Samsung galaxy S5

MoonLife

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese iyi akşamlar , bugun saat 14:00 itibari ile vatan bilgisayardan galaxyımı almış bulunmaktayim ve oradakı arkadaş sımı taktı filan actik işte bende kutusuna koyim evde bakarim dedim kutuya geri koydum telefon acık ama herşey filan arabaya atladim gectim eve.
Evde telefonu elime aldıgımda telefon baya ısınmıştı önce şaşırdım telefonda herşey acıktı 4g bile
acaba bundanmı diye düşündüm hemen cpu-z yi yükledim ve sıcaklık 40 derece olmuş :/
1joglN.png

Samsung yetkili servisi aradim telefonu güncelleyin dedi eger düzelmez ise aldıgınız yere ve yahutta servise gönderin dedi.
Telefon 40 derece kadar cıkıyor dahada cıkmıyor ama kapanmıyorda filan kamerasi filan sıcaklık olmasına ragmen cok iyi g3 gibi kapanmıyor.

Telefonu güncelledim samsugun gereksiz programlarını kaldırdım telefon rahatladı biraz. Telefon boştayken 33derece sıcaklıkta duruyor yarım saat kadar oyun fılan oynadım 4k video filan cektim 37 - 38 civarina geliyor.
Sizce telefonu iade etmelimiyim? edesimde yok kronik sorunu filan yok taş gibide bu problem oldu .
Bu arada samsugun gereksiz programlarını kaldırınca Benchmark Testinden telefonun aldıgı sonuca bakın.

Q1n7oy.png

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Herkese iyi akşamlar , bugun saat 14:00 itibari ile vatan bilgisayardan galaxyımı almış bulunmaktayim ve oradakı arkadaş sımı taktı filan actik işte bende kutusuna koyim evde bakarim dedim kutuya geri koydum telefon acık ama herşey filan arabaya atladim gectim eve.
Evde telefonu elime aldıgımda telefon baya ısınmıştı önce şaşırdım telefonda herşey acıktı 4g bile
acaba bundanmı diye düşündüm hemen cpu-z yi yükledim ve sıcaklık 40 derece olmuş :/
1joglN.png

Samsung yetkili servisi aradim telefonu güncelleyin dedi eger düzelmez ise aldıgınız yere ve yahutta servise gönderin dedi.
Telefon 40 derece kadar cıkıyor dahada cıkmıyor ama kapanmıyorda filan kamerasi filan sıcaklık olmasına ragmen cok iyi g3 gibi kapanmıyor.

Telefonu güncelledim samsugun gereksiz programlarını kaldırdım telefon rahatladı biraz. Telefon boştayken 33derece sıcaklıkta duruyor yarım saat kadar oyun fılan oynadım 4k video filan cektim 37 - 38 civarina geliyor.
Sizce telefonu iade etmelimiyim? edesimde yok kronik sorunu filan yok taş gibide bu problem oldu .
Bu arada samsugun gereksiz programlarını kaldırınca Benchmark Testinden telefonun aldıgı sonuca bakın.

Q1n7oy.png
:) kardeşim korkma bu normal :) bunu bir kaç gün test et ama sorun yok normal sıcaklık 3 dedin normallerde seyrediyor 37-38 derecede ise 4k ve oyunda yapar...normaldir xperia z2 45 dereceyi görüyor lgg3 43 leri görüyor şuan piyasada en az ısınan amiral gemisi yine s5

yani anlıyacagın takip et bi kaç gün buraya yaz biz bi bakalım ama sorun yok gibi... bu arada hayırlı olsun iyi kullanmalar :) telefon genel olarak nasıl kamera oyun ekran pil saglamlık arayüz gibi secenekler sence nasıl

MoonLife

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@kadirirdem Kardeşim güncelleme ile düzeldi artık ısınmıyor 38,5 kadar geliyor orada kalıyor herşey acıkken. Bende samsung galaxy s4 vardi sattım ve s5 almaya karar verdim , internette biraz araştirma yaptım ama insnalar hep S5 i kötülüyordu benimde aklıma kurt düşürdü ama yinede gittim aldım gözüm kapalı. Ama bekledigimden fazla cıktı S4 ile S5 arasında daglar kadar fark var buna emin olabilirsin samsung herşey el atmiş. Telefon bagriyor ben buyum diyor dünyanın zirvesindeyim diyor :) s4 te elime alınca korkuyordum düşüpte kırılacak diye bunda korkmuyorum cünkü baya bir saglam :)

Ve gel gelelim kamerasina ben böyle kamera görmedim Mükemmel birşey 4k harika videoda bile yaklaşıyorum bozmuyor ama bilgisayarim acmıyor çektıgı 4k videoyu kitleniyor :D

Parmak izi çok kullanışlı hemen algılıyor.

