Samsung Galaxy S4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahmeta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

meandros

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunun neresinde yanlışlık var anlamadım?
kardeşim onun üzerine daha kullandım şimdide 2s 38d yazıyor,bazen çoşuyor 10s flan yazıyor dengeli gitmiyor onu anlatmaya çalıştım sizin tam doluyken nasıl gösteriyor bi de ne kadar dayanıyor sarj

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
kardeşim onun üzerine daha kullandım şimdide 2s 38d yazıyor,bazen çoşuyor 10s flan yazıyor dengeli gitmiyor onu anlatmaya çalıştım sizin tam doluyken nasıl gösteriyor bi de ne kadar dayanıyor sarj

Anladım, yeni Stock firmware yüklemeyi deneyin. Eğer olmazsa batarya kaynaklı bir sorun olabilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim şöyle bi problemim var wi-fi 15 dakikada bir kendini yeniden başlatıyor gibi bişi oluyor sebebi ne olabilir bir de telefon benim sim kartımı görmedi nedendir aceb?

ecacar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ben xperia z ve sg s4 arasında kaldım biri yardımcı olsa çok sevinicem :D

ecacar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
onu ben de çok düşündüm de xperia z yi elime alınca güven veriyo telefon ama s4 elimden kayıp gidicekmiş gibi geldi.relefonu düşüren birçok kişi de bu yüzden düşürmüş zaten forumlarda ve çevremde araştırdım biraz.

ennix12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhabalar geçen hafta samsung s4 sahibi oldum kullanan arkadaşlardan bir ricam olacak telefona mesaj geldiği zaman aynı mesaj mail kutumda görünüyor hemde 2 adet olarak yazılımsal diye güncellme yaptım ama sorunum hala devam ediyor.Hergün mail kutumdan mesajlarımı siliyoum atık can sıkmaya başladı ayarları kurcaladım ama sonuc alamadım galaxy note' u olan arkadsımla ayarları karşılastırdım frklı kısımları aynı yaptım sonuc değişmedi benim gibi bu sorunu yaşayan varmı var ise neyi yanlış yapıyorum yardımcı olabilirmisiniz....

srk1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, ben telefonu alalı yaklaşık 1 hafta oldu ve müzik dinledikten sonra ana ekranda müzik widget'ından kurtulamadım bir türlü. Şu şekilde kalıyor ekran:

Screenshot_2013-06-28-02-30-32.png

Ancak telefonu yeniden başlattığımda düzeliyor. Bu konuda ne yapabilirim (kilit şeklini değiştirmeden) bilgisi olan var mı acaba?

clapton

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bildirim çubuğunu indir müzikteki x'e tıkla olmazsa etkin uygulamalardan kapat... muhtemelen hallolur...

joker007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu hafta içinde Galaxy s4 alıcağım 9500 mı almalıyım 9505 mi ?

ennix12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhabalar geçen hafta samsung s4 sahibi oldum kullanan arkadaşlardan bir ricam olacak telefona mesaj geldiği zaman aynı mesaj mail kutumda görünüyor hemde 2 adet olarak yazılımsal diye güncellme yaptım ama sorunum hala devam ediyor.Hergün mail kutumdan mesajlarımı siliyoum atık can sıkmaya başladı ayarları kurcaladım ama sonuc alamadım galaxy note' u olan arkadsımla ayarları karşılastırdım frklı kısımları aynı yaptım sonuc değişmedi benim gibi bu sorunu yaşayan varmı var ise neyi yanlış yapıyorum yardımcı olabilirmisiniz....

Güncel sorunum devam ediyor:(

alperen54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncelleme için Samsung'un sayfasından Kies'i indirdim. Ama kurmak istediğim zaman cihazı görmüyor ( bir cihaz bağlamadan kuramadım )

alp123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben samsung galaxy s4 almayı düşünüyordum sonra bir site duydum sitenin amacı almak isteyip emin olamayan kişiler için inceleme yapıyor ürün hakkında ve sitede paylaşılıyor ben bu siteden karar verdim almaya size de tavsiye ederim siteyi çok yardımcı olucağından eminim size link:samsung galaxy s4 incelemesi

AndroidLover

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S4 kullanıcısıyım kolay rootlama yöntemleri paylaşırsanız sevinirim.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Güncel sorunum devam ediyor:(

Gmaili aç ayarlardan hesap üstüne gel ...... [MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com ..... kullanıcı adın neyse işte onun üstüne tıkla daha sonra bildirimlerin üzerindeki kutucuğu kaldır sonra kapat :)
Al ss de koyayım:
y8aga9um.jpg
e6a7usu6.jpg
u6y2uqe9.jpg

srk1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya geçenlerde buralarda bir yerde görmüştüm ama bulamadım tekrar, Adobe Air yükledikten sonra flash player desteği için bir tarayıcı adı vermişti bir arkadaş, o tarayıcıyı duyan, bilen var mı acaba?

Bir de bazen arama sırasında telefon kendini sessize alıyor, arama sonrası düzeltsem de bir sonraki aramada yine aynı şey oluyor. Bir arkadaşımın Galaxy S3'ünde de aynı sıkıntı var. Arama sırasında ben mi bir şeye basıyorum bilmiyorum. Bir Samsung bayisine girip sordum bugün, telefonu servise gönderin dedi. Bu konuda bilgisi olan, yardım edebilecek olan var mı?

ahmetsargl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben cihazı kies den yedeklemeye çalışıyorum ama yedekleme sırasında fotograflara gelince takılıyor ve ilerlemiyor ne yapmalıyım telefonu başka hangi yolla yedeklerim
teşekkürler

uyar006

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar,güncelleden sonra ne gibi değişiklikler oldu?Farkeden var mı?ben bişi farketmedim.

interlogos.fb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben yeni s4 aldım beğendim ama google play müzik çözemedim çözen varsa bana yardım edebilirmi ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar. Yeni s4 aldım ekran kilidi koydum fakat şuan kaldıramıyorum ya da değiştiremiyorum?

clapton

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayarlar
cihazim
Ekrani kilitle
Ekran kilidi
oradan istediğinizi seçin

cherr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bu s4deki ekran yakalama olayini rahatlikla yapan varmi ben 20. Denememde frlan oluyor ? Ve bu s4un kendi kendini reset etmesi sorununu tek benmi yasiyorum ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende kullanıyorum ve kaliteli hiç sıkıntı yok teknosadn aldm yedeklere için wiki ile dene

interlogos.fb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben de S4 aldım ama bu pil yüzdesini çekim gücünü mavi renkle gösteren temayı bulamadım yardımcı olursanız sevinrim ıcs statusbar diye bir program indirdim ama bir işe yaramadı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar şuan en uygun s4 hangi mağazadadır bilgilendirirseniz sevinirim.

uyar006

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar acele yardim.. s4 ten nete girip osym sinav yerinin ciktisini nasil alirim?teli yazicinin bagli oldugu pcye baglayip bole bisi yapabilirmiyim ?yeri degil ama,,fikri olan arkadaslar acil yardimci olursa sevinirim