SwiftKey klavye kullanıyorum![]()
Bi tarafta 3600 tl tabi bunu ithalatçı falan olursa 3000 e indirirsin.Bir tarafta ise s8 dende pahalı olacak alev makinesi.Note 8 4,500 den aşağı girmesi imkansız gibi.Aradaki 1500 tl ye yakın farkı belki fazlası ile 10 günlük karadeniz turu yaparım yada yurtdışı gezisi yaparımKamera genel olarak note 4 den çok iyi. Gece çekimide iyi ancak ben olsam note 8 beklerdim.
Bütçeniz varsa Note 8 bekleyin derim ben. 5000den daha yüksek fiyatla girecektir ama bunu göz önünde bulundurun.Selam samsung ailesiŞuan da note 4 kullanıyorum ama gece çekimi ve 5 saat ekran süresinin altına inmesi can sıkmaya başladı ve bende s7 edge düşünüyorum.Batarya performansı nedir ? Gece çekimi nasıl ? siz kullananlardan duymak istiyorum.Note 8 çıktığında almayı hedefliyorum.Birde kronik sorunu var mı (pembe çizgi,ani kapanma v.s)
Bütçeniz varsa Note 8 bekleyin derim ben. 5000den daha yüksek fiyatla girecektir ama bunu göz önünde bulundurun.
O zaman bekleyin. Bence Note4ü bırakmayın. . Siz paranızı tutun bir kenarda. Seneye S8 felan alırsınız. Note 4den daha uzun süre S8i kullanırsınız.Nakit 1000 tl var.Note 4 ü 1000 tl den satsam 1000 tl de braz sıksam öylelikle s7 edgeDeğil ki note 8 hayalını kurarız veya milli piyangoya kalırız
Yaklaşık bir aydır s7 edge kullanıyorum bataryası olsun herşeyiyle gerçekten güzel bir telefon.. Ben öneririmSelam samsung ailesiŞuan da note 4 kullanıyorum ama gece çekimi ve 5 saat ekran süresinin altına inmesi can sıkmaya başladı ve bende s7 edge düşünüyorum.Batarya performansı nedir ? Gece çekimi nasıl ? siz kullananlardan duymak istiyorum.Note 8 çıktığında almayı hedefliyorum.Birde kronik sorunu var mı (pembe çizgi,ani kapanma v.s)
Bencede zaten şimdiden 3500lere düştü hepsiburada.comda seneye 3binlere düşer hatta 2899 bile olur şuan alınmaz bence ilerki günlerde dolar düşecek beklentisi varBeyler S7 ve S7 Edge iyidir hoştur ama bırakın Note 4den geçmesin. S8 özellikle piliyle daha uzun ömürlü olacak bir cihaz elinde Note 4 varken geçilmez bırakın seneye para birikjtirip fiyatı düşünce S8e geçsin.
Telefoncuya goturunuz. O halleder. Büyük ihtimal onu çıkartır. Tam oturanlar da var diye biliyorum.Merhaba.. s7 edge kullanıyorum ve kırılmaz cam koruyucu taktırdım. Edge ekran olduğu için sadece kenarlarında yapışkan var. Bu sayede hem kenarlarındaki yapışkan yerler hem de diğer boşlukların içine çok fazla toz giriyor ve çıkaramıyorum. Ne yapmalıyım..?
Nasıl ? ithalatçı mı samsung TR mi garantisi ?Beyler S7 en ucuz İstanbulbilişimde. Yani garanti de bu firma. Fiyatı 2400 ki oldukça uygun. Siz önerir misiniz?
İstanbul Bilişim'den uzak durmanızı tavsiye ederim. Daha önce oradan yaptığım alış verişlerde hiç iyi tecrübelerim olmadı.Beyler S7 en ucuz İstanbulbilişimde. Yani garanti de bu firma. Fiyatı 2400 ki oldukça uygun. Siz önerir misiniz?
