Samsung Galaxy S4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahmeta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uyar006

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadslar s4 ile vestel tv kumanda edebilin oldu mu,deneyeniniz var mi?

clapton

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet bende sorunsuz kumanda ediyor vestel televizyonu.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
atma rızaaa :D 2 saattir nette geziniyorum zerre ısınma yok kargo parasına bir şey diyemeyeceğim artık paralel ithalat mı aldın yoksa mahalle bakallından mı aldın cihazı bilemem :)

bu arada Xph0id's r0m v2.0 XXUBMEA kurdum alet uçuyor :dirol:ram de en az 1,1 gb dolu oldu diğer türlü 700 ler de geziniyor :mrgreen:
Reset ısınma kamera problemleri oyunda takılmalar bu rom'la gerçekten çözülüyormu acaba:cursing:

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Reset ısınma kamera problemleri oyunda takılmalar bu rom'la gerçekten çözülüyormu acaba:cursing:

bende bu sorunların hiç biri olmadığı için bir şey diyemem :) 1 saattir batman oynuyordum öyle yok eli yakacak bi sıcaklık olmadı :) ısınması gerektiği kadar ısındı :) ama bu romla normal kullanımda 2 günü rahat görüyorum :)

berat71

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sayın bilgeler ben yaklaşık olarak 1 aydır s4 kullanıyorum, birkaç sorunum var belki önceki sayfalarda cevabını yazmışsınızdır,:blush: benim telefonda kamerayı açtğımda kendiliğinden acılıp kapanmakta telefon, sonra aşırı derecede ısınma mevcut, bir diğer sorunda indirmiş olduğum android oyun vb. uygulamalarda telefon acmıyor yada acar iken telefon kapanıyor. garantiye göndersem telefonsuz kalacağım, güncelleme yayımlanmış amerikada 330 mb. lık. acab bu güncellemyimi bekleyeyim .teşeküürler şimdiden

- - - Mesaj Güncellendi - - -

unuttum birde wıfi ile devamlı sorun var şifresini kayıt ettiğim ağa her girişde şifre istiyor wıfı geç buluyor

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Arkadaşlar Galaxy S4 Kullanıyorum.Sorularınız varsa yardımcı olabilirim

clapton

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Diğer markaları göster dediğinizde çıkıyor :-) [MENTION=345715]uyar006[/MENTION]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Gerçekten yorumlara bakıyorum herkes kendi telefonunu övüyor diyosunuz ki iphone değer kaybetmiyor 2012 şubatta 2000 tlye aldığım iphone 4 ü iki gün önce 650 ye zor sattım s4 aldım başarılı bi telefon aksayan yönleri var muhakkak ama bence özellikleri yeterli tabi 32 gb lik versiyonunu tercih etmeniz gerekir rehber açmada problem var mail 1 aydan eskiye dönmüyor onun haricinde herşey mevcut iphone kullanıcısyken s4 e geçtim ve şu anda gayet memnunum

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende dün s4 babalar günü indirimiyle(hem parafın hemde galaxye özel indirmle) aldım. Ama geçici bir süre kullancam büyük ihtimal. telefonun ekranı bende çok ısınıyor herkeste var mı bu? Yani oyun oynarken biri beni aradı mı telefonu biraz uzakta tutmam gerekiti zaten hava sıcak bana iyice sıcak basıyo. Birazda kameranın altı ısınıyor ama öyle tutulamicak kadar filan deil tabi ama oyun oynarken elin orda duruyorsa ısınıyo biraz elin. kasası biraz kaygan ve kasası elde güzel durmuyor. Telefonu alınca kap hediye ettiler onu kullanıyorum. kamerada fln daha bir sıkıntı yaşamadım ve çift yönlü çekimi baya bir kurcaladım çok güzel birşey. oyunlarda da kasma fln yaşamadım ama real racing 3 ü uyumsuz gösteriyor. oynamak için oyuna güncelleme gelmesini mi beklicez.

berat71

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
adminler herhalde bu aralar stede yoksunuz soruma 1 haftadır cvp yok

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
adminler herhalde bu aralar stede yoksunuz soruma 1 haftadır cvp yok
Cihazı fabrika ayarlarına dön ve çoğunluğun kullandığı uygulamaları kullan aldığı ilk günden bu problemi yaşayanlar var olabilir çünkü elinde farklı bir cihaz olup kıytırıktan uygulama yazanlar için S4 çok yeni bir model... ısınma aşırı değilse normal bir durum

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
plastik olmasının bir sebebi de kablosuz şarj olabilir.

