Z2 de övülcek bir şey yokki bi kamerası iyi dersiniz zaten adamlar lenslerle uğraşıyor ozaman gitsinler telefon pazarı yerine slr makina yapsınlarÇünkü telefonu beceremiyorlar. Z1de tft ekran vardı tft daha yeni ips lcd ye geçtiler ahahaha
32 gb LG G2 Altın sarısı verebilirim. S5 takas ve üzerine para verebilirim.Yıllar önce galaxy s2 kullanıyordum. Şimdi galaxy s5 kullanıyorum. Ve aralarındaki fark nedir ayırt edemiyorum. Bu telefonun ederi 1000 civarı bişey ancak. Bende en kısa zamanda satıp başka bişey alacağım.
Hayırdır hocam g2nin nesinden memnun kalmadın mesela klavye durdu hatası hala var bende bide kamera akşam kumlu çekiyor bide kamera arayüzü rakiplerine göre çok işlevsiz güncelleme desteğini söylemeye gerek bile yok sanırım müzik çaları da bi walkman değil bana göre eksileri bunlar zaten 16gb yetmiyor oda ayrı konu tabi he bide video çekimi akşam berbat.32 gb LG G2 Altın sarısı verebilirim. S5 takas ve üzerine para verebilirim.
Xda'daki rom çeşitliliği olarak G2 ye güzel rom yok. En büyük eksi bu özellikle.Hayırdır hocam g2nin nesinden memnun kalmadın mesela klavye durdu hatası hala var bende bide kamera akşam kumlu çekiyor bide kamera arayüzü rakiplerine göre çok işlevsiz güncelleme desteğini söylemeye gerek bile yok sanırım müzik çaları da bi walkman değil bana göre eksileri bunlar zaten 16gb yetmiyor oda ayrı konu tabi he bide video çekimi akşam berbat.
G3 v1.2 romu vardı o nasıl peki iyi değil mi ?Xda'daki rom çeşitliliği olarak G2 ye güzel rom yok. En büyük eksi bu özellikle.
Şu an o romu kullanıyorum ama pek memnun değilim. Ben eski Samsung'cuyum, G2 ye ısınamadım bir türlü.G3 v1.2 romu vardı o nasıl peki iyi değil mi ?
s5 kullanmak isterseniz olur yalnız ben Urfadayim[emoji4]32 gb LG G2 Altın sarısı verebilirim. S5 takas ve üzerine para verebilirim.
Ben de Antalya'dayım. Ortada Ankara civarlarında buluşabiliriz.s5 kullanmak isterseniz olur yalnız ben Urfadayim[emoji4]
Orta dediğiniz yer bana 850 km.Ben de Antalya'dayım. Ortada Ankara civarlarında buluşabiliriz.
Şaka yapmıştım amaOrta dediğiniz yer bana 850 km.
Zaten şaka olsun bence[emoji4]. Ayrıca yerinde olsam G2 yi verip s5 almam G2 bundan çok daha iyi bence. Zaten özellikleride aynı işlemci ram falan. Parmak izi Okuyucu var ama hiç bir işe yaramıyor. aynı parmağı 3 kez tanıttim kilit ekranini yinede acamadim. Şifre girmek zorunda kalıyorum. Birde saçma sapan 5 kez parmağı okumayinca şifre girmek için 30 sn bekletiyor. Komedi resmen[emoji4]Şaka yapmıştım ama![]()
anlaşılan kusursuz telefonu bi htc yapmış birtek onların sayfasında ölüpikseldi sistem hatasıda ses sorunudu kasa açıklığıdı yok demekki one m8 olmuş bu sefer![]()
Bende bu telefonu alıcam ama onda da ultrapiksel olayı canımı sıkıyor
Kusursuz telefon üretilmez
htc topiklerine baktın mı xda'da kişi var kayıtlı, kaç tane rom geliştiricisi var, ve soru ve cevap karşılığı nekadar bi incele, birde samsung topiklerine bak....
5S'den S5e gecmek pisman edebilir. Bence mevcut telefonunuzy kullanmalisiniz ama hayir diyorsaniz Z2'ye bakmanizi oneririmArkadaşlar iyi akşamlar s5 ısınma sorunu var mı eski s serileri gibi i5s kullanıyorum sıkıldım değiştircem de iki cihaz arasında kaldım g3 ve s5 o yüzden sordum bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler![]()