Samsung Galaxy S5 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hasan231

Asistan
Reaksiyon puanı
2
anlaşılan kusursuz telefonu bi htc yapmış birtek onların sayfasında ölüpikseldi sistem hatasıda ses sorunudu kasa açıklığıdı yok demekki one m8 olmuş bu sefer :D

Sametdnmez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony fanboyları S5 i kötülemek Z2yi övmek için geliyorlar. Benimde Z2im olsa kışları Soba niyetine kullanırım yani iyi ısıtıcı diye öneriyor onlar ahaha :biggrin:

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Millete Z2 fanboyu diyorsn S5 fanboyluğu yapıyorsun ama doğru sizde kalp atış sensörü var demi :P

Sametdnmez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Z2 de övülcek bir şey yokki bi kamerası iyi dersiniz zaten adamlar lenslerle uğraşıyor ozaman gitsinler telefon pazarı yerine slr makina yapsınlar ;) Çünkü telefonu beceremiyorlar. Z1de tft ekran vardı tft daha yeni ips lcd ye geçtiler ahahaha

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Z2 de övülcek bir şey yokki bi kamerası iyi dersiniz zaten adamlar lenslerle uğraşıyor ozaman gitsinler telefon pazarı yerine slr makina yapsınlar ;) Çünkü telefonu beceremiyorlar. Z1de tft ekran vardı tft daha yeni ips lcd ye geçtiler ahahaha

Pili kasası güncelleme desteği çok çok daha iyi sırf yazılımı için alınır Z2 ;)
Kamerasını söylemiyorum bile :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben 6 ay z1 kullandım. gercekten kalıtelı telefon. su altında fotoda cektım hıc bırsey olmuyor. lakın cok sıkıcı bır telefon ayrıca ekran canlılıgı hıc yok. renklerı soluk ve bıraz yan tutunca ekran soluyor ve telefonun pıkselınede aldanmayın 13 pıksellık kameradan pek farkı yok bıraz gece cekımlerı ıyı okadar. z2 yı de ınceledım pek bır fark yok. suan s5 kullanıyorum gayet guzel bır telefon ekranı cok renklı 16mp kamerası z1 ınkınden cok daha ıyı. z1 cok agır ve kaba, s5 oyle degıl. enerjı tasarruf modu guzel z1den daha uzun sure sarj suresı war. ve cok guzel tarafı bunu herkes bılmelıkı bır telefonun bataryası 1 senede deforme oluyor. z1 ınkını degıstıremezsın ama s5 degısebılır ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben 6 ay z1 kullandım. gercekten kalıtelı telefon. su altında fotoda cektım hıc bırsey olmuyor. lakın cok sıkıcı bır telefon ayrıca ekran canlılıgı hıc yok. renklerı soluk ve bıraz yan tutunca ekran soluyor ve telefonun pıkselınede aldanmayın 13 pıksellık kameradan pek farkı yok bıraz gece cekımlerı ıyı okadar. Aksesuar anlamında cok zayıf ankarada parmakizi bırakmayan jelatın bulamadım. onu bırak seffaf celatın bulunmuyor. z2 yı de ınceledım pek bır fark yok. ısınma konusuda ikiside aynı. suan s5 kullanıyorum gayet guzel bır telefon ekranı cok renklı 16mp kamerası z1 ınkınden cok daha ıyı. z1ın flashı cok yetersız.z1 cok agır ve kaba, s5 oyle degıl. enerjı tasarruf modu guzel z1den daha uzun sure sarj suresı war. ve cok guzel tarafı bunu herkes bılmelıkı bır telefonun bataryası 1 senede deforme oluyor. z1 ınkını degıstıremezsın ama s5 degısebılır ;)

12kfy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
z2 s5 ten iyidir. kimse hiçbir şey dememeli. nedenleri ram kamera stabilite kalite
s5:dandik parmak izi aklıma başka bir şey gelmedi. arayüz filan demeyin, 2 sene sonra görürsünüz arayüzü. galaxy y kullanıyordum aldığımda iyiydi şimdi güç tuşuna basıyorum 3 sn. sonra ekran açılıyor.
ama z1in ekranı kötü. s5 ve z1 arasını bilemem

