Haber CHP resmi boykot listesini açıkladı

Reaksiyon puanı
58
CHP Boykot Yap üzerinden resmi boykot listeini açıkladı.

Screenshot 2025-03-25 at 23-09-36 Boykot Yap.png

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,593
Boykutu destekliyorum. Ben zaten boykot edilen sirketlerin yuzde 90'inin urunlerini kullanmiyormusum. TV vs. zaten izlemem. Halletmem gereken birkac e-ticaret sitesi ve abonelik var onlari da halledecegim.

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
918
🤣🤣🤣 özgür markete gitmeyin dediğinde CHP’li bir arkadaşımla markette alışveriş yaptık 🤣☺️

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,703
Adalet isteniyorsa sadece kendilerince belirledikleri markalara boykot etmekle olmaz bu iş. Sıkıyorsa tüm markaları ayrım yapmadan boykot etsinler.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,593
🤣🤣🤣 özgür markete gitmeyin dediğinde CHP’li bir arkadaşımla markette alışveriş yaptık 🤣☺️

Ben sahsen CHP'li degilim. Herhangi bir partili hic degilim. Destekledigim isimler var ama Ozgur Ozel bunlardan birisi degil, cok sempati duydugum birisi de degil. Ozgur dedi diye degil esasen bu boykot ki o demeden once de sosyal medyada baslamisti. 1 kisi icin yapilan bir eylem de degil. Rant ayaklarinin kirilmasi icin yapilan bir eylem.

Katliama sessiz kalanlar, sadece bir kişiye istedikleri adalet için kafalarına göre boykot yapıyorlar.

Birinci Dunya savasinda benim milletimi arkasindan bicaklamis, dusmanlarla is birligi yapmis bir millet icin uzulmem sahsen. Sucsuzlarin, cocuklarin olmesi elbet uzucu ama orasi isin baska boyutu. Aynisi bize yapiliyor iste ulkeye milyonlarca multeci dolduruluyor, bazi yerler planli planli araplara parayla satiliyor. Teror orgutu lideri ekrana cikariliyor, kurt sorunu tekrar tekrar kasitli bir sekilde alevlendiriliyor. Yarin benim ulkemin basina gelse kimse uzulmeyecek ama yine cepheye biz gidecegiz. Din kardesi vs. bunlarin benim gozumde gram onemi yok. Filistin icin bagiranlar yillardir Uygur Turkleri icin susuyor islerine gelmedikleri icin.