Açıkcası o yorumları gördükce kesin pişman olacam diyordum ama yanılmışım almasaydım pişman olurdum ;)

Elektirik mavisini tavsiye ederim fena dikkat çekiyor :D

Rehber sorunu düzelmiş
ama şöyle bir sorun var hizli bir hafiza kartı lazım class10 filan bendeki cok dandik telefonun hizina yetişemiyor

Bu arada bataryası ömürlü alacak olanlar korkmasın gönül rahatliyla alsın....

Teşekürler @samsung yine yapmişsin :flowers:

sefaelver

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende dün Galaxy S5 aldım. Önceden Apple kullanıcısıydım ve gerçekten 2 günlük deneyimimle iyi ki Iphone 5s almamışım. İkisi arasında gidip gidip geldim. Galaxy S5 in özellikleri say say bitmez. Sıcaklık konusunda şuan ki deneyimlerim şu şekilde; bütün uygulamalar kapalı hava sıcaklığı 27 dereceyken cihaz sıcaklığı 30.7 diydi. Sadece wi-fi açınca 31.4 e çıktı. Diğer denemeleri de yaptıkça sıcaklıkları paylaşacağım. Bu arada aynen internette bu telefonu adeta baltalıyorlar. İnsanlar kesinlikle yazılıp çizilenleri inanmasınlar. LG G3 almadığıma çok mutlu oldum. S5 özellikleriyle bence G3 ü tokatlar :) Tokatlar kelmesini de kimse yanlış anlamasın. Saygılar...

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bende dün Galaxy S5 aldım. Önceden Apple kullanıcısıydım ve gerçekten 2 günlük deneyimimle iyi ki Iphone 5s almamışım. İkisi arasında gidip gidip geldim. Galaxy S5 in özellikleri say say bitmez. Sıcaklık konusunda şuan ki deneyimlerim şu şekilde; bütün uygulamalar kapalı hava sıcaklığı 27 dereceyken cihaz sıcaklığı 30.7 diydi. Sadece wi-fi açınca 31.4 e çıktı. Diğer denemeleri de yaptıkça sıcaklıkları paylaşacağım. Bu arada aynen internette bu telefonu adeta baltalıyorlar. İnsanlar kesinlikle yazılıp çizilenleri inanmasınlar. LG G3 almadığıma çok mutlu oldum. S5 özellikleriyle bence G3 ü tokatlar :) Tokatlar kelmesini de kimse yanlış anlamasın. Saygılar...
Ileride yavaş yavaş donma ısınma problemleri yaşadığında anlarsın ;)

sefaelver

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Asphalt 8 Airborn testi yaptım. 20 dakikalık oyun oynama süremde oda sıcaklığı 29 derece telefon sıcaklığı 39 dereceydi. Gayet başarılı bence. Asphalt 8 Airborne acaip sarıyor herkese kesinlikle tavsiye ederim :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada wi-fi vs de açıktı.

MoonLife

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ileride yavaş yavaş donma ısınma problemleri yaşadığında anlarsın ;)

Yok öyle bir dünya eski sattığım samsung galaxy s4 (Yakin bir akrabama) Halen arada kullanıyorum 1 sene oldu halen arap ati gibi telefon ne donma ne isinma nede soyulma var

Asphalt 8 Airborn testi yaptım. 20 dakikalık oyun oynama süremde oda sıcaklığı 29 derece telefon sıcaklığı 39 dereceydi. Gayet başarılı bence. Asphalt 8 Airborne acaip sarıyor herkese kesinlikle tavsiye ederim :)

Bu arada wi-fi vs de açıktı.

Benim ısınma problemi düzeldi güncelleme ile cok saglam telefon kaç defa su alti çekimi yaptim banamisin demiyor akıyor resmen