Samsung Galaxy S5 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynen abi ya s5 harika bir telefon ben cok mutluyim 5s satmak icin milet neler yaoiyo

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
2-3 gün önce birşeyler oldu telefona dediğim gibi hiçbir değişiklik yapmadım ama 2 gün giden şarjım 7-8 saate düştü çok şükür ki bu gün normale döndü şu anda şarjım normal seyrediyor. neden telefon 2 gün o şekilde davrandı hiç anlam veremiyorum. hayırlısı olsun ne diyelim :D
yinede ilginize teşekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Millet Sammobile update listesine bakın S5 için bir sürü Avrupa ülkesine 5 güncellemesi geldi. Yakın TR'de..

ace2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha gelmedi geleceği ni gösterdiler daha kies de değil

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar samsung s4 kullanıyodum s5 çıktı aldım ama şunu çok açık söylüyorumm s4 çok çok daha iyi s5ten donma takılma vs gibi şeylerle karşılaşmadım ilk çıktığında aldım s5 i ama yazık yani verdiğim paraya acıdım gerçekten ıphone 6 almayı düşüyorum şuan aslında herzaman karşıydım ama androidmi kapıma sokmam artık ıos kesinlikle donmuyo alcak olan arkadaşlara tavsiyem s5 almayın çevremdede kullananlar hiç memnun değil belki bizim şansımıza bu çıktı bilemem uygulama falanda yok sadece standart olan şeylr var facebook watsapp gibi sosyal alanlar yıllardır samsung kullanıyorum ama bukadar kötüsüne denk gelmedim tmm özellik çok ama o donmalarda vurup duvara kırasım geliyo ya

ace2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben memnun um hiç sıkıntı yok cihazda

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynen cihazda herhangi sorun yok ve Android 5.0 Lollipop'u da aldı çoktan.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
arkadaşlar samsung s4 kullanıyodum s5 çıktı aldım ama şunu çok açık söylüyorumm s4 çok çok daha iyi s5ten donma takılma vs gibi şeylerle karşılaşmadım ilk çıktığında aldım s5 i ama yazık yani verdiğim paraya acıdım gerçekten ıphone 6 almayı düşüyorum şuan aslında herzaman karşıydım ama androidmi kapıma sokmam artık ıos kesinlikle donmuyo alcak olan arkadaşlara tavsiyem s5 almayın çevremdede kullananlar hiç memnun değil belki bizim şansımıza bu çıktı bilemem uygulama falanda yok sadece standart olan şeylr var facebook watsapp gibi sosyal alanlar yıllardır samsung kullanıyorum ama bukadar kötüsüne denk gelmedim tmm özellik çok ama o donmalarda vurup duvara kırasım geliyo ya
Samsungu sevmem ama s4 un s5 ten zerre kadar hızlı oldugunu soyleyemessin donanımı bırak yeni touchwiz eskisi kadar yavas degil.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Samsungu sevmem ama s4 un s5 ten zerre kadar hızlı oldugunu soyleyemessin donanımı bırak yeni touchwiz eskisi kadar yavas degil.
S5 touchwiz de bir dönüm noktasını başlattı. S5 ve sonrası yeni touchwiz kullanmakta eskisi kadar daa yavaş değişl. yorumuna katılıyorum.

mrtornk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yardımızına ihtiyacim var..s5 kullaniyorum gear 2 aldim..bagladigim zaman gear i internetim yavasliyor kopuyor..note 3 kullanan arkadasm var onda da gear 2 var hicbir sorun yasamiyor..neden olabilir ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar s5imde garip bi sıkıntı var şimdi mesela biri arıyır sesli çalıyor sonra saniyeler sonra sesi kapanıyor ama çalmaya devam ediyor sonra tekrar sesi açılıyor tekrar kapanıyır bunu çözemedim sıkıntı ne olabilir ve nerden düzeltecem 2 gün önceye kadar yoktu kendi kendine yeni oldu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadasşar bu telefonu almanızı tavsıye etmıyorum ben 11.02.2015 te aldım 30 iş gunu doldu dıye arızalı cıhazı degışım yapmıyorlar bugun 31. gun arızalarını saymakla bıtıremem donuyor ön kamera cok dandık cekım yapıyor arka kamera bozuk arastırdım sızde bakın isterseniz cogu telefonunda bu arıza var mıs ve dıs ülkelerde geri toplayıp yenısını verıyorlar mış türkiye haric kamera sı cok arıza verıyor hep haata verıyor ve yenı gelen 5,0 guncellemesi telefonun dahada kötü olmasına cok yardımcı oluyor batarya 30 gunde bozuldu ve telefon cok ısınıyor ıyı duşunun ve oyle alın bence bunun yerine baska bi cihaz alın buna verılen paraya yazık.... kolay gelsin..

