla diyeceksiniz de bi sürü video mp3 foto program vs var. Bunlari telefonu sıfırladiktan sonra yeniden eski halinde geri yukleyebileceğim bi program varsa tamam yoksa hic bulasmak istemiyorum.
Bi programla cakişma yapiyor buyuk ihtimalle
Telefon hafızası olarak kullanamaycaksın ayrı bir bölüm olacakS7 edge kullanıyorum ve hafıza kartı almayı düşünüyorum. Ama bu kartı aynı telefon hafızası gibi kullanabilecek miyim yoksa daha mı kısıtlı olacak
Telefon hafızası olarak kullanamaycaksın ayrı bir bölüm olacak
S7/edgede hafıza kartı kullanan kimler var ? Direk hafıza kartı üzerine video/fotoğraf kaydı yapılabiliyor mu ?
Videoları kaydetmiyor mu ?Ben kullanıyorum. Kameranın seçili kayıt yeri hafıza kartı ve fotoğrafları doğrudan oraya kaydediyor ama raw formatlı olanlar için seçili hafızanın dahili depolama alanı olması gerekiyor.
Videoları kaydetmiyor mu ?
Kullandığın hafıza kartı marka /model ne ?Bir üst yoruma ekleme yaptım![]()
Arada bana da oluyor o.Anlamadim gittibiraz önce güncelleme var diye bildirim geldi girdim baktım en son sürüm diyor samsung trollüyor mu beni anlamadım
Eğer ellerin küçük değilse sorun olmaz. Birde cihaza koruma amaçlı olan kalın kaplıklardan alırsan sıkıntı yaşamazsın.Arkadaşlar s7 edge te, edge ekran kullanırken zorluk cikariyormu
High contrast theme kullanıyorumSiyah agirlikli ucretsiz tema onerebilir misiniz arkadaslar.
High contrast theme kullanıyorum
![]()
Batarya 5 saat ve üzeri alınıyor.Selam samsung ailesiŞuan da note 4 kullanıyorum ama gece çekimi ve 5 saat ekran süresinin altına inmesi can sıkmaya başladı ve bende s7 edge düşünüyorum.Batarya performansı nedir ? Gece çekimi nasıl ? siz kullananlardan duymak istiyorum.Note 8 çıktığında almayı hedefliyorum.Birde kronik sorunu var mı (pembe çizgi,ani kapanma v.s)