Samsung Galaxy S5 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar ben i5s kullanıyorum bana s5 Amerika'dan alınmış cihazla takas yapar mısın diye teklif geldi yalnız resimleri incelediğim de arka kapakta 4G ibaresi yazıyor diğer kapaklara baktığım da böyle bir ibare yoktu acaba bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Şuan telefonumu değiştirmek istiyorum takasa ne dersiniz

Değiştirme!
Her türlü ip5S.

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Değiştirme!
Her türlü ip5S.

İ5s güzel fakat ben de sıkıntı olsa gerek iPhone un kapalı dünyası beni sıkmaya başladı herşey için pc bağlantısı istemesi filan gibi o yüzden yoksa onun haricinde cihazımdan ve Apple dan memnunum çok fazla hemde jailbreak gibi işlemler bana çok ters geliyor o da korktuğum için cihazda sıkıntı olabilir diye fikrin için de teşekkür ederim

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Arkadaşlar, samsung smart dock ürününü S5 ile deneyebilen var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mükemmel bir telefon fifa 2014 bile oyna hız dersen o biçim foto bunun üzerin e yok gece de gün dü zde ısınma çok hafif ama prblem değil telefon elinden düşmeyinc emecbur ısınacak şarj bir gün gidiyor ama 5 saat aktif kullanmayla plazma televizyon giib telefon intertnet hızı bilgisayardan bile hızlı tek geçerim tavsiyee dilir tasarım olarak üzerine tanımam ilk defa aldığım birşeyden pişman olmadım çok seçici olmamam rağmen 6 ay araştırıp düşünüp taşınıp almama fazlasıyla değdi çıktı mı bilmiyorum ama s5 i devirecek tek telefon ipone 6 olur çünkü ekran büyüyecek ...artı 8 mp sel kamer artarsa 12 bile olsa samsungun 16 sını geçer ama mevcut 8mp şu anlık 16 nın altında gördüğüm kadarıyla ...

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
mükemmel bir telefon fifa 2014 bile oyna hız dersen o biçim foto bunun üzerin e yok gece de gün dü zde ısınma çok hafif ama prblem değil telefon elinden düşmeyinc emecbur ısınacak şarj bir gün gidiyor ama 5 saat aktif kullanmayla plazma televizyon giib telefon intertnet hızı bilgisayardan bile hızlı tek geçerim tavsiyee dilir tasarım olarak üzerine tanımam ilk defa aldığım birşeyden pişman olmadım çok seçici olmamam rağmen 6 ay araştırıp düşünüp taşınıp almama fazlasıyla değdi çıktı mı bilmiyorum ama s5 i devirecek tek telefon ipone 6 olur çünkü ekran büyüyecek ...artı 8 mp sel kamer artarsa 12 bile olsa samsungun 16 sını geçer ama mevcut 8mp şu anlık 16 nın altında gördüğüm kadarıyla ...

Fifa 14 te ne zorlar be telefonu :) Kamera dışında + sı yok bu telefonun ama z2 çıkınca kameradaki üstünlükte gitti :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar ben s5 aldım harıka dıyorsunuz neye dayanarak dıyorsunuz bunu ben alalı bır ay oldu ıkı defa servıse goturdum cozum olmadı.telefonu elınıze alıp sallayın ıcınden ses gelıyor servıs kamera ozellıgı dıyor hoporloru acınce catır cutur sesler gelıyor verıyorsun servıse kalıbrasyon yaptık dıyorlar sesı kısıp gerı verıyorlar bın tane ozellıgı olsa ne olur samsung asla urununun arkasında durmuyor ben cok pısmanın aldıgıma bu parayı asla hak etmıyor .Eskıden dusunurdum neden samsungun fıyatı cabuk dusuyor dıye sebebı buymus bundan sonra asla samsung almam.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Arkadaslar ben s5 aldım harıka dıyorsunuz neye dayanarak dıyorsunuz bunu ben alalı bır ay oldu ıkı defa servıse goturdum cozum olmadı.telefonu elınıze alıp sallayın ıcınden ses gelıyor servıs kamera ozellıgı dıyor hoporloru acınce catır cutur sesler gelıyor verıyorsun servıse kalıbrasyon yaptık dıyorlar sesı kısıp gerı verıyorlar bın tane ozellıgı olsa ne olur samsung asla urununun arkasında durmuyor ben cok pısmanın aldıgıma bu parayı asla hak etmıyor .Eskıden dusunurdum neden samsungun fıyatı cabuk dusuyor dıye sebebı buymus bundan sonra asla samsung almam.
Amacım S5'i savunmak değil ama size hatalı ürün denk gelmiş. Arkadaşımda S5 var ve sorunu yok. Ama çöp. :P

