Samsung Galaxy S5 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam her kese bende s 5 aldim fotoraf chekerken avto focus chalishiyor netleme guzel ama video chekersen avto focus chalishmiyor neden acaba bilen varmi ekrana dokunmasan focus yapmiyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba bende samsung galaxy s5 ldım su geçiriyormu geçirmiyormu kesin bir açıklam alabilirmyiz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s5 te ön kamera bulanık bunun bir ayarı var mı?
fotoğraf çekerken bekleme süresini değiştirebilir miyim?
telefonla konuşurken ses farklı geliyor b normal mi?

lght571

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba ben de s 5 takılmalar yapıyor tüm uygulamaları açarken 2 sanıye beklıyor sızdede varmı

Yok, şıkır şıkır çalışıyor. Telefon 5saniyede kapalıyken aktif hale geliyor açılıyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

1100 liraya S5 aldım 4G, American style. Harika bir telefon. İşletim sistemi ve çekirdek farklı Tr'de yok. Ama turkiye adamı öpüyor devlette acıma yok. Dünyanın en fazla vergi ödeyen ülkesi madalyası heryıl bizim. Bırakın telefonu falanda başkaldırın koyun gibi toplum olduk.

babiy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba, Gidip yeni bir s5 aldım, 2o gün sonra ekranla ilgili problem yaşadım, telefon çalıyor ama siyah ekran açılmadığığı için telefona cevap veremiyorum. Taki arayan kapatınca, bir müddet sonra açılıyor. Sık sık olmaya başladı. 3 kez samsung servise verdim arıza yok diye iade ettiler. Ben ise sorunu yaşamaya devam ediyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı, teşekkürler.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar merhaba, Gidip yeni bir s5 aldım, 2o gün sonra ekranla ilgili problem yaşadım, telefon çalıyor ama siyah ekran açılmadığığı için telefona cevap veremiyorum. Taki arayan kapatınca, bir müddet sonra açılıyor. Sık sık olmaya başladı. 3 kez samsung servise verdim arıza yok diye iade ettiler. Ben ise sorunu yaşamaya devam ediyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı, teşekkürler.

Yazılımında sorun olabilir cihazını sıfırlamayı dene yine düzelmezse cihazının yakınlık sensöründe bir hata var .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ekrana film yapıştırdın mı? sensorlerin olduğu yer açık değilse ondandır...

babiy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yazılım her servise gittiğinde zaten güncellendi. Çaresiz kaldım. Ne yapacağımı bilemiyorum.

The Virus

Doçent
Reaksiyon puanı
1
S4'üm var, S5 almayı çok düşündüm ama biraz daha bekleyip S6 almak en iyisi sanırım.

babiy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlginiz için teşekkür ederim. Ekranda yeni aldığım için kendi filmi var. Kontrol etmiştim zaten acaba sensörü kapatıyor mu diye ama kapatmıyor. Ben sizin uyarınızdan sonra gene de kaldırdım filmi. Bakalım birşey değişecek mi. Selamlar.

The Virus

Doçent
Reaksiyon puanı
1
S daha çok ana seri olduğu, veya öyle bir algı yarattığı için Note erisine geçmek istemiyorum aslında.

AduMusti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok ilginç bende böyle bir sorun yok, hiç yaşamadım.

Ben de ayni sıkıntıdayım 20 gün farketmedim çünkü kafasına göre bazen oluyor bazen olmuyor. Wifi açıkken ulasilamama problemi var. Wifi kapat hersey normal. Akilli konusunda super ama telefon konusunda çöp. Servise yollayacaz. Birşey yok diye geri gelecek :)

justicegenex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar,

Ben Galaxy S5 alalı 3 gün oldu. Şöyle bir sorunla karşılaştım ve nerede araştırdıysam bulamadım. Sorunum şu: Telefon müzik çalarken müziğin ritmine göre titriyor. Kendi müzik yazılımı ve google mp3 yazılımında da aynı şey oluyor.Bunu nasıl yaptım bilmiyorum. Çok araştırdım fakat bulamadım.Telefonun içinde ki bütün ayarlara tek tek baktım.Müzik çalar yazılımın ayarlarını da tek tek kontrol ettim. Telefonu Fabrika ayarlarına döndürmek istemiyorum.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Merhaba Arkadaşlar,

