Samsung Galaxy S3 Kullananlar Kulübü

İmzasız

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamünaleyküm arkadaşlar ben bir s3 mini kullanıcısıyım geçen sefer telefonum kore mi çin mi die soru da sormuştum çin olduğunu öğrendim sonra mebogenie die bi programla telefonu root etmeyi başardım root checker adlı bir program indirdim.Root acces yazdı yani şöle http://i.hizliresim.com/xVYvdn.png telefon rootlu heralde sonra telefonu yeniden başlattım ve supersu deil superuser deil kinguser adlı bir program çıktı bu program nedir ne işe yarar bilen var mı ? Bunlar da programın resimleri... http://i.hizliresim.com/xJ2Anq.png http://i.hizliresim.com/wOMA70.png http://i.hizliresim.com/wz45rB.png programın resimleri bunlar

İmzasız

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çin malı bir telefonum var root ve rom olaylarını gerçekleştirebilir miyim olursa nasıl ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Çin malı bir telefonum var root ve rom olaylarını gerçekleştirebilir miyim olursa nasıl ?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Batarya degisim garantiye giriyor mu garanti bitmeden batarya oldu diye versem servise

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
S3 le s3 u gecmisim bu arada :D
ypezyqa3.jpg

Habib Müküs

Asistan
Reaksiyon puanı
15
arkadaşlar bu telefondan bluetooth ile nasıl başka bir telefona müzik gönderebilrim?

dosyalarımdan müziklerin bulunduğu konumu aç ordan göndermek istediğin müzikleri seç sağ üstte paylaş butonu var (üçgene benzer bir şekil) ona dokun sonra bluetooth u seç ordan sonrasını biliyorsundur zaten

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Arkadaslar meraba... s3 kullaniyorum...cogu kisi gibi bnde guncelledim 4.3'e cihazimi ama sarj % 30 un altina inince ekranda cizgi cizgi biseyler oluyo sonra ekran donup kaliyo pili cikartiyorum ekranda hala görüntü var.... acaba 4.2.2 yi odin ile yuklemistim simdi bunu da normal guncelleme yaparak kabul etmedi sammobile den indirip odin ile attim ondan dolayi olabilir mi??? Yoksa yakin zamanda garantiye gondericem cihazi....
Bende de çizikler oluşuyor ve donuyor. 4.3.1 CyanogenMod. Büyük ihtimal batarya kalibre etmen lazım. Çünkü benim ekran bir tek şarj %0'a inince o şekilde oluyor ve bir süre sonra donuyor. Pili çıkarıp takmam lazım oluyor. Denemekte fayda var :)

Beyler 4.3'e güncellediğimden beri "E-Posta" uygulaması email geldiğinde bildirim vermiyor.Önceden mail geldiği anda bildirim çalardı.Şimdi e-posta ugulamasına girip manuel olarak "güncelle" dediğim zaman yeni mail gelmiş mi gösteriyor.Güncellemeyi sadece manuel olarak ben yapınca yapıyor.Halbuki ayarlarda otomatikte.Bu soruna çözüm bulan ya da bu sorunu yaşayan başka biri var mı ?
Baba, ben E-Mail uygulamasını değilde Gmail uygulamasını kullanıyorum sorun yok :)

Selamünaleyküm arkadaşlar ben bir s3 mini kullanıcısıyım geçen sefer telefonum kore mi çin mi die soru da sormuştum çin olduğunu öğrendim sonra mebogenie die bi programla telefonu root etmeyi başardım root checker adlı bir program indirdim.Root acces yazdı yani şöle http://i.hizliresim.com/xVYvdn.png telefon rootlu heralde sonra telefonu yeniden başlattım ve supersu deil superuser deil kinguser adlı bir program çıktı bu program nedir ne işe yarar bilen var mı ? Bunlar da programın resimleri... http://i.hizliresim.com/xJ2Anq.png http://i.hizliresim.com/wOMA70.png http://i.hizliresim.com/wz45rB.png programın resimleri bunlar
"Root Access"i kısaca "Root Erişimi" olarak çevirebiliriz. Bunun yanında Root'lu olup olmadığını Root Checker programının sağ üstündeki "CHECK" butonuna tıklayarak anlayabilirsin. "access granted" yazarsa "erişim başarılı" access denied yazarsa "erişim başarısız" olur. Kinguser'de SuperSU ile aynı işlevi görür büyük ihtimalle. Ama ille SuperSU diyorsan Google Play Store'da SuperSU var indirip kullanabilirsin :)

Batarya degisim garantiye giriyor mu garanti bitmeden batarya oldu diye versem servise
Sanırım ilk 1 hafta garantili oluyor. Şarj tutmaması ve benzeri durumlarda değiştiriyorlar. Yalnız 1 yıl sonra değiştirmezler. Batarya kullanıldıkça eskiyen bir şey olduğu için bu konuda değişim yapmazlar. Sanırım Garanti belgelerinde pillerin garantiye dahil olmadığını yazan bir madde var. Ama okumadığımız için pek bilgimiz yok :) Araştırmalarıma göre bu şekilde. Pil garanti kapsamına girmiyor :)

bootlader

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Framaroot galaxy s3ü desteklemiyor mu? Su an bilgisayar yok ama root etmem gerekiyor. Bilgisayarsız root etmemin başka yolu yok mu?