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Fifa 14 te ne zorlar be telefonu :) Kamera dışında + sı yok bu telefonun ama z2 çıkınca kameradaki üstünlükte gitti :)
hadi canım sen de. :D S4 kullanıcsısı olara kyazılım konusunda çok daha stabil bir telefon. Ama doğru bu z2 gibi kışın soba görevi görmüyor. :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Anaa doçent oldum! :D :D :D

Senin ürününde sıkıntı var. Şans işi bu. Benim arkadaşlarımda var çok güzel. Dilekçe falan hatta gerekiyorsa yasal yollara başvur. Telefonunu değiştirsinler.

rehber düzelmiş :huh::huh:
Her şey düzelmiş. bi s4'e note 3'e bir de S5'e bakıyorum adamlar harbiden optimize etmişler.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
hadi canım sen de. :D S4 kullanıcsısı olara kyazılım konusunda çok daha stabil bir telefon. Ama doğru bu z2 gibi kışın soba görevi görmüyor. :D

Anaa doçent oldum! :D :D :D

Senin ürününde sıkıntı var. Şans işi bu. Benim arkadaşlarımda var çok güzel. Dilekçe falan hatta gerekiyorsa yasal yollara başvur. Telefonunu değiştirsinler.

Her şey düzelmiş. bi s4'e note 3'e bir de S5'e bakıyorum adamlar harbiden optimize etmişler.

Z2 nin kamerası daha iyi karşılaştırmalara bak he pardon sizde kalp atış sensörü vardı demi :P

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar merhba bnde s5 almayı dusunuyorum. ıyı yada kotu bı fıkrı olan varsa bı acıklama yapabılır mı ? fabrıka cıkıslı bı sıkıntısı varsa hıc bulasmamak nasıl olur ?

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Z2 nin kamerası daha iyi karşılaştırmalara bak he pardon sizde kalp atış sensörü vardı demi :P
Kamera ne alaka? Kameradan bahsetmemişim bile. :D Hiç değilse s5 daha güçlü işlemciyle yanmıyor. Ekranı daha iyi. Smart uygulamaları çok daha fazla. E tabi ama kamera sony daha iyi. Kamerada da o ufacık sensörle profosyonel fotoğrafçılık mı yapacaksın minnacık detaylarla iyi kötü diyorsun?

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Tamam Z2'nin kamerası Galaxy S5'den daha iyi. İyide S5'in 16Mp kamerası nerene yetmiyor. Sonuçta profesyonel çekim hiçbir telefonla yapamayacaksin.

Sırf kamera için Z2 almak çok mantıksız. Al bite Lg g2 kalan 1000TL ilede nfc özellikli smart camera al. Çek Paylaş :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar yemin ediyorum bende s5 var teknosada 2200 tl ye aldım + 300 tl de teknogaranti ile yeminle diyorum bakın dead triger 2 real racing spiderman 2 gta sanndreas denedim ölümüne kasıyor ve takılıyor

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Tamam Z2'nin kamerası Galaxy S5'den daha iyi. İyide S5'in 16Mp kamerası nerene yetmiyor. Sonuçta profesyonel çekim hiçbir telefonla yapamayacaksin.

Sırf kamera için Z2 almak çok mantıksız. Al bite Lg g2 kalan 1000TL ilede nfc özellikli smart camera al. Çek Paylaş :)

Kesinlikle öle ben s5 in kameraya kötü demedim z2 nin kamera daha iyi dedim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar oncelikle herkese merhaba,
benim sorunum soyle birsey,evde wirelesstan internete bagliyken tum uygulamalar otomatik baglaniyor ve bildirimler geliyor fakat disari ciktigimda hattimin internetini kullanirken uygulamalara girersem eger baglaniyor veya uygulamalara girersem eger bildirimler geliyor girmezsem haberim yok biseyden,bunun nedeni ne olabilir yardimci olursaniz sevinirim ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun ben de de var,bir turkcell görevlisi,''bu telefonu satarken size s5 lerin türkiyede karşılaştığı sorunu anlattılar mı? dedi. bir şey söyleyen olmadı satarken,deneme yaptık hakkaten aradıyan kişi ulaşamıyor...

