Bursalı_Genç16
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 59
Dikkate alınabilecek bir eylem değilDikkate almıyorum ben bu boykot listesini.
Katliama sessiz kalanlar, sadece bir kişiye istedikleri adalet için kafalarına göre boykot yapıyorlar.Dikkate alınabilecek bir eylem değil
Katılıyorum; Hemde malum yerin firmalarını öne çıkarma peşindelerKatliama sessiz kalanlar, sadece bir kişiye istedikleri adalet için kafalarına göre boykot yapıyorlar.
özgür markete gitmeyin dediğinde CHP’li bir arkadaşımla markette alışveriş yaptık
![]()
Katliama sessiz kalanlar, sadece bir kişiye istedikleri adalet için kafalarına göre boykot yapıyorlar.
Ben zaten katliamdan bahsederken, masum insanlardan bahsediyorum. Uygur Türklerine neden diğer Türk devletleri de ses çıkarmıyor diye sorarım o zaman?Ben sahsen CHP'li degilim. Herhangi bir partili hic degilim. Destekledigim isimler var ama Ozgur Ozel bunlardan birisi degil, cok sempati duydugum birisi de degil. Ozgur dedi diye degil esasen bu boykot ki o demeden once de sosyal medyada baslamisti. 1 kisi icin yapilan bir eylem de degil. Rant ayaklarinin kirilmasi icin yapilan bir eylem.
Birinci Dunya savasinda benim milletimi arkasindan bicaklamis, dusmanlarla is birligi yapmis bir millet icin uzulmem sahsen. Sucsuzlarin, cocuklarin olmesi elbet uzucu ama orasi isin baska boyutu. Aynisi bize yapiliyor iste ulkeye milyonlarca multeci dolduruluyor, bazi yerler planli planli araplara parayla satiliyor. Teror orgutu lideri ekrana cikariliyor, kurt sorunu tekrar tekrar kasitli bir sekilde alevlendiriliyor. Yarin benim ulkemin basina gelse kimse uzulmeyecek ama yine cepheye biz gidecegiz. Din kardesi vs. bunlarin benim gozumde gram onemi yok. Filistin icin bagiranlar yillardir Uygur Turkleri icin susuyor islerine gelmedikleri icin.