Reaksiyon puanı
10,327
sevgili [MENTION=272847]lordarcual[/MENTION], benim sorunum çok farklı.
benden kaynaklanan bir hatadan mı oldu, yoksa bu 4.3 sürümünü yükledikten sonra android sistemin başıma musallat ettiği bir bela mı anlayamadığım bir çince sorunu var.

tıpkı şu resimdeki gibi

eQVXMZ.jpg

telefonumu fabrika ayarlarına döndürüp sıfırladığım halde bu lanet olası şey her neyse düzelmedi bi türlü.

bunun dilini değiştirmek mümkün olmaz mı acaba?

tıpkı bir cihaz yöneticisi gibi çalışıyor, bildirim çince oluyor vs.

kafayı sıyıracağım nerdeyse yahu...

inşaallah bir çaresini bilen vardır ve bizi bu dertten, sıkıntıdan kurtarır.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
sevgili [MENTION=272847]lordarcual[/MENTION], benim sorunum çok farklı.
benden kaynaklanan bir hatadan mı oldu, yoksa bu 4.3 sürümünü yükledikten sonra android sistemin başıma musallat ettiği bir bela mı anlayamadığım bir çince sorunu var.

tıpkı şu resimdeki gibi

eQVXMZ.jpg

telefonumu fabrika ayarlarına döndürüp sıfırladığım halde bu lanet olası şey her neyse düzelmedi bi türlü.

bunun dilini değiştirmek mümkün olmaz mı acaba?

tıpkı bir cihaz yöneticisi gibi çalışıyor, bildirim çince oluyor vs.

kafayı sıyıracağım nerdeyse yahu...

inşaallah bir çaresini bilen vardır ve bizi bu dertten, sıkıntıdan kurtarır.

Bu bir program mı? Nerde çıkıyor bu menü?

Reaksiyon puanı
10,327
O root yapma uygulaması sanırım, telefona odin ile kendin yükle bence.

sevgili ali, odin ile yüklemek güzel de, benim gibi bu işlere biraz acemi olan birine bayağı riskli bir iş bu...
en iyisi bu lanet çince programından mümkün olduğunca uzak durmak. çünkü bi kaç istemeden de olsa tıkladık, başımızı epey bir derde soktu.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
sevgili ali, odin ile yüklemek güzel de, benim gibi bu işlere biraz acemi olan birine bayağı riskli bir iş bu...
en iyisi bu lanet çince programından mümkün olduğunca uzak durmak. çünkü bi kaç istemeden de olsa tıkladık, başımızı epey bir derde soktu.

Telefon rootludur belki, supersu veya superuser gibi bi uygulama varsa aslında o uygulamayı kaldırabilirsin, o uygulama root yapma uygulaması gibi duruyor. Tabi yine de sen bilirsin uğraşmak istemiyorsun pek sanırım. :)

Reaksiyon puanı
10,327
Telefon rootludur belki, supersu veya superuser gibi bi uygulama varsa aslında o uygulamayı kaldırabilirsin, o uygulama root yapma uygulaması gibi duruyor. Tabi yine de sen bilirsin uğraşmak istemiyorsun pek sanırım. :)

peki diyelim superuser ile bunu kaldırdım, peki sistemde bir arıza veya hasar gibi bir durum söz konusu olmaz mı acaba?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 mini spot kullanıyorum google play storeden oyun indireceğimde 43 diye bi hata weriyor nedenini bilen warmıı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kamerasi neden bulanik cekiyo lutfen bilgisi olanlar yarfimci olsun cildiracam resimler igrenc cikiyo on kamera bile super ama arka kamera niye oyle ayni sorunu yasayanlar varmi

ugur bilici

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben s3 kullanmıyorum ama bana 4.3 güncellemesi gelmiyor telefonum paralel ithalat galiba geç de olsa gelir mi güncelleme

