Samsung Galaxy S5 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba bende de s5 var ançak büyük bir sorun yaşıyorum wifi açık durumda iken çağrı ve smsm gelmiyor arayan kişilere aradığınız kişiye ulaşılamıyor demekte sizde de bu sorun varmı

bendede aynı sorun oluryor nedenini çözemedim telefonlarmı bozuk acaba

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Çok ilginç bende böyle bir sorun yok, hiç yaşamadım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de s4 ile s5 arasında kaldım sizce fiyat performans bakımından hangisi daha iyi ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba ben de s 5 takılmalar yapıyor tüm uygulamaları açarken 2 sanıye beklıyor sızdede varmı

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Valla Galaxy S5 icin bu dediklerinizin (Kasiyor, takılıyor vs) hepsi tamamen Z2 ve ip5S'i övmek için. Bunu öğrendim artık. Şunu tekrar söylüyorum "GALAXY S5'DE KASMA TAKILMA DONMA HİÇBİR ŞEY YOK! " Telefon alacak kişileri ciddi şekilde yanıtlıyorsunuz. Helal olsun. Telefonun kullanıcısı olan birisine kasma konusunda bişey diyemem. Onlar daha iyi bilir.

solak17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Operatorlerde satılan S5 ler snap işlemcimi? Birde rehbere giriş hızını düzeltmişlermi arkadaşlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben s5 kullanıyorum. Mobil veri değil sürekli evde wifi'ye bağlı s5'im ama sürekli ve sık sık bağlantı kesiliyor. Eşimin s4'ü var onda böyle bir sorun yok . Hiç kesilmiyor . Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de aynı sorun var sürekli bağlantı kesiliyor wifi açık olmasına rağmen arıza var s5 lerde

solak17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Kullanan arkadaşlar tavsiye ederlermi? İphone 5s mi satıp samsun s5 almak istiyorum. Değermi bu geçişe.

zangoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ee discovery 1200 tl millet tabi gidipte s5 alacak değil ya, ha birde xiomi'de Türkiye'ye satılacakmış o vakit durum değişir

Kirveee

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok gereksiz sensörler yav. Bunun yerine yazılımı biraz daha geliştirseler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonum aşırı ram kullanıyor bu da kasmalara sebep oluyor. Nasıl düzeltebilirim. 1.6 GB ram kullanıyor 200 küsür ram kalıyor boşta.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Z2 almalısın, piyasanın kralı Z2 olacak.
Telefon konusunda şansım yoktur. 1 Haftadır telefon araştırıyorum samsung s5 ve note3 arasındaydım son olarak Z2yi gördüm ve S5- Z2 arasında kararsız kaldım. Biraz beklemeye karar verdim açıkcası 2-3 yıl kullanmak istiyorum ve aldığımda iyi bir telefon olsun istiyorum. Sorunları neler olabilir diye bekliyorum siz Z2 demişsiniz kullanıyor musunuz merak ettim bu konuda yardım edebilicek birisi varsa sevinirim, kararımı netleştirmek istiyorum.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Telefon konusunda şansım yoktur. 1 Haftadır telefon araştırıyorum samsung s5 ve note3 arasındaydım son olarak Z2yi gördüm ve S5- Z2 arasında kararsız kaldım. Biraz beklemeye karar verdim açıkcası 2-3 yıl kullanmak istiyorum ve aldığımda iyi bir telefon olsun istiyorum. Sorunları neler olabilir diye bekliyorum siz Z2 demişsiniz kullanıyor musunuz merak ettim bu konuda yardım edebilicek birisi varsa sevinirim, kararımı netleştirmek istiyorum.

2-3 yıl kullanacaksanız iPhone 5S daha uygun bir seçim olur.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119

Bir telefona 2000 TL verceksen Z2 den başkasını önermem şuan S5 alırsan pişman olursun Z2 almadığına kalite yenilik performans hepsi onda :D

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Bir telefona 2000 TL verceksen Z2 den başkasını önermem şuan S5 alırsan pişman olursun Z2 almadığına kalite yenilik performans hepsi onda :D

Kardeş bugün arkadaşım telefon alacağını söyledi. Ben de senin gibi "Z2 al" dedim. Arkadaşımın arkadaşında Z2 varmış, incelemiş ama beğenmemiş. S5 almış bugün. Ve bana çok memnun olduğunu söyledi. Yani bu işler araştırarak olmuyor, kullanmak lazım.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Kardeş bugün arkadaşım telefon alacağını söyledi. Ben de senin gibi "Z2 al" dedim. Arkadaşımın arkadaşında Z2 varmış, incelemiş ama beğenmemiş. S5 almış bugün. Ve bana çok memnun olduğunu söyledi. Yani bu işler araştırarak olmuyor, kullanmak lazım.

