Samsung Galaxy S5 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dreamfree

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaş Galaxy S5 var ama kullanamıyorsun ne kadar kötü bir durum [emoji30][emoji30]

dreamfree

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Yurtdışından gelen tüm samsung cihazlar 60 gün süre ile KAYITSIZ kullanılabilir. .
Bende yeni öğrendim. .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s5 kendiliğinden kapanıyar yardımcı olun gear fit den olabilirmi

dreamfree

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Galaxy s5 2 haftadır kullanıyorum hiç bir sorun çıkarmadı bana..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S5 Mini almayı düşünüyorum, Yorumlarınızı , değerlendirmelerinizi bekliyorum. Telefona açıkçası 2000 lirada vermek istemiyorum açıkçası. S5 mini uygun geldi ama görüşlerinizi bekliyorum.

Hayırlı akşamlar

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar telefonu suya sokup deneyen var mi telefonu suya tamamını sokmadim musluğun altına 2 saniye tuttum ekranda boya vardı o sinirle öyle yaptım ekran birden kaydı birseyler oldu bu olayı yaşayan var mi kapakları kapalı cihazın ve tamamını bile sokmadim.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
S5 Mini almayı düşünüyorum, Yorumlarınızı , değerlendirmelerinizi bekliyorum. Telefona açıkçası 2000 lirada vermek istemiyorum açıkçası. S5 mini uygun geldi ama görüşlerinizi bekliyorum.

Hayırlı akşamlar
G2 al s5 miniden cok cok daha ustun

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Galaxy-S6.png

• Samsung Exynos 8000 16-core processor / Snapdragon Qualcomm 810 64-bit
• 4GB RAM
• 128GB on-board memory
• 5.2 inches Ulta High Definition display (4K) or full HD flexible display
• 21MP (Ultra Pixel Sensor) recording at 8K resolution (ready content for your 8K resolution TV)
• 3300 to 3500 mAh battery
• Android 5.0

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Bune hocam bildiğin çakma G2 gibi duruyo hatta aynısı :D

drake565

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonu suya sokup deneyen var mi telefonu suya tamamını sokmadim musluğun altına 2 saniye tuttum ekranda boya vardı o sinirle öyle yaptım ekran birden kaydı birseyler oldu bu olayı yaşayan var mi kapakları kapalı cihazın ve tamamını bile sokmadim.
Normal bişey ekranı kapatıp suya sok bidahakine
Su geçirmiyor ben yıkıyorum telefonu ☺

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Normal bişey ekranı kapatıp suya sok bidahakine
Su geçirmiyor ben yıkıyorum telefonu ☺
Şu geçirdi buna eminim.
İnternette hiç bir telefonda suya sokulunca ekran gitmiyor, Samsung un 1 dediğine inanmayacaksin arkadaş interntte su geçiren s5 ler o şikayet edenler ile dolmuş ahahhaha birisi de benim artık :D

dreamfree

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bana gelmedi güncelleme, denetledim cihaz güncel diye uyarı geldi

drake565

Asistan
Reaksiyon puanı
0
S5 antutu testi 33000 <br />
<br />
çıkıyor mikrofonu karşıya sesi iletmiyor <br />
<br />
uyku modundayken açma tuşuna bastığımda ekran gelmiyor (nadiren oluyor)<br />
<br />
Düzgün oyun oynanmıyor bilardo bile kasıyor<br />
<br />
Parmak izimi çok zor tanıyor 10 denemeden sonra (3 parmağıda baş parmağıma okuttum tekrar tekrar)<br />
<br />
Kamerası iğrenç çekim yapıyor daha parlak gösteriyor gerçekle alakası yok renkler soluyor<br />
<br />
Bu sorunların çözümünü biliyorsanız yazarmısınız<br/>

dreamfree

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bende henüz bir problem çıkmadı, inşallah çıkmaz..

Fpsci1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar öncelikle samsung yetkili servisinde dayım çalışıyor bende 7 senelik bilgisayarcıyım suanda telefon servisinde çalışıyorum bende s5 kullanıyorum öncelikle sizin o servise kasıyo cart curt die gönderdiğiniz cihazları biz rocevery menüsünden factory reset yapıp yolluyoruz
su geçirme konusuna gelirsek su geçirmiyor ama biraz allaha emanet gibi dursada kapatları sıkı oturtulursa 1 2 dkkalık su altı çekimleri yapabilirsiniz bokunu cıkarmadan tabiki
drake565 kardeş bne senini yaşadıın hiçbir sorunu yaşamadım güncelledikten sonra recovery moddan vipe cache yapmayı dene
antutu olayıda gelirsek telefonu aldım güncellemeleri yaptım resetledim 43000 civarı 1 gb boş alan var suan ramde 200 mb boş alan var yok 40805 filandı ama touchwizi kullanmıyorum novalauncherı kullanıyorum baya seri ve iyi kırılmaz camı yaptırmanızı tavsiye ederim 9h ı önerebilirim dik düşürmemeye çalışısın telefona yumusak slikon alın gögüs hizasından istediği kadar düşşün bişi olmuyor
not:4 aydır kullanıyorum

