Samsung Galaxy S5 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MonsterOyunda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, telefon gün de en az 2 defa kendi kendine reset atıyor sizde oluyormu hiç ?

mR.Donsuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar benim Samsung Galaxy Wonder var rootsuz nasi surum yukselticem surum 2.3.6 {galıba]

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
arkadaşlar benim Samsung Galaxy Wonder var rootsuz nasi surum yukselticem surum 2.3.6 {galıba]
Burası S5 kullananlar kulübü yeni konu açın .

Rootsuz sürümü yükseltmeniz mümkün değil Samsung vermemişsse (vermemiştir) yazılım güncellemeye bakın yoksa rootsuz yapabilme ihtimaliniz yok .

Zaten cihaz eskimiş gitmiş root yapı CM yükleyin rahatalayın .

opelt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bugün S5 e güncelleme geldi. Ben yükledim. Yaklaşık 273 mb boyutunda. Güncellemenin neyi kapsadığı ile ilgili bilgisi olan var mı?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bu cihaz için yayınlanan 6.0 güncellemesi Türkiye'ye geldi mi kaşın bilgisi olan varmı?

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Android 6.0.1'i yavaş yavaş vermeye başlıyor lanet firma. 3 gün önce Hindistan bugün de Almanya'ya sunuldu. Bakalım bize ne zaman gelecek.

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
S7 çıkmışken s5e erken bile vermiş güncellemeyi şaşırttı beni Samsung

eckir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android 6 bugün s5 e geldi türkiye versiyonu

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-05-19-14-07-20.png
    Screenshot_2016-05-19-14-07-20.png
    152.3 KB · Görüntüleme: 448

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
S6 ile gelen yeni arayüz verilmiş. Tema yok, yeni klavye yok, kamera menüsü eskisi, tek iyi yanı Android 6'nın iyi yanları. :D Klasik Samsung işte ne beklenir ki?

S7 ile gelen yenilikleri versen ölecekler sanki.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
S6 ile gelen yeni arayüz verilmiş. Tema yok, yeni klavye yok, kamera menüsü eskisi, tek iyi yanı Android 6'nın iyi yanları. :D Klasik Samsung işte ne beklenir ki?

S7 ile gelen yenilikleri versen ölecekler sanki.

Bizdeki gibi olmus demek ki. Birisi tema destegi verilmis s5 e deyince sorayim dedim. Aynen katiliyorum :) ölürler. Cunku satislari duser. Pazarlama taktigi iste. :)

15935724865005

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Burda bir s5 var yazik arkadas hala guncelleme bekliyor (G900H). Sizinkilerin modeli nedir.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Bizdeki gibi olmus demek ki. Birisi tema destegi verilmis s5 e deyince sorayim dedim. Aynen katiliyorum :) ölürler. Cunku satislari duser. Pazarlama taktigi iste. :)

Güncellemenin sorunları çıkıyor. Büyük sorunu rehbere numara kaydı sağlanmıyor. İsim gözüküyor, numara çıkmıyor, rehbere döndüğümde. Diğer sorunda tuş açmaya bastığımda ekran sönük ve geç geliyor, sonradan açılıyor.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Güncellemenin sorunları çıkıyor. Büyük sorunu rehbere numara kaydı sağlanmıyor. İsim gözüküyor, numara çıkmıyor, rehbere döndüğümde. Diğer sorunda tuş açmaya bastığımda ekran sönük ve geç geliyor, sonradan açılıyor.

Bizdeki guncelleme guzel olmus ben begendim. Herhangi bir hataya denk gelmdim daha. S5 guzel cihaz ama hakettigi degeri gormuyor nedense.

opelt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar marshmallow güncellemesinden sonra benim telefonda bazı sıkıntılar var. Dokunmatik ekran eskisi gibi hassas değil. Gelen aramayı cevaplamak için sağa kaydırıyorum ama tel açılmıyor. Ekranı yandaki güç düğmesinden kapatıp açıyorum düzeliyor. Yada rehberi aşağıya yukarıya kaydırırken yada face gibi twit gibi ekranı aşağı yukarı kaydırıken bazen takılmalar oluyor.. Sizde de bu problemler varmı? Ne yapmam gerekir fikriniz var mı?

opelt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar marshmallow güncellemesinden sonra benim telefonda bazı sıkıntılar var. Dokunmatik ekran eskisi gibi hassas değil. Gelen aramayı cevaplamak için sağa kaydırıyorum ama tel açılmıyor. Ekranı yandaki güç düğmesinden kapatıp açıyorum düzeliyor. Yada rehberi aşağıya yukarıya kaydırırken yada face gibi twit gibi ekranı aşağı yukarı kaydırıken bazen takılmalar oluyor.. Sizde de bu problemler varmı? Ne yapmam gerekir fikriniz var mı?

Arkadaşlar sorunum çözüldü galiba. Telefon güncellemesi ve aldığım yeni kılıf hemen hemen aynı zamana denk gelmişti o nedenle sorunu güncellemeden zannetmiştim. Meğer Sorun kullandığım telefon kılıfından dolayıymış. Markalı kaliteli bir kılıf kullanıyordum. Kenarlardan ekrana baskı yapıyormuş. 2 günden beri kılıfı değiştirdim kapaklı kılıf taktım ve şuan SORUN YOK...

eckir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba s5 te s6 daki gibi pro kamera kullanmak için illaki root mu atmak gerekli s5 te shutter speedi kendimiz neden ayarlayamıyoruz?

Whtngr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar merhaba Galaxy S5 telefonuna 6.0.1 yükledikten sonra sensörler çalışmamaya basladi. Özellikle ivme ölçer ve jiroskop yardimci olabilirseniz sevinirim. Ayrıca ekran döndürme ve adım sayacı da çalışmıyor. Fabrika ayarlarına geri dönünce 10-15 dakika çalışıyor sonra tekrar çalışmaz hale geliyor.

karasahin07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5-6 ay önce bir güncelleme yaptım. O gün bugündür telefon garipleşti. Telefon ısındığında sanki terliyor gibi yan tarafları ve arka kısımları nemlenip yağlanıyor ve tutmakta güçlük çekiyorum. Elimden kayıyor resmen. Kılıf takınca biraz rahatlıyor ama eninde sonunda kılıfla da aynı şey olmaya başlıyor. Fabrika ayarlarına aldım olmadı. Odin ile flashladım yine olmadı. Ne yapmalıyım nerede sizce sorun?

EyypCngz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler yurt dışından getirttirdim S5'e imei atılıyor? Acil cevap verirseniz sevinirim