Reset ısınma kamera problemleri oyunda takılmalar bu rom'la gerçekten çözülüyormu acaba:cursing:atma rızaaa2 saattir nette geziniyorum zerre ısınma yok kargo parasına bir şey diyemeyeceğim artık paralel ithalat mı aldın yoksa mahalle bakallından mı aldın cihazı bilemem
bu arada Xph0id's r0m v2.0 XXUBMEA kurdum alet uçuyor :dirol:ram de en az 1,1 gb dolu oldu diğer türlü 700 ler de geziniyor :mrgreen:
Reset ısınma kamera problemleri oyunda takılmalar bu rom'la gerçekten çözülüyormu acaba:cursing:
baktigim kadariyla marka listesinde vestel yok,hangi markayi seciyoruz?Evet bende sorunsuz kumanda ediyor vestel televizyonu.
tesekkur ederim buldum.Diğer markaları göster dediğinizde çıkıyor[MENTION=345715]uyar006[/MENTION]
Cihazı fabrika ayarlarına dön ve çoğunluğun kullandığı uygulamaları kullan aldığı ilk günden bu problemi yaşayanlar var olabilir çünkü elinde farklı bir cihaz olup kıytırıktan uygulama yazanlar için S4 çok yeni bir model... ısınma aşırı değilse normal bir durumadminler herhalde bu aralar stede yoksunuz soruma 1 haftadır cvp yok
ne güzel özetlemişsin durumu :/telefonun ısınma problemi olmasaydı ve kasa daha sağlam olsaydı iphone dan vazgeçecektim.Ancak iphone 4 de kalmaya karar verdim. iphone 5 de kasa çok yumuşak ve anında çiziliyor.Aldım ama kullanmadan ark. verdim. Android bu günden sonra kullanmam.ios cihaz donanımının %98'ini kullandırırken android %78 de kalıyor halen.Bu da can sıkıcı. Samsung için de sağlam da bir kılıf alınması gerek.Kasası çok sağlam değil. Ah samsung ah neden iyi cihaz yapıp da apple nin önüne geçmiyorsun.
Merhaba arkadaşlar adım batuhan ben galaxy s4 kore telefon alacaktım fakat ne farkları var bilmiyorum eğer bilginiz varsa benle paylasirsa çok sevinirim nolmal fiyati 1900 tl kore 600 tl niye bu kadar ucuz android mi room atılıyor ise orjinal room atılırmı
sayın bilgeler ben yaklaşık olarak 1 aydır s4 kullanıyorum, birkaç sorunum var belki önceki sayfalarda cevabını yazmışsınızdır,benim telefonda kamerayı açtğımda kendiliğinden acılıp kapanmakta telefon, sonra aşırı derecede ısınma mevcut, bir diğer sorunda indirmiş olduğum android oyun vb. uygulamalarda telefon acmıyor yada acar iken telefon kapanıyor. garantiye göndersem telefonsuz kalacağım, güncelleme yayımlanmış amerikada 330 mb. lık. acab bu güncellemyimi bekleyeyim .teşeküürler şimdiden
- - - Mesaj Güncellendi - - -
unuttum birde wıfi ile devamlı sorun var şifresini kayıt ettiğim ağa her girişde şifre istiyor wıfı geç buluyor
fakat arkasinda made in vietnam by samsungÇin malıdır o alma