Samsung Galaxy S4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahmeta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gokaypoyraz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba. s4 ü alalı bugun 3. gunum ben sorumlarımı yazmak istiyorum yardım edebilecek arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
1. öncelikle pil sorunu telefonum güç tasarrufu modunda ve arka planda açık bişe bırakmamama rağmen şarjım çok çabuk bitiyor. gün içerisinde 2. kez sarja takmak zorunda kalıyorum. acaba pil zamanla açılırmı bir arkadaş bir hafta sonra kendini buldu yazmıştı böyle bir şey olurmu.
- diğer sorun ısınma, telefon çok çabuk ısınıyor, ve s3 ten sonra bana baya bir ısınma problemi varmış gibi geldi rahatsızlık veriyor.
- ve son olarak telefonun aşırı yavaşlaması, ben çok oyun oynayan birisi değilim telefonumda oyunda yok şu anda ama telefon kendini inanılmaz kasıyor, sayfa geçişlerinde olsun mesaj kutusu açarken olsun acaba sorunlu bir telefonmu garantiye versem bi sonuç alırmıyım

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
arkadaşlar merhaba. s4 ü alalı bugun 3. gunum ben sorumlarımı yazmak istiyorum yardım edebilecek arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
1. öncelikle pil sorunu telefonum güç tasarrufu modunda ve arka planda açık bişe bırakmamama rağmen şarjım çok çabuk bitiyor. gün içerisinde 2. kez sarja takmak zorunda kalıyorum. acaba pil zamanla açılırmı bir arkadaş bir hafta sonra kendini buldu yazmıştı böyle bir şey olurmu.
- diğer sorun ısınma, telefon çok çabuk ısınıyor, ve s3 ten sonra bana baya bir ısınma problemi varmış gibi geldi rahatsızlık veriyor.
- ve son olarak telefonun aşırı yavaşlaması, ben çok oyun oynayan birisi değilim telefonumda oyunda yok şu anda ama telefon kendini inanılmaz kasıyor, sayfa geçişlerinde olsun mesaj kutusu açarken olsun acaba sorunlu bir telefonmu garantiye versem bi sonuç alırmıyım

Marketten Önbellek temizleyici ve FMR memory uygulamalarını indir. Önbellek temizlemeyi gunde 2 kez kullan. Ard arda 5 kez temizle dersen anca temizler. Fmr memory de arkada çalışan her şeyi kapatıyor.

radost1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonun ısınma problemi olmasaydı ve kasa daha sağlam olsaydı iphone dan vazgeçecektim.Ancak iphone 4 de kalmaya karar verdim. iphone 5 de kasa çok yumuşak ve anında çiziliyor.Aldım ama kullanmadan ark. verdim. Android bu günden sonra kullanmam.ios cihaz donanımının %98'ini kullandırırken android %78 de kalıyor halen.Bu da can sıkıcı. Samsung için de sağlam da bir kılıf alınması gerek.Kasası çok sağlam değil. Ah samsung ah neden iyi cihaz yapıp da apple nin önüne geçmiyorsun.

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=36192]freewill[/MENTION] Slow Motion Modunda HD mi çekiyor? Full HD'si yok mu?

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Slow Motion sadece Android'le alakalı değil. Video kaydı yaparken ağır çekimde kayıt yapabiliyor yeni cihazlar. One'la S IV yapabiliyor yani ama sadece 720p yapabiliyorlar sanırım.

Bu ne işe yarıyor yavaş video kaydı ? mesela bir kaza olacagını sezdik yavaşlatabilirmiyiz kaza görüntülerini :D

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
evet hd modunda ve sn de 192 kareye denk gelecek şekilde çekiyor :) diğer cihazlar sadece sd modunda çekebiliyor ve en fazla 120 kareyi görüyor :)
Benimki de HD Ready çekiyor da, S IV için FHD diye duymuştum diye hatırlıyorum. Yanlış hatırlıyormuşum. :)

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
yok full hd değil hd sadece :)

Eskiden ne güzel HD Ready diyorlardı, sonra adını HD'ye çevirdiler. Karışıklık olabiliyor benim yaptığım gibi ama şunu söylemek lazım Galaxy S IV Samsung için özellikle kamera konusunda iyi bir ilerleme içeriyor. Kim ne derse desin, S III seviyesinden S IV'e getirmek kolay değil. Tabi o fotoğrafa zoom yapınca görünen ghost fotoğraf hala görünüyor mu bilmiyorum. Sırf o yüzden inanılmaz gıcık kapmıştım kamerasına, özellikle ilk örneklerde çok belli bariz.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Hani liste yok kullanıcıların böyle olmaz ha [MENTION=72151]ahmeta[/MENTION] bak s4'ü aldığımda konuyu ben açarım listeyi de yaparım haberin olsun :P

cherr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende s4'ü yakın zamanda aldım fakat aldıktan 1 hafta sonra kendı kendıne yenıden baslıyor felan ya kamera acıkken yenıden baslatıyo kendını ya oyundayken.. yetkili servise götürdüm 2 gun sonra gittim işte butun testlerden geçirdik bir süre kullandık bir sorun yok dediler servisten alalı 2 gün oldu şimdi bu mesajı yazmadan 2 3 dk oncede yenıden baslattı kendıni sorun ne olabilir acaba ?