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba ben 1-2 hafta önce s3 aldım ve bazı sorularım olacak cevaplarsanız çok sevinirim.
öncelikle telefonumu aldığımdan beri bildirim çubuğunda Yazılım güncellemesi v2.2.9 sürümüdiye birşey var bu güncellemeyi almalımıyım? tam olarak ne işe yarar? Telefonun uyku moduna girdiğini nasıl anlıyorsunuz? yani kaç saat falan kaldığını ya da uyku moduna girdiğini nereden anlarım? kısacası uyku modu nedir ne işe yarar? Birde telefona kulaklık takarken aniden ekran 1-2 saniyeliğine mavi oldu sonra düzeldi. daha önce yine olmuştu ama kulaklık takarken değil ekranı açarken olmuştu. problem ne olabilir acaba? Bide telefonu normalde kapatıp açınca şarjı %1 azalıyodu dün aynı şeyi yapınca %9 arttı bataryam bozulmuş olabilir mi? ve son olarak internet paketim olmadığı halde wi fi ile bağlı değilken mobil veri ile whatsapp kullanabiliyorum bunun olmamaması gerekmiyor mu? Şimdiden teşekkürler.:)

Pansy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba ben 1-2 hafta önce s3 aldım ve bazı sorularım olacak cevaplarsanız çok sevinirim.
öncelikle telefonumu aldığımdan beri bildirim çubuğunda Yazılım güncellemesi v2.2.9 sürümüdiye birşey var bu güncellemeyi almalımıyım? tam olarak ne işe yarar? Telefonun uyku moduna girdiğini nasıl anlıyorsunuz? yani kaç saat falan kaldığını ya da uyku moduna girdiğini nereden anlarım? kısacası uyku modu nedir ne işe yarar? Birde telefona kulaklık takarken aniden ekran 1-2 saniyeliğine mavi oldu sonra düzeldi. daha önce yine olmuştu ama kulaklık takarken değil ekranı açarken olmuştu. problem ne olabilir acaba? Bide telefonu normalde kapatıp açınca şarjı %1 azalıyodu dün aynı şeyi yapınca %9 arttı bataryam bozulmuş olabilir mi? ve son olarak internet paketim olmadığı halde wi fi ile bağlı değilken mobil veri ile whatsapp kullanabiliyorum bunun olmamaması gerekmiyor mu? Şimdiden teşekkürler.:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung s3 kullanıyorum. instagram video yükleme sorunu ile ilgili bizim yapabileceğimiz bir şey yok mu samsung ile ilgili bir sorun mu? instagramı sildim yeniden yükledim telefona reset attım ama hala aynı sorun. :(

esien

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S3'ü 4.3 telefon üzerinden güncellemeye çalıştığımda yarıda kesiliyor.Kiese bağladığımda telefonun bulduğu güncellemeyi bulmuyor ve css(XXX) yazıyor.Bunun sebebi telefonun imei null olmuştu samsung servisine verdim onlarda halletmişlerdi acaba bundan mı kaynaklanıyor.

bootlader

Asistan
Reaksiyon puanı
7
4eveguju.jpg
a5u6y7av.jpg
Arkadaşlar San andreası satın aldığım halde (ilk ciktigi zamanlar almistim) Omnirom 4.4.2 de google playde arattığımda bulunamıyor, google dan aratip buldugumda ise yukaridaki uyariyi aliyorum. Stock romda boyle bir sorun yasamadim. Niye boyle bir sorun aliyorum ?

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Beyler Sammobile'da Türkiye için şubatta yayınlanan yeni rom u gördüm.Hemen indirdim yükledim.Ancak telefonda Google hesabımı açamıyorum.Ne yaptıysam açamadım.Google hesabımı açamadığım için Play Store'da açılmıyor, haliyle uygulamada yükleyemiyorum.Şubatta çıkan "XXUGNA7" ROM'unu yükleyen ve bu sorunla karşılaşan var mı arkadaşlar.Ona göre silip eskisini yüklücem ya da çözüm arıcam.

http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9300&pcode=TUR#firmware

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Beyler Sammobile'da Türkiye için şubatta yayınlanan yeni rom u gördüm.Hemen indirdim yükledim.Ancak telefonda Google hesabımı açamıyorum.Ne yaptıysam açamadım.Google hesabımı açamadığım için Play Store'da açılmıyor, haliyle uygulamada yükleyemiyorum.Şubatta çıkan "XXUGNA7" ROM'unu yükleyen ve bu sorunla karşılaşan var mı arkadaşlar.Ona göre silip eskisini yüklücem ya da çözüm arıcam.

http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9300&pcode=TUR#firmware

Hocam tamamen sıfırladın mı acaba?
Hem wifi hem mobil internet ile denedin mi?