Samsung galaxy s3 mini sadece acil aramalar diyor yardım!

salak adam

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Daha dün elime geçti yeni aldım simi doğru yerine taktım bütün gün şarj ettim ama sadece acil aramalar diyor,kimseyi arayamıyorum ağda kayıtlı olmadığını söylüyor.
Ne yapmalıyım?

leonfrt

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bende şuan mini kullanıyorum ama ben simi taktığım gibi şebeke geldi senin telefonun kayıt dışı olmasın =?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler Bende De Aynısı Oldu. Ben Hattımı Çıkarttım Sonra Geri Taktım Oldu Bu Kadar.

I223TTIN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
tlf yurt dışı ise imei kaydını kontol et
sim kartında çizik vs olmadığından emin ol
eğer imei değiştirilmiş bir cihazsa aldığın yere iade et çünkü her rom yüklediğinde uğraştırır seni

canki1903

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ürüne hattı ilk taktığınızda hatsız çalıştırılsınmı dediğinde hayır demelisiniz yoksa hatsız açar problem bu olabilir...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynen benimki yurt dışından geldi ve aynı şeyi söylüyor :( ne yapmalıyım imei sistemde gözüküyor ama aramıyor lütfen yardımm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim telefonum yeni değil yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ama bendede yalnızca acil aramalar diyor. Ne yapmalıyım?

hsynkertik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Klon IMEI olma ihtimali var yada yurt dışı telefon

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefon yaklaşık 4 aydır bende. bendede böyle oldu 1 haftadır telefon yalnızca acil aramalar diyor lütfen yardım edebilir misiniz ? ağda kayıtlı değil diyor ne yapmam gerek ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar bndede Agda Kayıtlı deil hatası veriyor *#06# yaptım ImI çıkıyor ama klonlanmısmı bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaşlar ben samsung galaxy s3 aldım. rehbere girdiğimde rehberin sağ alt köşesinde hat işareti olacagına googlenin g harfi var. rehberden bir kişiyi aramak istesem arnmıyor ve dışarıdaki kişi beni arayamıyor yardım edebilirmisiniz... lütfen