droidfan
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
apple 5 telefonda 200 milyon satış yaptı yani telefon başına 40 milyon civarı.Ağır bastı diyorsunuz ya , anlayamıyorum sizi. Test sonuçlarına göre konuşuyorsan tabi. Günahını almak istemem.
Samsung'un malzeme kalitesi daha iyi değil. Kapak bükülebiliyor mu ? Evet. Pütür pütür yapmakla kalite arttırılmıyor. Plastiğin kalitelisi olmaz. Plastik plastiktir.
Ekran , tasarım , malzeme , ses kalitesi ( şiddetinden emin değilim ) , ön kamera performansı Htc de önemli özellikler.
SGS4 te :
13 Mp CMOS Sensör kamera ( Bu kamera hakkını veriyor. Detayları çok iyi bir şekilde veriyor hem de. Kamerasına 10 üzerinden 8 verebilirim. )
Yazılım desteği.
Hafifliği ve inceliği.
CPU (40 fps alıyor) ve saf A15 işlemcisi.
SGS4 ün kamerasına değinmek istiyorum arkadaşlar. Gerçekten Htc One dan gündüz çekimlerinde iyi. Daha fazla detay yakalıyor ve gerçekçi renkleri çok iyi veriyor. Video kalitesinde Htc One daha iyi. SGS 4 beni kamera konusunda şaşırttı bir de gidip kendim inceleyeceğim. Lumia dan daha fazla detay veriyor ve Lumia ya göre renk dengesini çok iyi ayarlıyor. Optimizasyonda Lumia daha iyi .
Tabii ki benchmarklara aldanmamak gerek. 40 fps alıyor diye atlamak doğru olmaz. İncelemelerden sonra hepsini ayrıntılı bir şekilde konuşuruz.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Apple o kadar telefonu nasıl sattı ? Şuana kadar sattığı telefon 200 milyon küsürdü. Plastik miydi onlar ?![]()
![]()