Samsung Galaxy S4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahmeta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uyar006

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar acele yardim.. s4 ten nete girip osym sinav yerinin ciktisini nasil alirim?teli yazicinin bagli oldugu pcye baglayip bole bisi yapabilirmiyim ?yeri degil ama,,fikri olan arkadaslar acil yardimci olursa sevinirim
Sorun cozulmustur...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu yazdıgınız aynı sıkıntı bendede varrr cıhaz sıkıtılımı acba

sdtcnylcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar bende yeni aldim telefonu ve android dunyasinda yeniyim hangi uygulamalari indirmemi onerirsiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar merhaba. 3 gün önce aldım telefonu, kamerayı açtığımda telefon kendini resetliyor. resetten sonra telefon açıldığında kameraya girersem sorunsuz açılıyor ama uzun süre kamera açmazsam, o uzun sürenin ardından açarken tekrar resetliyor. bunun bir çözümü var mıdır?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yaklaşık 300mb'lık bir güncelleme var. Onu yüklediğinizde bu sıkıntının giderildiğini okudum. Onu yapmanızı öneririm.

alperen54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugune kadar bir sıkıntı yaşamadım. Ama 2 gündür oyun oynarken anlik olrark home tuşuna paralel olarak yarım santim beyaz çizgiler geliyor. GPU mu sıkıntı lı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
"güncelleştirme"ye tıkladığımda herhangi bir güncelleme bulamıyor. 300mb lık güncellemeyi nasıl kurabilirim?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selamlar , Galaxy S4 Twitter uygulamasında , takip ettiğim kişilerin profillerin galerilerini 3g ile bağlıyken göremiyorum , yalnızca wireless ile bağlıyken bu kısımı görebiliyorum , bu konuda bir bilgisi olan var mı ? Bunun bir ayarı mı var güç tasarruf modunda değil ancak mobil veri işlerken çok fazla download yapmaması için geliştirilmiş bir önleme sistemi mi var yardımcı olabilecek var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telin arkasında kameranın altında samsung yazan yerde hafif bi şişlik oldu sanki görünürde birşey yok gibi ama dokununca hissettiriyor kensdini napabilirim?

dincer32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar teli dun aldim. Sd karta tasima imkani veren guncelleme bende yok. Ota yolula da kies le de bakiyorum en son sutumdedir telefon diyor. Ama en son durum ben de yok buna eminim. Bunu nasil halledebilirim. Guncelleme telefonuma gelmiyor. Acaba hep elle odinle mi yapmak zorundayim. Telde bir hata olabilir mi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iyi günler ben galaxy s4 hakkında bir soru soracagım internette izledigim videolarda galaxy s4 ün on ustte ıkı tane led ısıgı varmıs ama ben kameranın solundakını acamadım nasıl açılıyor ? sanırım adı RGB oluyor

RahmanEmin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu S4 kullananların kısmen hayatı sorun olmuş.Ben Note 2 Kullanıyorum koyu bir samsung taraftarıyım :) neden bukadar çok sorun var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu kamera açarken telefonun resetlenme olayının bir çözümü yok mudur arkadaş. bu kadar bariz bir sorun, bu denli iddialı bir telefonda nasıl olabilir, akıl alır gibi değil.

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar merhaba. 3 gün önce aldım telefonu, kamerayı açtığımda telefon kendini resetliyor. resetten sonra telefon açıldığında kameraya girersem sorunsuz açılıyor ama uzun süre kamera açmazsam, o uzun sürenin ardından açarken tekrar resetliyor. bunun bir çözümü var mıdır?
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Öncelikle bu sorun sadece kamerada mı var yoksa genel bir sorun mu? Eğer kamera ise ayarlardan diğer e tıklayın üstten ordan uygulama yöneticisini açın. Hepsi yazan bölüme gidip kamera'yı bulun. Daha sonra kamera bölümüne tıklayıncca ön belleği sil çıkıyor. Ona basın sorun bir daha yaşanmaz. Eğer genel sorunsa yine uygulama yöneticisinden touchwizz'i seçip önbelleği silin. Ben denedim sorun çözüldü. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu kamera açarken telefonun resetlenme olayının bir çözümü yok mudur arkadaş. bu kadar bariz bir sorun, bu denli iddialı bir telefonda nasıl olabilir, akıl alır gibi değil.
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Öncelikle bu sorun sadece kamerada mı var yoksa genel bir sorun mu? Eğer kamera ise ayarlardan diğer e tıklayın üstten ordan uygulama yöneticisini açın. Hepsi yazan bölüme gidip kamera'yı bulun. Daha sonra kamera bölümüne tıklayıncca ön belleği sil çıkıyor. Ona basın sorun bir daha yaşanmaz. Eğer genel sorunsa yine uygulama yöneticisinden touchwizz'i seçip önbelleği silin. Ben denedim sorun çözüldü. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Bu S4 kullananların kısmen hayatı sorun olmuş.Ben Note 2 Kullanıyorum koyu bir samsung taraftarıyım :) neden bukadar çok sorun var
Telefonda çok falza donanım var. Ondan sorunlar olabiliyor. Ama güncellemelerle hal olmaya başlamış.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende s4 kullanıcısıyım ama aldığımdan beri bende bi hata bi donma bi kasma olmadı uygulama oyun canavarıyım bide 8 gb lık telefonu 2 günde 7 gb doldurdum sizdeki sorunlar nedir böle ya :D

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
arkadaşlar flash sorunun çözebilen varmı bütün taryıcılarda aynı ?? free olan

walery35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler kaçak fiyatlardan haberi olan var mı acaba? mümkünse ıraktaki s4 fiyatını ? simdiden tesekkürler

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
boat browser da destekliyor flash player olayını

samsungun kendi tarayıcısı da destekliyor

samsugun kendı tarayıcısında çalışmıyor diyelim googlea youtube dışında video izlicem o video açılmıyor operadada aynı yandextede chromedada flash player yüklü apk olarak şu an maxton mu dıyosunuz bı o kaldı zaten oda açmassa

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
samsugun kendı tarayıcısında çalışmıyor diyelim googlea youtube dışında video izlicem o video açılmıyor operadada aynı yandextede chromedada flash player yüklü apk olarak şu an maxton mu dıyosunuz bı o kaldı zaten oda açmassa

chrome desteklemiyor... kurulu apk yanlış yada eskidir

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Valla ben boat browser kullanıyorum sorun yok yalnız kurulum yaptıktan sonra tarayıcı ayarlarından Flash içeriklerini görüntüle diye bir seçenek olacak onu açın genel de kapalı geliyor :)

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Valla ben boat browser kullanıyorum sorun yok yalnız kurulum yaptıktan sonra tarayıcı ayarlarından Flash içeriklerini görüntüle diye bir seçenek olacak onu açın genel de kapalı geliyor :)

hocam sen arkadaşa flash player apk dosyasını yolla gitsin :)

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Samsung'un kendi tarayıcısında flash desteklenmiyor..

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Keşke Google Editions modelleride Türkiye ye gelse.

URQUN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler merhaba ankarada dubaiden gelme sıfır kutusu açılmamış ucuza s4 buldum alsam bana sorun çıkartır mı garanti servis açısından?

msadnz20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar s4 e google play store dan fake sms diye bir program indirdim. Bu program telefona sahte msj yolluyor daha sonra begenmedım kaldırdım. Hemen sonrasında telefonumda 2 yenı mesaj oldugunu actıgımda ıse yenı mesaj olustur ekranı cıkıyor. Bu sorunu çözeebilmem adına yardımcı olabilecek arkadaşlarımı arıyorum.

saygılarımla. 5323839219