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
arkadaşlar bende s4'ü yakın zamanda aldım fakat aldıktan 1 hafta sonra kendı kendıne yenıden baslıyor felan ya kamera acıkken yenıden baslatıyo kendını ya oyundayken.. yetkili servise götürdüm 2 gun sonra gittim işte butun testlerden geçirdik bir süre kullandık bir sorun yok dediler servisten alalı 2 gün oldu şimdi bu mesajı yazmadan 2 3 dk oncede yenıden baslattı kendıni sorun ne olabilir acaba ?
bi cihazı restore et öyle kontrol et bakim

cherr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim restore derken fabrıka ayarı demek ıstedın degıl mi ? ben servıse vermeden once zaten oyle yapmıslar vermeden once uyardılar benı ıcındekı herşey sılınecek telofonun diye ..

cemsa159

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben s4 ü 1 hafta önce satın aldım şuanlık iki sorunum var telefona ekran kilidi koydum şifre olarak onu kaldıramıyorum ve şuanda bir internet problemi yaşıyorum telefonun wi-fisini açtığımda evimdeki modemimden internete giriyorum ama felaket bir şekilde emiyor interneti ne laptobumda doğru düzgün hız oluyor nede telefonda bazen iyi bazen kötü avast mobil diye bir virüs programı indirdim hiçbir virüs bulmadı dün gecede ilk defa pc me usb yoluyla bagladım telefonu ama hiçbirşey atmadım o ara virüs girmiş olabilir mi acaba pc virüs dolu baya bi hemde oda ayrı bir sorun ama yeri burası degil neyse bana yardımcı olabilicek biri olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
kardeşim restore derken fabrıka ayarı demek ıstedın degıl mi ? ben servıse vermeden once zaten oyle yapmıslar vermeden once uyardılar benı ıcındekı herşey sılınecek telofonun diye ..
Oldukça garip dostum herhangi bir uygulamada mı restart atıyo mesela nasıl restart atıyo

ahmetsargl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="colspan: 3"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 3"]arkadaşlar dün Samsung Galaxy S4 32 gb aldım cihazda bazen konuşma sırasında ses karşı tarafa gitmiyor. 4-5 görüşme sırasında başıma geldi servise vermeyi düşünüyorum. cihazı değiştirirler mi? birde servis süresi kaç gün sürer bilen var mı?
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

alperen54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende S4 alacağım fakat ısınma sorunu, kamera sorunu v.b korkudan alamıyorum

solanadorta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
- - - Mesaj Güncellendi - - -

virüs olabilir yada işlemcinin aşırı ısınmasıda reset atmasına neden olabilir....format atmanızda yarar var

- - - Mesaj Güncellendi - - -

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="colspan: 3"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 3"]arkadaşlar dün Samsung Galaxy S4 32 gb aldım cihazda bazen konuşma sırasında ses karşı tarafa gitmiyor. 4-5 görüşme sırasında başıma geldi servise vermeyi düşünüyorum. cihazı değiştirirler mi? birde servis süresi kaç gün sürer bilen var mı?
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bildiğiniz gibi cihazın mikrofonu alt kısımda konuşma esnasında parmağınızla kapatıyor olmanız durumunda ses gitmeme gibi sorun yaşanıyor eğer böyle bi sebebin dışındaysa sorun servise götürün

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S 4 aldım kısa mesaj ön izlemesini kapadığım da sadece yeni mesaj yazıyor isim yazmıyor. ön izlemeyi açtığımda isim yazıyor fakat mesajın içeriğini de gösteriyor yardımcı olursanis çok sevinirim

batuhannd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung S4 aldım kısa mesaj geldiğinde yeni mesaj geldi yazıyor gönderenin adı yazmıyor. Ön izlemeyi açtım fakat bu sefer gönderenin adını gösteriyor ayrıca mesajın içeriğini de gösteriyor. Sadece mesajı gönderenin adını yada numarasını göremez miyim ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İki adet galaxy s4 aldık benim kullandığım cihazda şöyle bir sorun var ANDROID OS pilin %60 ını tüketiyor. Arkadaşın teline bakıyorum onda ilk sırada ekran var android os pil tüketimi %10. sabah şarj ediyorum öğlen saat 4 te pil bitiyor. hiç bi uygulama ile alakası yok bi kere fabrika ayarlarına sıfırliim dedim yine aynı. bu konuda bilgisi olan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Sanırsam hayir içeriği de gosterir ön izleme ile ve bunun bir çözümü yok diye biliyorum

batuhannd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim bir sorunum daha var arama kaydında kısa mesajlar da gözüküyor tum aramalari seciyorum fakat tekrar girdigimde eski halini aliyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bu s4 ü kesinlikle almayın cihazı alalı daha 2 gün oldu ısınma problemi çıktı servise yolladım öyle aptalca bi servisi varki kargo parasını bile bn ödedim...

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
atma rızaaa :D 2 saattir nette geziniyorum zerre ısınma yok kargo parasına bir şey diyemeyeceğim artık paralel ithalat mı aldın yoksa mahalle bakallından mı aldın cihazı bilemem :)

bu arada Xph0id's r0m v2.0 XXUBMEA kurdum alet uçuyor :dirol:ram de en az 1,1 gb dolu oldu diğer türlü 700 ler de geziniyor :mrgreen: