digital_pars01
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 13
bende en fazla 3 saat ekran suresi aliyorum cok zorlasam 3 saat 50 dakika aliyorum bazen cok zorlasam 4 saat ekran suresi aliyorum
Büyük ihtimalle öyle olarak.OneUI bize gelmeyecek sanırsam
OneUI bize gelmeyecek sanırsam
Arkadaşlar Selamialeykum Bende de s7 duz kasa var arada oyun filan oynadigimda acayip şarji biiyordu ve oyunun reklamlari vardi gum gereksi uygulamalarini sildim hard resrt atacaktim kafaya koydum iste butjn gereksiz uygulamalari sildim dimdilik bataryam biraz rahatladi sizce atmam gerekir mi? |
Dostum bugün aynı sorunu bende yaşadım muziği durdurdu bluetooth uzerinden bağlıyken şaşırdım. Yazını görünce aklıma geldi buyuk ihtimal uygulama temassız kontrol durumu diye dusunuyorumMerhaba Samsung S7 Edge kullaniyorum son 5 gündür telefonumda şöyle bir anormal durum var;
Youtube den video izlerken her 30 saniye de bir video duraklıyor, her defasında play simgesine basıp devam ettiriyorum.
ikinci olarak Netflix de film izlerken aynı kesinti devam ediyor fakat burada duraklama her defasinda tam ekran modundan çıkmakla kalıyor, sebebi nedir acaba?
Bende S7 edge kullanıyorum 2 yıl oldu, dediğin gibi son güncellemelerden sonra (2019 yılı sonrası) şarj çok gitmeye başladı 1 günü çıkartmıyor malesefArkadaşlar S7 Edge ile ilgili bir sorum olacak. PUBG'de fazla pil kullanımı normalde ama S7 Edge çok fazla gibi geliyor. Aynı durumu yaşayan var mı? Birde son güvenlik güncellemesi ile pil kullanımı çok arttı gibi geliyor. Aynı durumda olan var mı?
Gayet normal karşılanmalı mesela şuan benim pilimin kapasitesi 3600 değil 2577 mAh bu yüzden dolayı da power bank yanımda bulunduruyorum dışarı çıkarkenBende S7 edge kullanıyorum 2 yıl oldu, dediğin gibi son güncellemelerden sonra (2019 yılı sonrası) şarj çok gitmeye başladı 1 günü çıkartmıyor malesef
Boşa geçiş para israfı. Iki cihaz arasında tasarım dışında fark yok.S7 ergezen s8 e geçersem üzülürmüyüm
hala güncel alınabilcek mi cihaz mı sizce
Bu programı ben de kullanıyorum. Benim batarya sağlığı %80. Bu uygulama cihazı %80'e kadar şarj edin diyor. Zaten %80 olunca batarya doldu diye uyarı veriyor. Onu yaptığımdan beri bataryam daha iyi dayanıyor sanki yani %80'e kadar şarj ettiğimden beri. Normalde %100'e kadar 1 saat 39 dakika da doluyor. %80'e kadar da 1 saat 3 dakika da falan doluyor. %80'e kadar doldurunca hızlı dolduğu için nasıl dolduğunu anlamıyor insan güzel oluyor.Gayet normal karşılanmalı mesela şuan benim pilimin kapasitesi 3600 değil 2577 mAh bu yüzden dolayı da power bank yanımda bulunduruyorum dışarı çıkarken Ekli dosyayı görüntüle 71331
Herhangi Samsung yetkili servisine götür gönderirsin.Yaklaşık üç yıldır kullandığım S7 telefonum bugün farkettim arka kapakta açılma var.
batarya şişmesinden olmadığına eminim çünkü aldığımdan beri daha bir kere bile günde iki kez şarja takmadım. En fazla iki günde bir şarja takıyorum.
Face Instagram twitter vs falan kullanmıyorum onun için şarj sorunum olmadı olmuyor.
Şunu garantiye gönderim diyorum ama ben bimexten almıştım aldığım bimex kapandı nasıl yapsam bilmiyorum.
Neredesiniz? Samsung destekle görüşüp kargoyla yollayın olmazsa.İşte işin kötü tarafıda o.
Buralarda hiç samsung servisi yok.
Ortalıkta kendini servis veya telefoncu sanan binlerce sözde bayi var ama ben onları hayvam damı olarak görüyorum hayatta uğramam bile.
Çıktığı ilk günden beri S7 telefonumda android 8 kullanıyorum bir kere donma veya kapanma yaşanmadı.Selamıaleyküm arkadaşlar sizlere bir sorum olacak telefonumun garantisi bitti 2019 mayıs da bittii benim sorum şu bataryam değişti serviste batarya olayı düzeldi ama yazılım sürekli donuyor yada yeniden başlatıp duruypr internette okudum android 8.0 bu gibi hatalar oluyormuş
tekrar android 7.0 rom yüklernise anakarta zarar verir mi? arkadaşlar yada tekrar Android 8.0 yğklenirse düzelir mi ?
Selamlar herkese geçen 388.sayfada açıklamıştım %72 batarya sağlığım vardı şuan %70 fakat sizlere bir kaç püf nokta sunacağım. Ben bunları yaparak ciddi demiyorum bakın tamı tamına 2.5 kat fark yarattı tabi bu dediklerim oyun oynamayıp telefonu strese sokmayan kullanıcılar için geçerli olacaktır.
1-Güç tasarrufuna girip orta diyiniz daha sonra ayarlar çıkacaktır.
2-Arka planda ağ kullanımı açık tuttum çünkü lazım olunca bildirim gelmeli.
3- Always on display kapatıldı gerek duymuyorum zaten ekranım kırık meşur mor çizgi var bende o da yanıyor olunca.
4- Hız sınırlandırıcı ( CPU kısma ) direkt açtım
5- Parlaklığı azalt -%10 yaptım. ( otomatikte kullanıyorum parlaklık ayarını)
6- En önemlisi de ekran çözünürlüğünü HD olarak ayarladım.
Bu ayarlardan sonra sizlere bir sonraki paylaşımda kaç saat aldığımı gösteren bir ekran görüntüsü atacağım.Herkese sağlıklı günler dilerim![]()
Ben 1440p'de kullanıyorum. 4 yıllık benimki, sağlığı ise %80 veya %68. ROM'dan ROM'a değişiyor, neden anlamadım. Günlük kullanımda 5.30 6 saat ekran süresi alabiliyorum. Full video izleme felan yaparsam rekorum 8 saat.Selamlar herkese geçen 388.sayfada açıklamıştım %72 batarya sağlığım vardı şuan %70 fakat sizlere bir kaç püf nokta sunacağım. Ben bunları yaparak ciddi demiyorum bakın tamı tamına 2.5 kat fark yarattı tabi bu dediklerim oyun oynamayıp telefonu strese sokmayan kullanıcılar için geçerli olacaktır.
1-Güç tasarrufuna girip orta diyiniz daha sonra ayarlar çıkacaktır.
2-Arka planda ağ kullanımı açık tuttum çünkü lazım olunca bildirim gelmeli.
3- Always on display kapatıldı gerek duymuyorum zaten ekranım kırık meşur mor çizgi var bende o da yanıyor olunca.
4- Hız sınırlandırıcı ( CPU kısma ) direkt açtım
5- Parlaklığı azalt -%10 yaptım. ( otomatikte kullanıyorum parlaklık ayarını)
6- En önemlisi de ekran çözünürlüğünü HD olarak ayarladım.
Bu ayarlardan sonra sizlere bir sonraki paylaşımda kaç saat aldığımı gösteren bir ekran görüntüsü atacağım.Herkese sağlıklı günler dilerim![]()
Evet dediğin kullanımlarda yakalanabiliyor. Fakat cihazı nasıl aldıysam aynı şekilde kullanıyorum. Modifiye etmedim sadece güncelleme yaptım gerisi düz kullanıcı modundaydım. Sadece tema yüklü o da siyah açıkcası bişey izlemek için bilgisayara dönüyorum artık dışarıdaysam da note 3 ile izliyorum hala yetiyor ekranıBen 1440p'de kullanıyorum. 4 yıllık benimki, sağlığı ise %80 veya %68. ROM'dan ROM'a değişiyor, neden anlamadım. Günlük kullanımda 5.30 6 saat ekran süresi alabiliyorum. Full video izleme felan yaparsam rekorum 8 saat.
Hangi rom. Herşey düzgün mü? Exynos mu?Ben 1440p'de kullanıyorum. 4 yıllık benimki, sağlığı ise %80 veya %68. ROM'dan ROM'a değişiyor, neden anlamadım. Günlük kullanımda 5.30 6 saat ekran süresi alabiliyorum. Full video izleme felan yaparsam rekorum 8 saat.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada şu an Android 10 kullanıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 93695