Sorun cozulmustur...Arkadaslar acele yardim.. s4 ten nete girip osym sinav yerinin ciktisini nasil alirim?teli yazicinin bagli oldugu pcye baglayip bole bisi yapabilirmiyim ?yeri degil ama,,fikri olan arkadaslar acil yardimci olursa sevinirim
Sorun cozulmustur...Arkadaslar acele yardim.. s4 ten nete girip osym sinav yerinin ciktisini nasil alirim?teli yazicinin bagli oldugu pcye baglayip bole bisi yapabilirmiyim ?yeri degil ama,,fikri olan arkadaslar acil yardimci olursa sevinirim
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Öncelikle bu sorun sadece kamerada mı var yoksa genel bir sorun mu? Eğer kamera ise ayarlardan diğer e tıklayın üstten ordan uygulama yöneticisini açın. Hepsi yazan bölüme gidip kamera'yı bulun. Daha sonra kamera bölümüne tıklayıncca ön belleği sil çıkıyor. Ona basın sorun bir daha yaşanmaz. Eğer genel sorunsa yine uygulama yöneticisinden touchwizz'i seçip önbelleği silin. Ben denedim sorun çözüldü. Umarım yardımcı olabilmişimdir.arkadaşlar merhaba. 3 gün önce aldım telefonu, kamerayı açtığımda telefon kendini resetliyor. resetten sonra telefon açıldığında kameraya girersem sorunsuz açılıyor ama uzun süre kamera açmazsam, o uzun sürenin ardından açarken tekrar resetliyor. bunun bir çözümü var mıdır?
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Öncelikle bu sorun sadece kamerada mı var yoksa genel bir sorun mu? Eğer kamera ise ayarlardan diğer e tıklayın üstten ordan uygulama yöneticisini açın. Hepsi yazan bölüme gidip kamera'yı bulun. Daha sonra kamera bölümüne tıklayıncca ön belleği sil çıkıyor. Ona basın sorun bir daha yaşanmaz. Eğer genel sorunsa yine uygulama yöneticisinden touchwizz'i seçip önbelleği silin. Ben denedim sorun çözüldü. Umarım yardımcı olabilmişimdir.bu kamera açarken telefonun resetlenme olayının bir çözümü yok mudur arkadaş. bu kadar bariz bir sorun, bu denli iddialı bir telefonda nasıl olabilir, akıl alır gibi değil.
Telefonda çok falza donanım var. Ondan sorunlar olabiliyor. Ama güncellemelerle hal olmaya başlamış.Bu S4 kullananların kısmen hayatı sorun olmuş.Ben Note 2 Kullanıyorum koyu bir samsung taraftarıyımneden bukadar çok sorun var
arkadaşlar flash sorunun çözebilen varmı bütün taryıcılarda aynı ?? free olan
arkadaşlar flash sorunun çözebilen varmı bütün taryıcılarda aynı ?? free olan
boat browser da destekliyor flash player olayını
- - - Mesaj Güncellendi - - -
samsungun kendi tarayıcısı da destekliyor
samsugun kendı tarayıcısında çalışmıyor diyelim googlea youtube dışında video izlicem o video açılmıyor operadada aynı yandextede chromedada flash player yüklü apk olarak şu an maxton mu dıyosunuz bı o kaldı zaten oda açmassa
Valla ben boat browser kullanıyorum sorun yok yalnız kurulum yaptıktan sonra tarayıcı ayarlarından Flash içeriklerini görüntüle diye bir seçenek olacak onu açın genel de kapalı geliyor![]()
beyler merhaba ankarada dubaiden gelme sıfır kutusu açılmamış ucuza s4 buldum alsam bana sorun çıkartır mı garanti servis açısından?
S4 te mesajları taslak olarak kaydetme yokmu ya