E tabi birazda zevk işi ama s5 in tipinde sevilecek ne var bilmiyorum çok kötü geliyi bana ama neyse arkadaşın nesini beğenmemiş merak ettim açıkçası :) Kasa kalitesi fazla geldi heralde :P

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
E tabi birazda zevk işi ama s5 in tipinde sevilecek ne var bilmiyorum çok kötü geliyi bana ama neyse arkadaşın nesini beğenmemiş merak ettim açıkçası :) Kasa kalitesi fazla geldi heralde :P

Adı yeter Samsung'un. :P Aslında arkadaş 5S-S5 ikilemindeydi. 5S alacaktı ama iPhone 6 çıkınca alıp şimdiki aldığı telefonu da babasına verecek. Babası da S5 diyince hiç ısrar etmedi. Zaten 5S ona küçük geldi, elleri kocaman. :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Adı yeter Samsung'un. :P Aslında arkadaş 5S-S5 ikilemindeydi. 5S alacaktı ama iPhone 6 çıkınca alıp şimdiki aldığı telefonu da babasına verecek. Babası da S5 diyince hiç ısrar etmedi. Zaten 5S ona küçük geldi, elleri kocaman. :)

Genede Z2 varken :D Neyse hayırlı olsun.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Genede Z2 varken :D Neyse hayırlı olsun.

Bugün arkadaştan S5'i alıp inceleme fırsatım oldu. Baya da inceledim, söylemesi ayıp arkadaş zengin. Telefonu bana bırakıp gitti vallahi. Ben olsam telefonu kimseye vermem bile. :D Söylenilenler kadar kötü değil. Ama o kadar para verilecek telefon da değil. Vallahi ben Z2'yi önerdim, Z2'yi incelemiş ama beğenmemiş. O yüzden S5 almış. Ben de arkadaşımın yerinde olsam S5 alırdım ama şimdi S5'i incelediğim için Z2 alırdım ya. Çünkü fazla fark yok S5'te. Kamerasını fazla beğenmedim. Güç tasarrufuna yönelik ayarlarını çok beğendim, ekranı siyah beyaz yapıp kullanmalar falan... WiFi çekim gücü çok güçlenmiş. Ve kasa kalitesi de bence daha iyi olmuş. Ama plastik plastikdir yani. Zaten S5 bana göre LG'yi kandırmak için yemdi. Bu konu hakkındaki düşüncelerim: http://forum.shiftdelete.net/samsung/372373-samsung-lg'yi-kandirdi-mi.html . Sanırım Z2, S5' göre daha doğru bir tercih olurdu. Ama S5 Prime çıkınca işler değişebilir.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Bugün arkadaştan S5'i alıp inceleme fırsatım oldu. Baya da inceledim, söylemesi ayıp arkadaş zengin. Telefonu bana bırakıp gitti vallahi. Ben olsam telefonu kimseye vermem bile. :D Söylenilenler kadar kötü değil. Ama o kadar para verilecek telefon da değil. Vallahi ben Z2'yi önerdim, Z2'yi incelemiş ama beğenmemiş. O yüzden S5 almış. Ben de arkadaşımın yerinde olsam S5 alırdım ama şimdi S5'i incelediğim için Z2 alırdım ya. Çünkü fazla fark yok S5'te. Kamerasını fazla beğenmedim. Güç tasarrufuna yönelik ayarlarını çok beğendim, ekranı siyah beyaz yapıp kullanmalar falan... WiFi çekim gücü çok güçlenmiş. Ve kasa kalitesi de bence daha iyi olmuş. Ama plastik plastikdir yani. Zaten S5 bana göre LG'yi kandırmak için yemdi. Bu konu hakkındaki düşüncelerim: http://forum.shiftdelete.net/samsung/372373-samsung-lg'yi-kandirdi-mi.html . Sanırım Z2, S5' göre daha doğru bir tercih olurdu. Ama S5 Prime çıkınca işler değişebilir.

Hayır benim için performanstan çok kalite önemli 2000 lira verirsem gözüme uyku girmez :P Kasa olarak Sony ve iphone çok kalite bence yazılım olarakda sony htc ve lg nin yazılımı hoşuma gider samsung s3 kullanınca baya soğudum benim için iyi özelliği fotoğraf çekimiydi sonra z2 nin fotoları gördüm :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Samsung S5 de güzel çekio ama Z2 nin aşağı kalır yanı yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bnm telefonum sürekli ısınıyor ama şarjıda az gidiyor acaba telefondan kaynaklanan bi sıkıntımı bu hatalı falan olabilir miki

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaşlar ben aldım bu telefonu sarj konusunda cok çekiyorum sarjı hemen bitiyor bide cok ısınıyor diğer konularda cok ii kamera olsun internet hızı olsun cok ii ama ısınma ve batarya bitirdi beni arkadaş note 3 neo aldı ne ısınıyor nede sarjı cabuk bitiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bu yazıyı yazdıktan sonra telefonum yaklaşık bir ay serviste kaldı değişim için sonra faturada tarih okunmuyor diye kabul edilmedi bende başarı servisine götürdüm 2 gün önce çıkan bir yazılım varmış onu attılar ve sorun düzelmedi arkadaşımda aldı eline hard reset yaparak formatladı yani sürümü yüklü sistemi yeniden yükledi ve bu sorunum çözüldü bugün öğleden beri wifi açık kullanıyorum deniyorum henüz sorun yaşamadım sim kart içinde yapıldı bence kendi sim kartınızı çıkartmadan yapın umarım bu sorunu yaşayanların sorunu düzelir

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar ben i5s kullanıyorum bana s5 Amerika'dan alınmış cihazla takas yapar mısın diye teklif geldi yalnız resimleri incelediğim de arka kapakta 4G ibaresi yazıyor diğer kapaklara baktığım da böyle bir ibare yoktu acaba bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Şuan telefonumu değiştirmek istiyorum takasa ne dersiniz