kosasker
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 49
Hayırlı olsun güle güle kullanın![]()
Teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun kardeşim.
Hayırlı olsun güle güle kullanın![]()
Hayirli olsun kardes Güle güle kullan bir sey sormak istiyorum s4 ve note 3 un yan cerceveleri plastik ve en ufak bir darbede zarar giruyor ciziliyor gocmeler oluyor. S5 dede bu derece hassasmi malzemesi. ..birde arka kapagin tutusu nasılTeşekkür ederim daha iyisi sizin olsun kardeşim.
Hayirli olsun kardes Güle güle kullan bir sey sormak istiyorum s4 ve note 3 un yan cerceveleri plastik ve en ufak bir darbede zarar giruyor ciziliyor gocmeler oluyor. S5 dede bu derece hassasmi malzemesi. ..birde arka kapagin tutusu nasıl
samsung snapdragon la lte yi de ayirmis yani snapdragon islemcili ama lte siz olmasindan bahsettiler. Ülkemizdeki s5 te hem snapdragon hemde lte kesin olarak varmi?
Yanlış hatırlıyorsam düzeltin: G2'de 4G destekli işlemci ile geldi ama Türkiye'ye gelenlerde 4G çipi olmadan üretilenlerdi.
Alanlara hayırlısı olsun genelde samsung yaptığı hata çıkan telefonun fiyat politikası ilk alanlar pişman oluyor 2-3 aya düşüşe geçiyor bir telefon modelinin çok farklı seçeneğinin olması s5 mini ,s5 active v.s hemen almamak daha mantıklı samsung da s5 için ise note 3 ile karşılaştırılıyor ram ve bataryası daha düşük olduğundan şikayet eden oldu genelde ben tasarım olarak nasıl buldu onu merak ediyorum? ve parmak izi ile google playden parmak izi ile şifre girmeden satın alınabiliyor mu ?
s5 de wifi mimo teknolijisi var arkdaşlar..kullananlar bunun internet hızını etkilediğini yazabilirimi ..s5 ve z2 arasında kararsız kaldım..yeni teknoloji olan wifi mimo 4 kat artıracağı yazıyordu..
bide nfc özelliği ile televizyona bağlamayı denedinizmi performansı nasıl
son bir soru..
m8,z1 yada general mobile elite ile oyun performansı nı karşılaştırdınmı hiç ...yada kullandığın bundan önceki telefonun ile
bende z2 bekleyenlerdenim ama piyasaya çıkmaması vede çıkınca fiyatının uçuk olacağından dolayı s5 veya note3 arasında kaldım. sizce hangisini almalıyım. çok sık tel değişirtiren birisi değilim onun için 3-4 sene gitsin istiyorum. birde s5 preminum diye bir model çıkacak söylentileri var bunla ilgili bilgisi olan varmı arkadaşlar.
Valla öncelikle s5 ve Note 3 müthiş telefonlar. Aralarında ki Ram farkına aldanma. S5 işlemcisi ile o farkı kapatıyor. Eğer ki kalem kullanacaksan, ekran büyük olsun dersen Note 3 al. Yenilikçiyim diyorsan s5 al. Tabiki Z2'yi de bekleyebilirsin.
SAMSUNG UN YAPTIĞI AÇIKLAMAYA GÖRE GALAXY S5 PREMİUM TARZI ÜST SEVİYE TELEFONLAR ÇIKMAYACAKMIŞ. BEN KENDİM İÇİN NOTE 4'Ü BEKLİYORUM.
S5 2199 TL
Z2 nin fiyatı en fazla benim tahminim 1999 TL olur.
Sen bilirsin benim sana tavsiyem S5.
bende z2 bekleyenlerdenim ama piyasaya çıkmaması vede çıkınca fiyatının uçuk olacağından dolayı s5 veya note3 arasında kaldım. sizce hangisini almalıyım. çok sık tel değişirtiren birisi değilim onun için 3-4 sene gitsin istiyorum. birde s5 preminum diye bir model çıkacak söylentileri var bunla ilgili bilgisi olan varmı arkadaşlar.