Sorun olsugunu sanmıyorum takılma.telefonu hızlı şarj kapalı ve telefon kapalı iken şarj ediyorum saat 12:00 de şarjdan çekip açtım telefonu anında %98 e düştü şimdi saat 15:00 ve şarj %94 niye bu kadar çabuk düşüyor bu arada hiç bir şey yapmadım telefonda sadece wifi açıktı bir kaç mesaj geldi o kadar
telefonu hızlı şarj kapalı ve telefon kapalı iken şarj ediyorum saat 12:00 de şarjdan çekip açtım telefonu anında %98 e düştü şimdi saat 15:00 ve şarj %94 niye bu kadar çabuk düşüyor bu arada hiç bir şey yapmadım telefonda sadece wifi açıktı bir kaç mesaj geldi o kadar
S8 kullaniyorum 4.5 de oyun oynadigim zaman 3 saat oyun oynuyorum 5 buçuk 6saat ekran aliyorum. 12 13 saat bekleyince 4 saat 4 bucuk saat aliyorum. Oyle hesapla bu is boyle kullandiginda sarj az gidiyor. Islemci az tuketiyor.telefonu hızlı şarj kapalı ve telefon kapalı iken şarj ediyorum saat 12:00 de şarjdan çekip açtım telefonu anında %98 e düştü şimdi saat 15:00 ve şarj %94 niye bu kadar çabuk düşüyor bu arada hiç bir şey yapmadım telefonda sadece wifi açıktı bir kaç mesaj geldi o kadar
Herkeze merhaba arkadaşlar. Böyle bi durumum var. Sizde de böyle bir durum oluyor mu? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Yardımcı olursanız sevinirim.Herkese merhaba arkadaşlar. Telefonumu alalı yaklaşık 4 ay oldu. Cihazın arka ve ön kamerasıyla geceleri bir ışık kaynağına doğru fotoğraf çektiğimde fotoğrafta beyaz lekeler oluşuyor. Fotoğrafı çekmeden önce de bu noktalar ekranda kamerayı hareket ettirmeme bağlı olarak hareketli şekilde görünüyor. Sizce bu bir sıkıntı mı yoksa ışığın yansıması mı?
Aşağıda fotoğraf örnekleri mevcut.
Ekli dosyayı görüntüle 23042 Ekli dosyayı görüntüle 23043 Ekli dosyayı görüntüle 23044
Dostum benim kamara camı çatladı.Bikaç gün sonra kamerada 4:3 formatında sağ üst köşede siyah leke oluştu.Daha sonra 16:9 formatında fotoğraf çektiğinde bi sıkıntı olmadı.Cok saydam 2 tane siyah leke var.Yani çözüm buHerkeze merhaba arkadaşlar. Böyle bi durumum var. Sizde de böyle bir durum oluyor mu? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Yardımcı olursanız sevinirim.
bende böyle bir sorun yok ama servis bu sorunlarla ilgileniyorlar.Herkeze merhaba arkadaşlar. Böyle bi durumum var. Sizde de böyle bir durum oluyor mu? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Yardımcı olursanız sevinirim.
Ekli dosyayı görüntüle 23047
Ekli dosyayı görüntüle 23048
Arkadaşlar pil berbat değil mi yaa noldu kaç gündür böyle.
düz s7 mi gercekten kötü bende note 5 var oyun oynarsam bu sureyı alıyom oynamazsam 5 saat.Ekli dosyayı görüntüle 23047
200 tl fazla ver TR garantili al.@Murat Burç Samsung Garantili değil, İstanbulBilişim Garantili, yani ordan alırsam bir sorunda oraya vereceğim, ithalatçı garanti oluyor heralde.
@baby_face_ Dostum ne sorun yaşadın biraz açık anlatırsan daha yararlı olur.
android 7 hicbir cihaza yaramadı. Cidden olmadı bu seferEkli dosyayı görüntüle 23047