Samsung Galaxy S5 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun kardeşim.
Hayirli olsun kardes Güle güle kullan bir sey sormak istiyorum s4 ve note 3 un yan cerceveleri plastik ve en ufak bir darbede zarar giruyor ciziliyor gocmeler oluyor. S5 dede bu derece hassasmi malzemesi. ..birde arka kapagin tutusu nasıl

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Hayirli olsun kardes Güle güle kullan bir sey sormak istiyorum s4 ve note 3 un yan cerceveleri plastik ve en ufak bir darbede zarar giruyor ciziliyor gocmeler oluyor. S5 dede bu derece hassasmi malzemesi. ..birde arka kapagin tutusu nasıl

Sondan başlayayım;
Kapak çok sert tutuyor. İç tarafında da su geçirmesini önlemek için kauçuk malzeme kullanılmış. Kapağı kapattığında tam anlamı ile yapışıyor.

Diğer soruna gelince evet bu da tamamen plastik. Plastik olması bilinenin aksine, bence kötü değil. Sebebi ise, çelik olmadıktan sonra, alüminyum vb. esnek olmayan malzemeler çok fazla sıkıntı çıkartabiliyor. Esasında Z1, Iphone veya Htc One M8 alacaktım. Fakat hepsinde alüminyum kullanılmış ve alüminyum esnek bir malzeme değil. Yamulunca, yamuk hali ile kalıyor.

Galaxy Note N7000 kullanıyordum 2 senedir. Evet plastik ve kenarları çatladı düşürdükçe fakat babamın Z1 ve Iphone gibi yamulup kalmadı :)

Bu telefonu almadan önce fazla incelemedim, gittiğim mağazada en iyisini istedim o kadar. HTC M8 de vardı fakat önermediler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung snapdragonla lte yi de ayirmis yani snapdragon islemcili ama lte siz olmasindan bahsettiler ulkemizdeki s5 te snapdragon ve lte kesin olarak varmı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung snapdragon la lte yi de ayirmis yani snapdragon islemcili ama lte siz olmasindan bahsettiler. Ülkemizdeki s5 te hem snapdragon hemde lte kesin olarak varmi?

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
samsung snapdragon la lte yi de ayirmis yani snapdragon islemcili ama lte siz olmasindan bahsettiler. Ülkemizdeki s5 te hem snapdragon hemde lte kesin olarak varmi?

Ülkemize Galaxy S5 Snapdragon 801 ile geliyor. Yani 4G lisi geliyor.

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Evet Türkiye ye gelen 4G destekliyor.

Bu arada tam sarjdan sonra 2. gün bugün, şu an %53 de. İnternet ve konuşma normal kullanıyorum, iki saate yakın Real Racing 3 oynadım. Sadece akşam yatarken telefonu ultra tasarruf moduna aldım.

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Yanlış hatırlıyorsam düzeltin: G2'de 4G destekli işlemci ile geldi ama Türkiye'ye gelenlerde 4G çipi olmadan üretilenlerdi.

Mert Gürboğa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alanlara hayırlısı olsun genelde samsung yaptığı hata çıkan telefonun fiyat politikası ilk alanlar pişman oluyor 2-3 aya düşüşe geçiyor bir telefon modelinin çok farklı seçeneğinin olması s5 mini ,s5 active v.s hemen almamak daha mantıklı samsung da s5 için ise note 3 ile karşılaştırılıyor ram ve bataryası daha düşük olduğundan şikayet eden oldu genelde ben tasarım olarak nasıl buldu onu merak ediyorum? ve parmak izi ile google playden parmak izi ile şifre girmeden satın alınabiliyor mu ?

