Samsung Galaxy S4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahmeta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

droidfan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ağır bastı diyorsunuz ya , anlayamıyorum sizi. Test sonuçlarına göre konuşuyorsan tabi. Günahını almak istemem.

Samsung'un malzeme kalitesi daha iyi değil. Kapak bükülebiliyor mu ? Evet. Pütür pütür yapmakla kalite arttırılmıyor. Plastiğin kalitelisi olmaz. Plastik plastiktir.

Ekran , tasarım , malzeme , ses kalitesi ( şiddetinden emin değilim ) , ön kamera performansı Htc de önemli özellikler.

SGS4 te :

13 Mp CMOS Sensör kamera ( Bu kamera hakkını veriyor. Detayları çok iyi bir şekilde veriyor hem de. Kamerasına 10 üzerinden 8 verebilirim. )

Yazılım desteği.
Hafifliği ve inceliği.
CPU (40 fps alıyor) ve saf A15 işlemcisi.

SGS4 ün kamerasına değinmek istiyorum arkadaşlar. Gerçekten Htc One dan gündüz çekimlerinde iyi. Daha fazla detay yakalıyor ve gerçekçi renkleri çok iyi veriyor. Video kalitesinde Htc One daha iyi. SGS 4 beni kamera konusunda şaşırttı bir de gidip kendim inceleyeceğim. Lumia dan daha fazla detay veriyor ve Lumia ya göre renk dengesini çok iyi ayarlıyor. Optimizasyonda Lumia daha iyi .

Tabii ki benchmarklara aldanmamak gerek. 40 fps alıyor diye atlamak doğru olmaz. İncelemelerden sonra hepsini ayrıntılı bir şekilde konuşuruz.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Apple o kadar telefonu nasıl sattı ? Şuana kadar sattığı telefon 200 milyon küsürdü. Plastik miydi onlar ? :D :D
apple 5 telefonda 200 milyon satış yaptı yani telefon başına 40 milyon civarı.

akinerdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba ben yaşadığım bir sorunu paylaşayım arkadaşlar. Telefonumu alır almaz ilk iş screen mirroring denedim lg televizyonuma sorunsuz bağlandım ama yaklaşık üç gündür ne yapsam bağlanamıyorum bir türlü her seferinde tam bağlanacakken, donanım hatası mesajı alıyorum ne yapabilirim. Telefonumda rootlu rom yüklüydü kaldırdım. Yeni rom da da denedim aynen sorun devam ediyor.

Aldığım hata şöyle ilkin yönergeleri devam ediyor ve Screen mirroing bağlantı kuruldu diyor sonra tam. Tv görüntü gelmesi gerekirken, "Bir donanım sorunu nedeniyle Screen Mirroring" başlatılamadı şeklinde bir hata mesajı alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden Teşekkürler..

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Sayacı da sıfırlamanız gerekiyor malesef :) ben böyle saçma bir olay görmedim.

akinerdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sayacı sıfırlamak derken anlamadım nasıl olacak bu..

yada S4 de sayaç sıfırlamak nasıl yapılıyor. Dosyaları nasıl indirebilirim..

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=36192]freewill[/MENTION] telefonumdaki filmi televizyonumda screen mırroring ile mi izleyebilrim sadece ?

Ardahrsnl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
adamların bı bıldıgı varkı o malzemeden yapıyolar .. toucwıze bok atanlar 2 haftadır htc one kullanıyorum ve arayuzu htcnın her zamankı arayuzu ... cok basıt bır arayuz var ve zoe blınkfeed bı boka yaramıyor .. toucwız arayuzu super renklı ve bırcok ozellıgı var adamlar yazılım yapıyor muhendıslerıne guvenıyor ... hemen 8 gb hafıza yıyen toucwıze laf atıyosunuz e adamlar yapmıs koyabıldıklerı tum ozellıklerı koymus sımgeler arayzler ozellıkler super ama one ıse onex gıbı telefonların arayuzunu cok andırıyor .. tamam beats auıdıo ıle calısmıs olabılırde bu kadar mı sızce bı ses yuzunden ben o telefonu almam blınkfeed bı ıse yaramıyo kasıyor wıdgetler aynı wıdget kamera performansı son donemdekı kameralar ıle hemen hemen aynı bence s4 one , ıphone 5 ve xperıa z den cok daha guzel ve daha cekıcı en onemlısı de SAMSUNG KALITESI

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
[MENTION=36192]freewill[/MENTION] telefonumdaki filmi televizyonumda screen mırroring ile mi izleyebilrim sadece ?

Evet ama bunun için telefonun orjinal kernel kullanmalı ve sayacın 0 olması gerekiyor ve Wireless mirror cihazına sahip olman lazım ben almayı düşünüyordum ama vazgeçtim onun yerine mhl kablosu kullanmaya karar verdim :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
bu rom bir harika dostum :D

qp1j3.png

qp1ms.png

ennix12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gmaili aç ayarlardan hesap üstüne gel ...... @Gmail.com ..... kullanıcı adın neyse işte onun üstüne tıkla daha sonra bildirimlerin üzerindeki kutucuğu kaldır sonra kapat :)
Al ss de koyayım:
y8aga9um.jpg
e6a7usu6.jpg
u6y2uqe9.jpg

teşekkür ederim sorunumu hallettim
Son Miralay'a ayrıca teşekkür ederim

gokhan.bm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim şarj sorunum var.s4 orjinal şarj aleti ile şarj etmiyorum.bende yan sanayi şarj aleti var. sorun; şarj ediyorum çok yavaş şarj ediyor.belli bir yüzdeye kadar şarj ediyor sonra belli bir yüzde de takılı kalıyor ama şarj etmeye devam ediyor.saatlerce şarj etsemde aynı yüzde sabit kalıyor.teli reboot edince açıldığında gerçekten ne kadar şarj ediyorsa onu gösteriyor.ben her şarj ettiğimde teli açıp kapatmam mı gerekiyor.acaba sorun nedir ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar,

s4 ile ilgili birkaç sorun yaşıyorum. bu konuda sizlerin görüşlerini almak isterim.

1- genel bilinen bir sorun olan "ısınma" sorunu. ekran aşırı ısınıyor. bunun için gerekli ve mutlak çözüm var mı? varsa nedir?
2-pil ömrü. pil bende çok hızlı azalıyor. ek oyun oynamıyorum ama arada bir oyun oynadığımda %100 iken 95'lere düşebiliyor. internete girince de hızlı bir düşüş yaşıyor. aynı şekilde konuşurken de. akıllı telefonun özelliği oyun oynaa ve daha çok net iken pil ömrü sizde kaç saat dayanıyor?

teşekkür ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba bendede samsung s 4 var alalı bır ayoldu ekran kılıt acma efektı dıye dalga sesı ısık sesı gıbı ıkı seceneklı bı ozelliği vardı ama dun farkettım kkendılıgınden ortadan kayboldu ıkı ozellıkte ayarlarda yok yardım anasayfasıdan bakınca servıs saglayıcısına baglı olarak yada bulundugun konum yuzunden arada o ozellık kaybolabılıomus boyle bır sey yazıyor aklım almadı ıkı gundur ugrasıyorum bulamadım ayrıca ınetrnette buyutec ozellıgı var bılındıgı gıbı bu ozellık ayarlardan kapttıgım halde ınetnette dolasırken acık sekılde kapalı ama kendı kendı ne calısır durumda cıhaz kesınlıkle tavsıye edıcegım bı cıhaz değil bır suru sıkıntısı var ıphone un yerını tutamaz

alperen54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Delireceğim ya ! Ne Wİ-Fİ nede Kies güncellemeri görüyor . Yardım edin :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonuma 28 Temmuz da yaklaşık 46 mb lık bir yazılım güncellemesi geldi. Telefonun kararlılığını arttıracağı yazıyordu bilgilerde. İnternette araştırdığımda bununla ilgili herhangibir bilgiye rastlamadım. Bu güncellemeyi alan var mı acaba?

clapton

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncellemeyi geri çektiler diye biliyorum yaniliyorsam düzeltirler...