Ben Galaxy S5 alalı 3 gün oldu. Şöyle bir sorunla karşılaştım ve nerede araştırdıysam bulamadım. Sorunum şu: Telefon müzik çalarken müziğin ritmine göre titriyor. Kendi müzik yazılımı ve google mp3 yazılımında da aynı şey oluyor.Bunu nasıl yaptım bilmiyorum. Çok araştırdım fakat bulamadım.Telefonun içinde ki bütün ayarlara tek tek baktım.Müzik çalar yazılımın ayarlarını da tek tek kontrol ettim. Telefonu Fabrika ayarlarına döndürmek istemiyorum.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim
Bende böyle bir sorun yok ayrıca ayarlarda da göremedim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonun Wİ-Fii ve veri transferi performansı mükemmel . Batarya tatmin edici,1 günü rahatlıkla çıkarıyorsuuz . Asphalt 8'de hiçbir takılma yaşamadım eski telefonum S3'e nazaran grafikler bir başka gözüküyor . Kamerası 16 MP'ye ve Lensine göre beni tatmin etmedi ama pek fotoğraf çekmeyen arkadaşlar için önemli değil . 4K videoda 30 Fps alıyoruz ve sözde olarak konulan 4K video özelliği gerçekten eğlendirici . Alacak arkadaşlar hiç tereddüt etmesin , gönül rahatlığıyla alabilirler.

HedonisT80

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kullanan arkadaşlar memnunmusunuz telefondan. iphone 5s ile s5 arasında kaldım

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
kullanan arkadaşlar memnunmusunuz telefondan. iphone 5s ile s5 arasında kaldım
iphone 5s ten s5 e geçtim gayet rahat ama bazı yerlerde iphone kalitesi yok örneğin konuşma sırasında kullanılan hoparlör iphone deki kadar net ve berrak değil, diğer başka bir artı göremedim ip5s alacaksan az daha beklemeni öneririm.

Bu arada şunu da ekleyeyim galaxy s5 i 2-3 defa ekranı üzerine v.s. dusurdum kasada çizik bile yok eski samsung kasalarına göre çok iyi yapılmış .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abi kesinlikle note 3 ondan iyi sakın almayın bakacak olursanız internet hızlarına bakaın görün farkı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sen mümkünse hiç birşey kullanma, Türkçe'yi doğru kullanmayı öğrenmeye çalış

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:thumbup1:S5 la hassas dokunma moduyla çatalla bile yazabilirsiniz s5 1899 z2 de 2199

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung s5 i aldım ve daha 2 hafta geçmeden tuş takımız arızası ve mikrofon arızası çıkardı. ve insanı aldığına alacağına pişman ediyor. son anda ıphone dan vazgeçip s5 aldım. demek ki ilk kararından vazgeçmeyecekmissin

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
samsung s5 i aldım ve daha 2 hafta geçmeden tuş takımız arızası ve mikrofon arızası çıkardı. ve insanı aldığına alacağına pişman ediyor. son anda ıphone dan vazgeçip s5 aldım. demek ki ilk kararından vazgeçmeyecekmissin

Hocam şans işi arkadaş İphone 5S aldı alt dokunmatik arızalı çıktı ürün değişikliği yapıldı.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
S5 kullanıyorum 1 ay olacak hiçbir arızasıni görmedim desem yalan olmaz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende de S5 var bende herhangi bir problemini görmedim bazen oyunlara girişte veya girdikten kısa süre sonra 2 sn lik bi takılma yapıyor subway de bi kaç kez başıma geldi ama ram sıfırlayıp yaptığım şey o yüzden sadece bilin diye yazıyorum ram sıfırlayıp oyun veya zaman önemi olan uygulamalar açmayın :D Wi-fi hızında genelde 7-8 mbps mobil veri de 15-17 mbps gördüm modem iyi sayılmaz ama onu da belirteyim :)