MonsterOyunda
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, telefon gün de en az 2 defa kendi kendine reset atıyor sizde oluyormu hiç ?
Burası S5 kullananlar kulübü yeni konu açın .arkadaşlar benim Samsung Galaxy Wonder var rootsuz nasi surum yukselticem surum 2.3.6 {galıba]
Güncellemeleri buradan takip edebilrisinBu cihaz için yayınlanan 6.0 güncellemesi Türkiye'ye geldi mi kaşın bilgisi olan varmı?
S6 ile gelen yeni arayüz verilmiş. Tema yok, yeni klavye yok, kamera menüsü eskisi, tek iyi yanı Android 6'nın iyi yanları.Klasik Samsung işte ne beklenir ki?
S7 ile gelen yenilikleri versen ölecekler sanki.
Bizdeki gibi olmus demek ki. Birisi tema destegi verilmis s5 e deyince sorayim dedim. Aynen katiliyorumölürler. Cunku satislari duser. Pazarlama taktigi iste.
![]()
Güncellemenin sorunları çıkıyor. Büyük sorunu rehbere numara kaydı sağlanmıyor. İsim gözüküyor, numara çıkmıyor, rehbere döndüğümde. Diğer sorunda tuş açmaya bastığımda ekran sönük ve geç geliyor, sonradan açılıyor.
Arkadaşlar marshmallow güncellemesinden sonra benim telefonda bazı sıkıntılar var. Dokunmatik ekran eskisi gibi hassas değil. Gelen aramayı cevaplamak için sağa kaydırıyorum ama tel açılmıyor. Ekranı yandaki güç düğmesinden kapatıp açıyorum düzeliyor. Yada rehberi aşağıya yukarıya kaydırırken yada face gibi twit gibi ekranı aşağı yukarı kaydırıken bazen takılmalar oluyor.. Sizde de bu problemler varmı? Ne yapmam gerekir fikriniz var mı?
Ben kulöanıyorymVar mı arkadaşlar kullanan![]()
Alma...Ya s5 in kronik sorunları varmı ? Sizce almalımıyım ?
neden ? herkez biliyor, bi ben mi bilmiyorum çok mu cahilimAlma...
Bu saatten sonra he paranı çöpe atmışsın he bu telefonu şimdi almışsın.
1. Herkez değil herkes.neden ? herkez biliyor, bi ben mi bilmiyorum çok mu cahilim![]()
Anladım hocam.1. Herkez değil herkes.
2. Ben diyeceğimi dedim. Yazdığımı yorumlamak sana kalmış.