eoktay

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Yıllar önce galaxy s2 kullanıyordum. Şimdi galaxy s5 kullanıyorum. Ve aralarındaki fark nedir ayırt edemiyorum. Bu telefonun ederi 1000 civarı bişey ancak. Bende en kısa zamanda satıp başka bişey alacağım.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Yıllar önce galaxy s2 kullanıyordum. Şimdi galaxy s5 kullanıyorum. Ve aralarındaki fark nedir ayırt edemiyorum. Bu telefonun ederi 1000 civarı bişey ancak. Bende en kısa zamanda satıp başka bişey alacağım.
32 gb LG G2 Altın sarısı verebilirim. S5 takas ve üzerine para verebilirim.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
32 gb LG G2 Altın sarısı verebilirim. S5 takas ve üzerine para verebilirim.
Hayırdır hocam g2nin nesinden memnun kalmadın mesela klavye durdu hatası hala var bende bide kamera akşam kumlu çekiyor bide kamera arayüzü rakiplerine göre çok işlevsiz güncelleme desteğini söylemeye gerek bile yok sanırım müzik çaları da bi walkman değil bana göre eksileri bunlar zaten 16gb yetmiyor oda ayrı konu tabi he bide video çekimi akşam berbat.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Hayırdır hocam g2nin nesinden memnun kalmadın mesela klavye durdu hatası hala var bende bide kamera akşam kumlu çekiyor bide kamera arayüzü rakiplerine göre çok işlevsiz güncelleme desteğini söylemeye gerek bile yok sanırım müzik çaları da bi walkman değil bana göre eksileri bunlar zaten 16gb yetmiyor oda ayrı konu tabi he bide video çekimi akşam berbat.
Xda'daki rom çeşitliliği olarak G2 ye güzel rom yok. En büyük eksi bu özellikle.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
G3 v1.2 romu vardı o nasıl peki iyi değil mi ?
Şu an o romu kullanıyorum ama pek memnun değilim. Ben eski Samsung'cuyum, G2 ye ısınamadım bir türlü.

2uqaruge.jpg

y3yzy8u5.jpg

eoktay

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Şaka yapmıştım ama :)
Zaten şaka olsun bence[emoji4]. Ayrıca yerinde olsam G2 yi verip s5 almam G2 bundan çok daha iyi bence. Zaten özellikleride aynı işlemci ram falan. Parmak izi Okuyucu var ama hiç bir işe yaramıyor. aynı parmağı 3 kez tanıttim kilit ekranini yinede acamadim. Şifre girmek zorunda kalıyorum. Birde saçma sapan 5 kez parmağı okumayinca şifre girmek için 30 sn bekletiyor. Komedi resmen[emoji4]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba,
Galaxy S5 hakkinda 2 sorum olacak.
1. Tango gibi goruntulu konusma uygulamalarinda kulaklik mikrofonunu kullanmazsam eger benim sesim karsi tarafa cok az gidiyor. Bu mikrofon sesini nasil acabilirim?
2. Telefonumun ekranina devamli oyun reklamlari geliyor. Bunu nasil engelleyebilirim.
Simdiden cok tesekkurler.

sinan0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
anlaşılan kusursuz telefonu bi htc yapmış birtek onların sayfasında ölüpikseldi sistem hatasıda ses sorunudu kasa açıklığıdı yok demekki one m8 olmuş bu sefer :D

Bende bu telefonu alıcam ama onda da ultrapiksel olayı canımı sıkıyor
Kusursuz telefon üretilmez

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı derten bendede var kardeş sorunu çözebildiysen banada yardım edebilir misin ?

zangoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende bu telefonu alıcam ama onda da ultrapiksel olayı canımı sıkıyor
Kusursuz telefon üretilmez

htc topiklerine baktın mı xda'da kişi var kayıtlı, kaç tane rom geliştiricisi var, ve soru ve cevap karşılığı nekadar bi incele, birde samsung topiklerine bak....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
htc topiklerine baktın mı xda'da kişi var kayıtlı, kaç tane rom geliştiricisi var, ve soru ve cevap karşılığı nekadar bi incele, birde samsung topiklerine bak....

Arkadaşlar samsung galaxy s5 türkiye cihazımda sandisk 16 gb ultra hafıza kartını takıyorum görmüyor başka cihazlara taktıgımda çok rahat bişekilde görüyor ama ne yaptımsa telefonum görmedi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben s5 almayı düşünüyorum bana tavsiyeniz ne olur memnun musunuz s5 den çoğu kişi memnun değiliz diyorlar kamerası iyi değil güncelleme gerekiyor sürekli diyorlar beni rahatlatın s5 istiyorum ama korkudan alamıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende s5 aldım benim sorunum telefon cebimdeyken cebim temas ettiği zaman telefon sessize gecıyor ve gelen aramayı duymuyorum bunun bi ayarı falan varmı bilgisi olan varsa yazsın şimdiden teşekkür ederim9243

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefon cebındeyken hiçbir sekilde sessıze gecmez dostum cunki parmagı algılıyor birde suna dokunma hassasiyetine ben 3 aydır kullanıyorum sıkıntı yasamadım böyle sadece su var suya soktugunuzda mikrofon ve ses cıkısı sıkıntı yaratıyor dikkat edin arkadaslar

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar iyi akşamlar s5 ısınma sorunu var mı eski s serileri gibi i5s kullanıyorum sıkıldım değiştircem de iki cihaz arasında kaldım g3 ve s5 o yüzden sordum bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler :)

someone799

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar iyi akşamlar s5 ısınma sorunu var mı eski s serileri gibi i5s kullanıyorum sıkıldım değiştircem de iki cihaz arasında kaldım g3 ve s5 o yüzden sordum bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler :)
5S'den S5e gecmek pisman edebilir. Bence mevcut telefonunuzy kullanmalisiniz ama hayir diyorsaniz Z2'ye bakmanizi oneririm