S
SDN Okuru
SDN Okuru
Aynen abi ya s5 harika bir telefon ben cok mutluyim 5s satmak icin milet neler yaoiyo
Samsungu sevmem ama s4 un s5 ten zerre kadar hızlı oldugunu soyleyemessin donanımı bırak yeni touchwiz eskisi kadar yavas degil.arkadaşlar samsung s4 kullanıyodum s5 çıktı aldım ama şunu çok açık söylüyorumm s4 çok çok daha iyi s5ten donma takılma vs gibi şeylerle karşılaşmadım ilk çıktığında aldım s5 i ama yazık yani verdiğim paraya acıdım gerçekten ıphone 6 almayı düşüyorum şuan aslında herzaman karşıydım ama androidmi kapıma sokmam artık ıos kesinlikle donmuyo alcak olan arkadaşlara tavsiyem s5 almayın çevremdede kullananlar hiç memnun değil belki bizim şansımıza bu çıktı bilemem uygulama falanda yok sadece standart olan şeylr var facebook watsapp gibi sosyal alanlar yıllardır samsung kullanıyorum ama bukadar kötüsüne denk gelmedim tmm özellik çok ama o donmalarda vurup duvara kırasım geliyo ya
S5 touchwiz de bir dönüm noktasını başlattı. S5 ve sonrası yeni touchwiz kullanmakta eskisi kadar daa yavaş değişl. yorumuna katılıyorum.Samsungu sevmem ama s4 un s5 ten zerre kadar hızlı oldugunu soyleyemessin donanımı bırak yeni touchwiz eskisi kadar yavas degil.
arkadasşar bu telefonu almanızı tavsıye etmıyorum ben 11.02.2015 te aldım 30 iş gunu doldu dıye arızalı cıhazı degışım yapmıyorlar bugun 31. gun arızalarını saymakla bıtıremem donuyor ön kamera cok dandık cekım yapıyor arka kamera bozuk arastırdım sızde bakın isterseniz cogu telefonunda bu arıza var mıs ve dıs ülkelerde geri toplayıp yenısını verıyorlar mış türkiye haric kamera sı cok arıza verıyor hep haata verıyor ve yenı gelen 5,0 guncellemesi telefonun dahada kötü olmasına cok yardımcı oluyor batarya 30 gunde bozuldu ve telefon cok ısınıyor ıyı duşunun ve oyle alın bence bunun yerine baska bi cihaz alın buna verılen paraya yazık.... kolay gelsin..
Android 5 te ram sıkntısı varda boylemi bilmuyorum yani azmi gosterio yoksa cokmu yiyo diye bilmiyorummerhaba arkadaşlar. galaxy s5 kullanıcısıyım ve telefonumu güncelledim 5.0 güncellemesini aldım. ancak güncellemeyi aldıktan sonra 1.81 gb olan ram 1.67 olarak görünmeye başladı. bu bi sorun mudur yoksa herkes yaşıyor mu bu durumu. eğer bir sorunsa bunu çözmeme yardımcı olacak bir arkadaş varmı ? yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
Hocam ram kullanımında çok az bi azalma var ama total ram bariz düştü benim de aklıma takıldıAndroid 5 te ram sıkntısı varda boylemi bilmuyorum yani azmi gosterio yoksa cokmu yiyo diye bilmiyorum
Bir diğer sorum da telefona haziran ayında güncelleme gelecek dediler ortada birsey yok bilgisi olan var mı
G3 tede aynı durum mevcut 5.0 cok buglu g3 direk m ye gececk baya uzayacak buda .5.1.1'i Amerika'da vermeye başladılar eğer 5.0 gibi olursa en az 2-3 ay var gelmesine. Yok eğer derlerse ki "zaten 5.0 verdik beklesin dursunlar", ne zaman gelir kim bilir...
Yurtdışındaki s5lere lollipop hariç bir sürü ufak tefek düzeltme güncellemeleri bile geliyor. Burda bildiğim kadarıyla 5.0'dan sonra 2 ufak güncelleme daha geldi daha da gelmedi...
Aslında hiç lafını etmeseler ve milleti beklentiye sokmasalar sıkıntı olmayacak ama "geldi, gelecek, geliyor" muhabbeti insanı geriyor.
Benim de içim ne doluymuş arkadaş cvp yazıp çıkacaktım sözde![]()
M'den önce güncelleme alır.G3 tede aynı durum mevcut 5.0 cok buglu g3 direk m ye gececk baya uzayacak buda .
İnsallah daha hic 5.1.1 haberi duymadm ama belli olmaz .M'den önce güncelleme alır.