blackcat67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadasşar bu telefonu almanızı tavsıye etmıyorum ben 11.02.2015 te aldım 30 iş gunu doldu dıye arızalı cıhazı degışım yapmıyorlar bugun 31. gun arızalarını saymakla bıtıremem donuyor ön kamera cok dandık cekım yapıyor arka kamera bozuk arastırdım sızde bakın isterseniz cogu telefonunda bu arıza var mıs ve dıs ülkelerde geri toplayıp yenısını verıyorlar mış türkiye haric kamera sı cok arıza verıyor hep haata verıyor ve yenı gelen 5,0 guncellemesi telefonun dahada kötü olmasına cok yardımcı oluyor batarya 30 gunde bozuldu ve telefon cok ısınıyor ıyı duşunun ve oyle alın bence bunun yerine baska bi cihaz alın buna verılen paraya yazık.... kolay gelsin..

Gideceksin şu kanunu okutacaksın
http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2013/11/20131128-1.htm

Ayıplı hizmet
MADDE 13 – (1) Ayıplı hizmet, sözleşmede belirlenen süre içinde başlamaması veya taraflarca kararlaştırılmış olan ve objektif olarak sahip olması gereken özellikleri taşımaması nedeniyle sözleşmeye aykırı olan hizmettir.
(2) Hizmet sağlayıcısı tarafından bildirilen, internet portalında veya reklam ve ilanlarında yer alan özellikleri taşımayan ya da yararlanma amacı bakımından değerini veya tüketicinin ondan makul olarak beklediği faydaları azaltan veya ortadan kaldıran maddi, hukuki veya ekonomik eksiklikler içeren hizmetler ayıplıdır.
Ayıplı hizmetten sorumluluk
MADDE 14 – (1) Sağlayıcı, hizmeti sözleşmeye uygun olarak ifa etmekle yükümlüdür.
(2) Sağlayıcı, kendisinden kaynaklanmayan reklam yoluyla yapılan açıklamalardan haberdar olmadığını ve haberdar olmasının da kendisinden beklenemeyeceğini veya yapılan açıklamanın içeriğinin hizmet sözleşmesinin kurulduğu tarihte düzeltilmiş olduğunu veya hizmet sözleşmesinin kurulması kararının bu açıklama ile nedensellik bağı içermediğini ispatladığı takdirde açıklamanın içeriği ile bağlı olmaz.
Tüketicinin seçimlik hakları
MADDE 15 – (1) Hizmetin ayıplı ifa edildiği durumlarda tüketici, hizmetin yeniden görülmesi, hizmet sonucu ortaya çıkan eserin ücretsiz onarımı, ayıp oranında bedelden indirim veya sözleşmeden dönme haklarından birini sağlayıcıya karşı kullanmakta serbesttir. Sağlayıcı, tüketicinin tercih ettiği bu talebi yerine getirmekle yükümlüdür. Seçimlik hakların kullanılması nedeniyle ortaya çıkan tüm masraflar sağlayıcı tarafından karşılanır. Tüketici, bu seçimlik haklarından biri ile birlikte Türk Borçlar Kanunu hükümleri uyarınca tazminat da talep edebilir.
(2) Ücretsiz onarım veya hizmetin yeniden görülmesinin sağlayıcı için orantısız güçlükleri beraberinde getirecek olması hâlinde tüketici bu hakları kullanamaz. Orantısızlığın tayininde hizmetin ayıpsız değeri, ayıbın önemi ve diğer seçimlik haklara başvurmanın tüketici açısından sorun teşkil edip etmeyeceği gibi hususlar dikkate alınır.
(3) Tüketicinin sözleşmeden dönme veya ayıp oranında bedelden indirim hakkını seçtiği durumlarda, ödemiş olduğu bedelin tümü veya bedelden indirim yapılan tutar derhâl tüketiciye iade edilir.
(4) Ücretsiz onarım veya hizmetin yeniden görülmesinin seçildiği hâllerde, hizmetin niteliği ve tüketicinin bu hizmetten yararlanma amacı dikkate alındığında, makul sayılabilecek bir süre içinde ve tüketici için ciddi sorunlar doğurmayacak şekilde bu talep sağlayıcı tarafından yerine getirilir. Her hâlükârda bu süre talebin sağlayıcıya yöneltilmesinden itibaren otuz iş gününü geçemez. Aksi takdirde tüketici diğer seçimlik haklarını kullanmakta serbesttir.

mehmetpaksoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar. galaxy s5 kullanıcısıyım ve telefonumu güncelledim 5.0 güncellemesini aldım. ancak güncellemeyi aldıktan sonra 1.81 gb olan ram 1.67 olarak görünmeye başladı. bu bi sorun mudur yoksa herkes yaşıyor mu bu durumu. eğer bir sorunsa bunu çözmeme yardımcı olacak bir arkadaş varmı ? yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
merhaba arkadaşlar. galaxy s5 kullanıcısıyım ve telefonumu güncelledim 5.0 güncellemesini aldım. ancak güncellemeyi aldıktan sonra 1.81 gb olan ram 1.67 olarak görünmeye başladı. bu bi sorun mudur yoksa herkes yaşıyor mu bu durumu. eğer bir sorunsa bunu çözmeme yardımcı olacak bir arkadaş varmı ? yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
Android 5 te ram sıkntısı varda boylemi bilmuyorum yani azmi gosterio yoksa cokmu yiyo diye bilmiyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
meraba arkadaşlar! s5 aracımla bluetooth bağlantısında arama geldiğinde direk otomatik olarak açıyor.... bunu nasıl iptal edebilirim...

yigit41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar
Arkadaslar bir sorum olacak,
su an yeni bir tel.almayi dusunuyorum iki telefon arasinda kaldim biri SAMSUNG S5 digeri samsung galaxy A7 hangisini onerirsiniz
Simdiden yorumlariniz icin tesekur ederim

mememe24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bende sm-g900a kodlu yurtdisindan alinma bir s5 var bildigim kadariyla at&t lollipop vermis bulunmakta ancak ben bunu ota ile yukleyemiyorum. Odin ile olmuyor ben buna nasil bir cozum bulabilirim bana yardimci olur musunuz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben yanışlıkla lollipop 5.0 yüklü s5 ime farklı bir touchwiz sürümü yükledim ve şimdi eskisini yüklemek istiyorum lollipop 5.0 ve s5 in touchwiz sürümünü bilen varsa söyleyebilirmi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar s5 te mesaj ayarlarında mesaj geçerlilik süresi diye bişey yokmu ? kendim bir süre belirlemek istiyorum ama öyle bi özellik bulamadım ben.gönderdiğimiz ve ulaşılmayan mesajlar ne zaman iptal olur bilen var mı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Samsung S4 lere yeni güncelleme geldi mi arkadaşıma geldi bana gelmedi ben 3 4 kere Telefonumu fabrika ayarlarına dondurdum ondan mi acaba

purplend

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar s5 kullanıyorum yalnız videolar tam ekran olmuyor. Bunun çözümü nedir ?

Bir diğer sorum da telefona haziran ayında güncelleme gelecek dediler ortada birsey yok bilgisi olan var mı

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Bir diğer sorum da telefona haziran ayında güncelleme gelecek dediler ortada birsey yok bilgisi olan var mı

5.1.1'i Amerika'da vermeye başladılar eğer 5.0 gibi olursa en az 2-3 ay var gelmesine. Yok eğer derlerse ki "zaten 5.0 verdik beklesin dursunlar", ne zaman gelir kim bilir...

Yurtdışındaki s5lere lollipop hariç bir sürü ufak tefek düzeltme güncellemeleri bile geliyor. Burda bildiğim kadarıyla 5.0'dan sonra 2 ufak güncelleme daha geldi daha da gelmedi...

Aslında hiç lafını etmeseler ve milleti beklentiye sokmasalar sıkıntı olmayacak ama "geldi, gelecek, geliyor" muhabbeti insanı geriyor.

Benim de içim ne doluymuş arkadaş cvp yazıp çıkacaktım sözde :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
5.1.1'i Amerika'da vermeye başladılar eğer 5.0 gibi olursa en az 2-3 ay var gelmesine. Yok eğer derlerse ki "zaten 5.0 verdik beklesin dursunlar", ne zaman gelir kim bilir...

Yurtdışındaki s5lere lollipop hariç bir sürü ufak tefek düzeltme güncellemeleri bile geliyor. Burda bildiğim kadarıyla 5.0'dan sonra 2 ufak güncelleme daha geldi daha da gelmedi...

Aslında hiç lafını etmeseler ve milleti beklentiye sokmasalar sıkıntı olmayacak ama "geldi, gelecek, geliyor" muhabbeti insanı geriyor.

Benim de içim ne doluymuş arkadaş cvp yazıp çıkacaktım sözde :)
G3 tede aynı durum mevcut 5.0 cok buglu g3 direk m ye gececk baya uzayacak buda .

fmt01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G900H benım telefonumun adı. ve yurtdışı (tunus) malı olması lazım. 5.0.2 veya 5.1.1 güncelleme konusunda net bir bilgi bilen varmı. güncelleme alacak mı