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Alanlara hayırlısı olsun genelde samsung yaptığı hata çıkan telefonun fiyat politikası ilk alanlar pişman oluyor 2-3 aya düşüşe geçiyor bir telefon modelinin çok farklı seçeneğinin olması s5 mini ,s5 active v.s hemen almamak daha mantıklı samsung da s5 için ise note 3 ile karşılaştırılıyor ram ve bataryası daha düşük olduğundan şikayet eden oldu genelde ben tasarım olarak nasıl buldu onu merak ediyorum? ve parmak izi ile google playden parmak izi ile şifre girmeden satın alınabiliyor mu ?

Google Play'i bilmiyorum ama Paypal kullanan her yerden alışveriş yapmak mümkünmüş parmak izi okuma ile

http://www.cnet.com/news/galaxy-s5-fingerprint-sensor-lets-people-shop-with-paypal/

Tasarım olarak bence iyi, ellerim biraz büyüktür, tek elle rahatça kullanabiliyorum. Gerçi Galaxy Note N7000 'i de pek rahat olmasa da tek elle kullanabiliyordum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadşım benim en çok merak ettiğim internet hızı..bildigim kadarıyla wifi mimo teknolojisi kullanılmış. bu internet hızına yansımışmı acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s5 de wifi mimo teknolijisi var arkdaşlar..kullananlar bunun internet hızını etkilediğini yazabilirimi ..s5 ve z2 arasında kararsız kaldım..yeni teknoloji olan wifi mimo 4 kat artıracağı yazıyordu..

bide nfc özelliği ile televizyona bağlamayı denedinizmi performansı nasıl

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
s5 de wifi mimo teknolijisi var arkdaşlar..kullananlar bunun internet hızını etkilediğini yazabilirimi ..s5 ve z2 arasında kararsız kaldım..yeni teknoloji olan wifi mimo 4 kat artıracağı yazıyordu..

bide nfc özelliği ile televizyona bağlamayı denedinizmi performansı nasıl

Televizyonum eski NFC deneme şansım yok malesef. Wi-fi hızı ise çok iyi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ilgin için teşekkürler kardeşim bi kaç sorum daha olacak... benim için akıllı telefon = internet hızı + kameradır
..hiç bi yerde oyun performansından bahsedilmiyor.. mesela asphalt 8 de nasıl..yada real racing 3 de
...wifi yada telefon şebekesi 3g hızı indirimlerde kaç mb..
...s5 de bir den fazla anten olduğu söyleniyor..yani hem wifi hem de 3g yi birleştirilebiliyor..bunu denedinizmi (download booster diye geçiyor)..
.. telefonun ısınma sorunu varmı
... internet de s5 ve z2ve m8 nin fotoğraf karşılaştımalarına baktım s5 açık ara önde görünüyordu ..gece fotoğraf çekimleri nasıl

teşekkür ederim..

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Gece fotoğraf çekimini beğenmedim. Tabi bunu söylerken, DSLR ile karşılaştırıyorum. Sanırım gece çekimi konusunda Z1 daha iyi, tam emin değilim.

Telefonda ısınma sorunu yok, Real Racing 3 oynarken Wi-fi veya 3G sürekli açık. Herhangi bir ısınma ile karşılaşmadım.

Wi-fi zaten bayağı hızlı, download booster 'ı ise denemedim.

Wifi hızının tam limitini ölçmem mümkün değil ama bendeki huawei modemle 4,5 - 4,8 mbyte indiriyor saniyede. Zaten modem 50 megabitlik maksimum.

Real Racing 3 oynuyorum sürekli, bariz takılma ve yavaşlama yaşıyorum, bir güncelleme geldi dün sabah, Paramount pistinde hiç yavaşlama yaşamadım oynarken, diğer pistlerde rakip sayısı arttıkça, gecikme ve yavaşlama da artıyor.

Bence telefonun wi-fi download hızı daha fazla. Kaliteli bir modemle test etmek lazım.

Ben telefonun ekranından çok memnunum bir de ultra güç tasarruf modu var ki akıllara zarar. Başka telefonlarda var mı bilmiyorum ben ilk defa gördüm bu tasarruf modunu.