Beware90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese İyi Akşamlar Ben Şu Anda Aktif Olarak S5 Kullanıyorum Ve Takılmalar Yaşıyorum Android 4.4.2 Yazısına Tıkladığımızda Çıkan K İşareti Takılıyor Ve Durduk Yere Uygulamalar Çalışmayı Durduruyor Touchwiz Ana Sayfa Dahil Yardım Edebilirmisiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
3 hafta önce s5 aldım. Son 3-4 gündür ara ara şebeke tam çekmesine ve telefonum açık olmasına rağmen arayanlar bana ulaşamıyor veya atılan mesajlar gecikmeli geliyor. Sonra kendiliğinden düzeliyor ve hem ben arama yapıp mesaj atabiliyorum hem de arayanlar bana ulaşabiliyor. Durup dururken olduğu için sim karttan (turkcell 128k micro sim kullanıyorum) kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Şebekeden de olamaz çünkü o sırada yanımda arayan hat da aynı şebekeden oluyor. Müşteri hizmetleri resetlememi söyledi, resetledim ama işe yaramadı yine arada bir ulaşılamama oluyor. Aynı nedenle servise götüren tanıdığımda da sorun arada devam ediyor. Bu tür sorun yaşayıp da çözüm bulabilen var mı acaba?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Abicim hala anlamıyorum S5 e para verceğine git LG G3 al yada nebiliyim Z2 al daha performanslı ve daha tatmin eder benden size öneri samsunga yanaşmayın.

colysawra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sa arkadaşlar bende s5 var. alternatif şifreyi unuttum bunu nasıl sıfırlarız yada çözeriz bilginiz varsa teşekkürler şimdiden

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
3 hafta önce s5 aldım. Son 3-4 gündür ara ara şebeke tam çekmesine ve telefonum açık olmasına rağmen arayanlar bana ulaşamıyor veya atılan mesajlar gecikmeli geliyor. Sonra kendiliğinden düzeliyor ve hem ben arama yapıp mesaj atabiliyorum hem de arayanlar bana ulaşabiliyor. Durup dururken olduğu için sim karttan (turkcell 128k micro sim kullanıyorum) kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Şebekeden de olamaz çünkü o sırada yanımda arayan hat da aynı şebekeden oluyor. Müşteri hizmetleri resetlememi söyledi, resetledim ama işe yaramadı yine arada bir ulaşılamama oluyor. Aynı nedenle servise götüren tanıdığımda da sorun arada devam ediyor. Bu tür sorun yaşayıp da çözüm bulabilen var mı acaba?

Telefona başka bir hat tak ve 1 gün boyunca kullan aynı sorun olmazsa sorun sim kartın da eğer sorun devam ederse sorun telefonda.

derhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı simkartı 2 gündür başka telefonda kullanıyorum ve hiçbir sorun yok. Bakalım 3 haftalık telefonu servise verdim ne olacak?

derhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, telefonu fabrika ayarlarına döndürmek androidden yapılmış son güncellemeyi de değiştirir mi? Yani şunu sormak istiyorum s5 android 4.4.2 ile gelmişti ve haziranda bir güncelleme yayınlamıştı (G900FQJVU1ANE3) ve ben onu telefondan indirerek kurmuştum. Bu son indirip kurduğum güncelleştirme geçerliliğini yitirir mi, yani G900FQJVU1ANE2'ye döner mi? Şunun için soruyorum: bu yaşadığım ara sıra ulaşılamama problemini o son güncellemeyi yükledikten sonra yaşamaya başlamıştım.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar, telefonu fabrika ayarlarına döndürmek androidden yapılmış son güncellemeyi de değiştirir mi? Yani şunu sormak istiyorum s5 android 4.4.2 ile gelmişti ve haziranda bir güncelleme yayınlamıştı (G900FQJVU1ANE3) ve ben onu telefondan indirerek kurmuştum. Bu son indirip kurduğum güncelleştirme geçerliliğini yitirir mi, yani G900FQJVU1ANE2'ye döner mi? Şunun için soruyorum: bu yaşadığım ara sıra ulaşılamama problemini o son güncellemeyi yükledikten sonra yaşamaya başlamıştım.

Değiştirmez , en son yüklediğin yazılımı kullanmaya devam edersin.