nilgunakbas
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 97
Lg g2ye dönus yaptim ohh dunya varmis
)

Lg g2ye dönus yaptim ohh dunya varmis)
G2 al s5 miniden cok cok daha ustunS5 Mini almayı düşünüyorum, Yorumlarınızı , değerlendirmelerinizi bekliyorum. Telefona açıkçası 2000 lirada vermek istemiyorum açıkçası. S5 mini uygun geldi ama görüşlerinizi bekliyorum.
Hayırlı akşamlar
Normal bişey ekranı kapatıp suya sok bidahakineArkadaşlar telefonu suya sokup deneyen var mi telefonu suya tamamını sokmadim musluğun altına 2 saniye tuttum ekranda boya vardı o sinirle öyle yaptım ekran birden kaydı birseyler oldu bu olayı yaşayan var mi kapakları kapalı cihazın ve tamamını bile sokmadim.
Şu geçirdi buna eminim.Normal bişey ekranı kapatıp suya sok bidahakine
Su geçirmiyor ben yıkıyorum telefonu ☺
Ben garantiyede verdim format attılar 1 hafta bekletip getirdiler bişey değişmediBende de sorun yok.
Şu geçirmiyor dedin ya oraya kadar okudum ve s5 şu geçirdi benim ekran gitti kapaklar kapalı olduğu halde , 1 gün boyunca dokunmatik filan çalışmadı bla bla bla .arkadaşlar öncelikle samsung yetkili servisinde dayım çalışıyor bende 7 senelik bilgisayarcıyım suanda telefon servisinde çalışıyorum bende s5 kullanıyorum öncelikle sizin o servise kasıyo cart curt die gönderdiğiniz cihazları biz rocevery menüsünden factory reset yapıp yolluyoruz
su geçirme konusuna gelirsek su geçirmiyor ama biraz allaha emanet gibi dursada kapatları sıkı oturtulursa 1 2 dkkalık su altı çekimleri yapabilirsiniz bokunu cıkarmadan tabiki
drake565 kardeş bne senini yaşadıın hiçbir sorunu yaşamadım güncelledikten sonra recovery moddan vipe cache yapmayı dene
antutu olayıda gelirsek telefonu aldım güncellemeleri yaptım resetledim 43000 civarı 1 gb boş alan var suan ramde 200 mb boş alan var yok 40805 filandı ama touchwizi kullanmıyorum novalauncherı kullanıyorum baya seri ve iyi kırılmaz camı yaptırmanızı tavsiye ederim 9h ı önerebilirim dik düşürmemeye çalışısın telefona yumusak slikon alın gögüs hizasından istediği kadar düşşün bişi olmuyor
not:4 aydır kullanıyorum
telefonda gördüğüm sorunlar sunlar
ısınma sorunu var snapdragon 801 çok ısınan bir işlemci malum z2 nin durumu belli sağlam bir sogutma yapılmamış
batarya git gide daha az gidiyor şarj akşam %100 ken sabah baktığımda %95 gün sonunda ise hiç ellemedim %81e düştü arkaplanda çalışan gereksiz uygulamaların stabilize edilmesi lazım
bunların dışında hiçbir kasma yaşamadım camerasıda gayet net kötülemeyin lüften 4k çekimde 5 dkka ısınarak hata verdiği söylenmiş class 4 hafıza kartıyla çekerseniz yada telefon hafızasında çekerseniz oluyor 64 gb class 10 sandiskle 15 dkkanın üstünde çektim bir sorun çıkmadı sadece batarya ısındı işlemci ısısıda 45 lerdeydi
Evet yapılabiliyor ama onun için başka programlar gerekiyor forumda bir arkadaş yapmıştı nasıl yapılacağını bilmiyorum. Ama yapılıyor.Arkadaşlar bu kilit ekranına widget ekleniyor mu? Ekleniyorsa nasıl yapılır?
Simdiden teşekkür ederim..
Telefonda yok ek program kullan yada farklı bir rom yükleBen telefonu alt üst ettim fakat bir türlü bulamadım 😕
Google playde go locker diye bir uygulama var bunu yapabildiğinden emin değilim ama bir göz at derimİşte bu sayıdıklarını nasıl yapacağımıda bilmiyorum, ben ios'dan android'e geçtiğim için androidin dilinden anlamıyorum..