Mstafacnylmz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S4 e güncelleme geldi ben şuan yüklüyorum. Alan var mı ve de bu güncelleme nedir bilgisi olan ?

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Bugün iki adet güncelleme geldi s4 e biri kamera ve ahize için diğeride performans güncellemesi antutudan 26800 puan alan cihaz 28000 puana çıktı.

Tahayasinyldrm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cihazı alalı 1 aydan fazla oldu. durduk yere dun google play acılmadı. surekli bişeyler durduruldu diyodu. buyuk uygulamaları sildim falan. sonra google play ı de durudurdum şimdi yok tekrar nasıl yuklerım. bu arada telefon düzeldi. eski hataları vermiyor. ben android kullanmaya yeni basladım. bu yuzden ozenle rica ediyorum. şimdiden tesekkurler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben telefonu bugun aldim yurtdisindan geldi ama sim karti takmadim buna ragmen kapandi ve ben guncellemeyi 1 saat sonra yap dedim 1 saat sonra kapandi ve acilmadi bidaha bi ara cok isindi sonra durdu ve sarji %50 idi acaba cihaz gincelleme yaparken sarj yemis olabilir mi?? Ve 24 saat sarja takmadim aldigimda bu soylediklerimin hangisinden olmustur?? Telefon suan acilmio

kosova

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi günler arkadaşlar benim bir sorunum var bugun telefonum koltuktan düştü kapandı sonra açtım telefonu habire samsung logosunu tekrar ediyo bunun çözümü nedir lütfen yardım edin ????????????????

UZM892

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Değerli arkadaşlar ben Vodafon hattımın üzerinde 2000 TL ye Samsung S4 I9500 beyaz telefon aldım. Aldım almasına da aldığıma bin pişman oldum. şöyleki alalı bir buçuk ay oldu ısınma sorunu var, donuyor kendi kendine yeniden başlatıyor. hadi bunlara alışmıştımki telefonu elimden düşürdüm ekranı kırıldı 650 TL ödeyip ekranı değiştirdim. iki gün kullandım şimdide çöktü telefonu açma tuşuna basıyorum açılma müziği eşliğinde SAMSUNG yazısı çıkıyor burada kalıyor daha açılmıyor. yani ne yapacağımı bilmiyorum aşırı sinirlendim yere atıp paramparça etmeyi düşünüyorum. siz olsanız ne yaparsınız. SAYGILAR...

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Değerli arkadaşlar ben Vodafon hattımın üzerinde 2000 TL ye Samsung S4 I9500 beyaz telefon aldım. Aldım almasına da aldığıma bin pişman oldum. şöyleki alalı bir buçuk ay oldu ısınma sorunu var, donuyor kendi kendine yeniden başlatıyor. hadi bunlara alışmıştımki telefonu elimden düşürdüm ekranı kırıldı 650 TL ödeyip ekranı değiştirdim. iki gün kullandım şimdide çöktü telefonu açma tuşuna basıyorum açılma müziği eşliğinde SAMSUNG yazısı çıkıyor burada kalıyor daha açılmıyor. yani ne yapacağımı bilmiyorum aşırı sinirlendim yere atıp paramparça etmeyi düşünüyorum. siz olsanız ne yaparsınız. SAYGILAR...

Telefonu elinden cikar hazir piyasasi yuksekken ve sevmemisken o zaman ve baska bir markaya yonel sattigin fiyata 100 lira falan daha koyarsan lg g pro alirsin bir de onu dene ya da iphone 5 ile takas da edebilirsin biriyle

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Son güncelleme için yeni uyardı telefon ve kurdum. Bakalım stabilitesi artmış mı :)