Samsung Galaxy S5 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
G900H benım telefonumun adı. ve yurtdışı (tunus) malı olması lazım. 5.0.2 veya 5.1.1 güncelleme konusunda net bir bilgi bilen varmı. güncelleme alacak mı
s5 5.1.1 alır tabikide. Ancak ne zaman orası kesin değil.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
s5 5.1.1 alır tabikide. Ancak ne zaman orası kesin değil.

Note 4 ve S5 i unuttu hatayı her ay 2 cihaz çıkarmakla yaptı hangi birine yetişsin seneye unutur bu S5 ve Note 4 ü hatta S6 bile gumburtuye gider

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Note 4 ve S5 i unuttu hatayı her ay 2 cihaz çıkarmakla yaptı hangi birine yetişsin seneye unutur bu S5 ve Note 4 ü hatta S6 bile gumburtuye gider
Samsung seneye note 4 e güncelleme vermezse kendi ayağına sıkmış olur. ..

fmt01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Artık şu 5.1.1 güncellemesi gelsin :) çok fazla bir özellik gelmeyecek ama insan bekliyor işte :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar galaxy s5 almayı düşünüyorum ama arkadaşım 1 yıldır kullanıyor donmaya ve whatsapp tan kendiliğinden fotoğraf yollamaya başlamış bütün s5 lerde böyle mi oluyor yoksa nadiren mi lütfen yardımcı olun bana s5 alınır mı yoksa başka bişey mi alıyım s5 i tavsiye edermisiniz yoksa hiç bulaşma mı diyorsunuz s5 olmazsa o fiyatta başka ne telefon alabilirim lütfen yardımcı olun

E

Emin2323

SDN Okuru
Galaxy s5 kullanıcısıyım uygulamaları sd karta taşıdığımda menülerdeki kısayol şekilleri değişiyor ve uygulamayı açtığımda uygulama yüklenmedi diyip google play a yönlendiriyor ayrıca fotoğrafları taşıdığımda fotoğraflar görünmüyor dosya biçimi desteklenmiyor diye hata veriyor . Bilgisayardan sd karta resim yükleyip telefona taktığımda fotoğraflar kendiliğinden siliniyor. Ne yapabilirim bu konu hakkında yardimci olabilirmisiniz

Los Turcos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5.1 bir an önce gelmeli.Şu haliyle telefonun şarjı felaket bir şey.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S5 alınır fakat güncelleme yapılmaz. 5.1'i bekleyin. Herşeyin biletini cihaza kesmek anlamsız. Android ne kadar stabil onu sorgulamak lazım.

fmt01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S5 suan ki 5.0 ile hem sarj hemde stabilize konusunda ok iyi. Saat 8de sarjdan çekiyorum ve gece saat 12ye kadar gayet iyi gidiyor. Bundan sonra güncelleme alıp almaması şuandan itibaren benim için önemli değil. Zamanında kendi kanıtlamış bir amiral gemisi kullanıyorsunuz arkadaşlar

fmt01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Los Turcos ingiltere rom'u yüklü sanırım sende. Nasıl telefon yani brick olma gibi bir sorun yaşadın mi benim telefon g900h ve brick olma korkusundan dolayi stock rom yüklemiyorum

fmt01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim telefon 900h serisi ve ben buna diğer serilerden hangilerini sorun olmadan odinleye bilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
note 4u cok severek kullaniyordum. note 5i alip almama konusunu baya dusundum ve dis gorunusunden dolayi aldim... Disaridan cok guzel gozuken bir telefon ama note 4'u 2 saat kullansam bile elim yakici derecede sicak olmuyordu, note 5 ile 5 dakika gecirdiginizde yada bir muzik caldiginizda ,internette gezdiginizde asiri isiniyor ,ayni sekilde sarjda da oyle.. Kamerasinin ozellikleri ayni demelerine ragmen bna cok daha iyi gibi geldi fakat note 4u sansung standindan almama ragmen kamerasinda algi oroblemi mevcuttu bu yuzdende note 5 daha iyi gelmis olabilir. note edge ( note 4ten sonra cikan ) bu telefonda cok kullanissiz hem tek elle kullanamiyorsun hem isinma problemi note 5 ile ayni.. Note 4 cook guzel bir telefon ,icide disida saglam.. arkasi kesinlikle cizilmiyor, en az 39 kere betona dusurmusumdur yanlari haric ne bi cizik ne ekranda bir kirik oldu. Note 5i aldigimda ilk gun cok dogru secim yaptigimi dusunmustum ama ne yazik ki cok kullanissiz.. NOTE 4 kadar iyi bir telefon piyasada yok..

Los Turcos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Los Turcos ingiltere rom'u yüklü sanırım sende. Nasıl telefon yani brick olma gibi bir sorun yaşadın mi benim telefon g900h ve brick olma korkusundan dolayi stock rom yüklemiyorum

Sammobile dan indirip odinle kurdum herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Benimki fq modeli.h modeli hakkinda bilgim yok malesef.

fmt01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G900H modeliyle ilgili bilgi neredeyse hiç bulamıyorum ve eğer bilen varsa yardimci olursa çok iyi olur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar güncelleme geldi bu sabah yalnız iyileştirme güncellemesi geldi android 5.0 olarak kaldı

S

SDN Okuru doğan

SDN Okuru
Ben s5 kullanicisiyim android 5.1.1 benim Telefonuma gelmedi nezaman gelecek bilgisi olan ulassin lütfen

S

SDN Huseynn

SDN Okuru
Arkadaslar bana gelen en son guncellemden (01.10.2015) sonra telefon universite wifi ne baglanmiyor (eduroama).
Eski romu geri yukledim baglana bildim ama yeni guncellemeyle baglanamiyorum ne yapabilirim?

xxalbay23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar s5 nezaman 6.0 alır alsada note 5 teki menü gelirmi s5 e

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Merhaba arkadaşlar s5 nezaman 6.0 alır alsada note 5 teki menü gelirmi s5 e
Menü derken kastını anlamadım çoğu arayuz ve ozellik gelebilir ama note 5 in karaktetistik yazilim ozellikleri ya da kalem ozellikleri gelmez . S6 daki arayuz gelecek diyelim . (kesin deil)

M

Mcküçükaslan47

SDN Okuru
Merhabalar
Arkadaslar bir sorum olacak,
su an yeni bir tel.almayi dusunuyorum iki telefon arasinda kaldim biri SAMSUNG S5 digeri samsung galaxy A7 hangisini onerirsiniz
Simdiden yorumlariniz icin tesekur ederim

Parmak izi kimlik sensörü
S5

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Biraz zor gibi kullanıcı hatası derler ama bir deneyin.

Fanboys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hala S5 üretiliyor mu ? :clap: Ben satılan hiç bir yer bulamıyorum da size sorayım dedim .

ParvinJavadov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok güç düğmesinde kapat,uçak modu,yeniden başlat,acil mod var. Menüden artan zil sesi kapatılmıyor. Root yoluyla falan bilen biri varsa yardım etsin