Açıkcası memnunum telefondan, tavsiye de ediyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
son bir soru..

m8,z1 yada general mobile elite ile oyun performansı nı karşılaştırdınmı hiç ...yada kullandığın bundan önceki telefonun ile

S

SDN Okuru

SDN Okuru
o ı phone ucuz olmadığı sürece durum pek değişmeyecektir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende aldım bi s5 ...telefon harika tavsiye ediyorum

internet hızı süper

BIuE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende z2 bekleyenlerdenim ama piyasaya çıkmaması vede çıkınca fiyatının uçuk olacağından dolayı s5 veya note3 arasında kaldım. sizce hangisini almalıyım. çok sık tel değişirtiren birisi değilim onun için 3-4 sene gitsin istiyorum. birde s5 preminum diye bir model çıkacak söylentileri var bunla ilgili bilgisi olan varmı arkadaşlar.

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bende z2 bekleyenlerdenim ama piyasaya çıkmaması vede çıkınca fiyatının uçuk olacağından dolayı s5 veya note3 arasında kaldım. sizce hangisini almalıyım. çok sık tel değişirtiren birisi değilim onun için 3-4 sene gitsin istiyorum. birde s5 preminum diye bir model çıkacak söylentileri var bunla ilgili bilgisi olan varmı arkadaşlar.

Valla öncelikle s5 ve Note 3 müthiş telefonlar. Aralarında ki Ram farkına aldanma. S5 işlemcisi ile o farkı kapatıyor. Eğer ki kalem kullanacaksan, ekran büyük olsun dersen Note 3 al. Yenilikçiyim diyorsan s5 al. Tabiki Z2'yi de bekleyebilirsin.

SAMSUNG UN YAPTIĞI AÇIKLAMAYA GÖRE GALAXY S5 PREMİUM TARZI ÜST SEVİYE TELEFONLAR ÇIKMAYACAKMIŞ. BEN KENDİM İÇİN NOTE 4'Ü BEKLİYORUM.

S5 2199 TL
Z2 nin fiyatı en fazla benim tahminim 1999 TL olur.

Sen bilirsin benim sana tavsiyem S5.

BIuE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla öncelikle s5 ve Note 3 müthiş telefonlar. Aralarında ki Ram farkına aldanma. S5 işlemcisi ile o farkı kapatıyor. Eğer ki kalem kullanacaksan, ekran büyük olsun dersen Note 3 al. Yenilikçiyim diyorsan s5 al. Tabiki Z2'yi de bekleyebilirsin.

SAMSUNG UN YAPTIĞI AÇIKLAMAYA GÖRE GALAXY S5 PREMİUM TARZI ÜST SEVİYE TELEFONLAR ÇIKMAYACAKMIŞ. BEN KENDİM İÇİN NOTE 4'Ü BEKLİYORUM.

S5 2199 TL
Z2 nin fiyatı en fazla benim tahminim 1999 TL olur.

Sen bilirsin benim sana tavsiyem S5.

Z2 nin fiyatını 2.500 civarında olacağını tahmin ediyor büyük bir çoğunluk çünkü z1 hala 2.200 den satılıyor. bilemiyorum bir süre daha bekleyelim bakalım

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677

Z2 almalısın, piyasanın kralı Z2 olacak.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sonunda karar verdim ve s5 aldım..ekran harika..performans harika ..internet hızı harikülade...kameranın çekimi büyüleyici...telefonun elde duruşu gerçekten kibar...ben 1 ay bekledim karar vermek iiçin yalandan beklemişim..

BIuE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende dün s5 i inceledim gercekten güzel telefon biraz fiyatının düşnmesini bekleyim bu arada diğer modellerde çıkar :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba bende de s5 var ançak büyük bir sorun yaşıyorum wifi açık durumda iken çağrı ve smsm gelmiyor arayan kişilere aradığınız kişiye ulaşılamıyor demekte sizde de bu sorun varmı