note 2'de metal kapak takınca kablosuz şarj etmiyor. buna izin veren bir metal türü var mı bilmiyorum fakat bildiğimiz aliminyum kapaklar kablosuz şarjı engellemekte

alperen54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s4 ümü aldım . avedan sınırsız internet paketi var dı . internetteki ayarları okudum ve yaptım . kalan tutar dediğim zaman 12 saat sonra aynısını görünce şaşırdım arkakaşlar 120 mb harcamışım ( büyük ihtimal wap üzerinden ) telefonda paket verimi kullanmam için ne yapmam lazım ?

bu arada 120 mb harcayınca ne kadar kitler

alperen54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayır abi 25 tl lik fatura 61,88 tl daha 12 saatin tamamını almadı :D 11 gibi alacak ve tahminime göre 40 mblik bir boşluk var

bide paketimi kullanmak için hangi ayarı yapcam ?

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Yeni Güncelleme ile telefon hafızası 6gb'ya düşüyo sakın güncellemeyin

alperen54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeni APN ayarında en alltaki taşıyıcı hangisi olacak ?

MaxPower

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonun ısınma problemi olmasaydı ve kasa daha sağlam olsaydı iphone dan vazgeçecektim.Ancak iphone 4 de kalmaya karar verdim. iphone 5 de kasa çok yumuşak ve anında çiziliyor.Aldım ama kullanmadan ark. verdim. Android bu günden sonra kullanmam.ios cihaz donanımının %98'ini kullandırırken android %78 de kalıyor halen.Bu da can sıkıcı. Samsung için de sağlam da bir kılıf alınması gerek.Kasası çok sağlam değil. Ah samsung ah neden iyi cihaz yapıp da apple nin önüne geçmiyorsun.
ne güzel özetlemişsin durumu :/

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar adım batuhan ben galaxy s4 kore telefon alacaktım fakat ne farkları var bilmiyorum eğer bilginiz varsa benle paylasirsa çok sevinirim nolmal fiyati 1900 tl kore 600 tl niye bu kadar ucuz android mi room atılıyor ise orjinal room atılırmı

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Merhaba arkadaşlar adım batuhan ben galaxy s4 kore telefon alacaktım fakat ne farkları var bilmiyorum eğer bilginiz varsa benle paylasirsa çok sevinirim nolmal fiyati 1900 tl kore 600 tl niye bu kadar ucuz android mi room atılıyor ise orjinal room atılırmı

Çin malıdır o alma

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
sayın bilgeler ben yaklaşık olarak 1 aydır s4 kullanıyorum, birkaç sorunum var belki önceki sayfalarda cevabını yazmışsınızdır,:blush: benim telefonda kamerayı açtğımda kendiliğinden acılıp kapanmakta telefon, sonra aşırı derecede ısınma mevcut, bir diğer sorunda indirmiş olduğum android oyun vb. uygulamalarda telefon acmıyor yada acar iken telefon kapanıyor. garantiye göndersem telefonsuz kalacağım, güncelleme yayımlanmış amerikada 330 mb. lık. acab bu güncellemyimi bekleyeyim .teşeküürler şimdiden

unuttum birde wıfi ile devamlı sorun var şifresini kayıt ettiğim ağa her girişde şifre istiyor wıfı geç buluyor

Bence güncellemeyi hiç bekleme bir an önce götür servise, bahsettiğiniz sorunların hiç birini yaşamadım çok şükür ama bir tabesini bile yaşasam hemen götürürdüm.

alperen54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu 4 gündür kullanıyorum :) Tek sıkıntım mobil veriyi ayarlamak oldu onun haricinde bir sıkıntım olmadı.2 saat nette gezinerek işlemci 42 derece oldu ve normal bir değer olduğunu düşünüyorum. Ekran parlaklığı 0 (en orta değer ) iken nette 4 dk de % 1 şarj harcıyor . Bu değerler normaldir ? Ayrıca led göstergeler bölümünde ayarladığım halde telefon (sarj halinde iken )kapatılınca kırmızı led yanıyor.Sorularınızı alabilirim.

myerer38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar mailler ile ilgili sıkıntım var
telefon ayarlarını yaptım sıkıntı yok alıyor gönderiyor
fakat maillere bilgisayardan bakınca telefondan siliniyor
pop3 mail kullanıyorum
şirket maili telefondan silinmemesi için ne yapmamız gerekiyor

meandros

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[video]http://imageshack.us/a/img9/330/o4f.png[/video] arkadaslar pil göstergesinde sıkıntı yasayan var mı benim gibi dolduruyorum 2saat falan yazıyor