telefonda gördüğüm sorunlar sunlar
ısınma sorunu var snapdragon 801 çok ısınan bir işlemci malum z2 nin durumu belli sağlam bir sogutma yapılmamış
batarya git gide daha az gidiyor şarj akşam %100 ken sabah baktığımda %95 gün sonunda ise hiç ellemedim %81e düştü arkaplanda çalışan gereksiz uygulamaların stabilize edilmesi lazım
bunların dışında hiçbir kasma yaşamadım camerasıda gayet net kötülemeyin lüften 4k çekimde 5 dkka ısınarak hata verdiği söylenmiş class 4 hafıza kartıyla çekerseniz yada telefon hafızasında çekerseniz oluyor 64 gb class 10 sandiskle 15 dkkanın üstünde çektim bir sorun çıkmadı sadece batarya ısındı işlemci ısısıda 45 lerdeydi

dreamfree

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar bu kilit ekranına widget ekleniyor mu? Ekleniyorsa nasıl yapılır?
Simdiden teşekkür ederim..

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
arkadaşlar öncelikle samsung yetkili servisinde dayım çalışıyor bende 7 senelik bilgisayarcıyım suanda telefon servisinde çalışıyorum bende s5 kullanıyorum öncelikle sizin o servise kasıyo cart curt die gönderdiğiniz cihazları biz rocevery menüsünden factory reset yapıp yolluyoruz
su geçirme konusuna gelirsek su geçirmiyor ama biraz allaha emanet gibi dursada kapatları sıkı oturtulursa 1 2 dkkalık su altı çekimleri yapabilirsiniz bokunu cıkarmadan tabiki
drake565 kardeş bne senini yaşadıın hiçbir sorunu yaşamadım güncelledikten sonra recovery moddan vipe cache yapmayı dene
antutu olayıda gelirsek telefonu aldım güncellemeleri yaptım resetledim 43000 civarı 1 gb boş alan var suan ramde 200 mb boş alan var yok 40805 filandı ama touchwizi kullanmıyorum novalauncherı kullanıyorum baya seri ve iyi kırılmaz camı yaptırmanızı tavsiye ederim 9h ı önerebilirim dik düşürmemeye çalışısın telefona yumusak slikon alın gögüs hizasından istediği kadar düşşün bişi olmuyor
not:4 aydır kullanıyorum

telefonda gördüğüm sorunlar sunlar
ısınma sorunu var snapdragon 801 çok ısınan bir işlemci malum z2 nin durumu belli sağlam bir sogutma yapılmamış
batarya git gide daha az gidiyor şarj akşam %100 ken sabah baktığımda %95 gün sonunda ise hiç ellemedim %81e düştü arkaplanda çalışan gereksiz uygulamaların stabilize edilmesi lazım
bunların dışında hiçbir kasma yaşamadım camerasıda gayet net kötülemeyin lüften 4k çekimde 5 dkka ısınarak hata verdiği söylenmiş class 4 hafıza kartıyla çekerseniz yada telefon hafızasında çekerseniz oluyor 64 gb class 10 sandiskle 15 dkkanın üstünde çektim bir sorun çıkmadı sadece batarya ısındı işlemci ısısıda 45 lerdeydi

Şu geçirmiyor dedin ya oraya kadar okudum ve s5 şu geçirdi benim ekran gitti kapaklar kapalı olduğu halde , 1 gün boyunca dokunmatik filan çalışmadı bla bla bla .

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar bu kilit ekranına widget ekleniyor mu? Ekleniyorsa nasıl yapılır?
Simdiden teşekkür ederim..
Evet yapılabiliyor ama onun için başka programlar gerekiyor forumda bir arkadaş yapmıştı nasıl yapılacağını bilmiyorum. Ama yapılıyor.

dreamfree

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Ben telefonu alt üst ettim fakat bir türlü bulamadım &#128533;

dreamfree

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
İşte bu sayıdıklarını nasıl yapacağımıda bilmiyorum, ben ios'dan android'e geçtiğim için androidin dilinden anlamıyorum..

drake565

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İşte bu sayıdıklarını nasıl yapacağımıda bilmiyorum, ben ios'dan android'e geçtiğim için androidin dilinden anlamıyorum..
Google playde go locker diye bir uygulama var bunu yapabildiğinden emin değilim ama bir göz at derim

boundles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Suandaki s5 deki android sürümü nedir 4.4.4 geldimi